Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Wizardım var. Hell'in sonuna kadar ortama uygun dps hp veren gearın varsa bir iki elite çeşidi dışında kesemeyeceğin bir şey yok. Resistance armor vs. diğer statlarda ne olduğuna bile bakmadan çok rahat geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Adam deli gibi level atlıyor. http://www.twitch.tv/nl_kripp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kripp in suan yaptıgı nedir? neden 4 kis igiriyolar 4 kisi girmenin bi onemi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oyunun eglenceli kismini niye skipliyo millet, ne cheese bi oyuncu kitlesi olusmus arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 arkadaşlar pek araştıramadım size sorayım dedim LVL60dan sonra yapılacak sey sadece item kasmak mı? bu oyun 60dan öteye gidemeyecek mi exp patch falan gelecek mi bilginiz var mı bu konularda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 42-60 1.5saatte kastım sdfsdf şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 screwy said: kripp in suan yaptıgı nedir? neden 4 kis igiriyolar 4 kisi girmenin bi onemi var mı var ne kadar çok lvl60 varsa o kadar reset yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 naptıgını anlayamadım ki heriflerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://i50.tinypic.com/2d8mcqq.jpg ahugjydsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 screwy said: naptıgını anlayamadım ki heriflerin. abi adamlar zoltun kesiyorlar sonra onun deliver questi var nightmarede 33k hellde 91k xp veriyor questi alıp bi kez resume diyip solo veriyosun sonra baska lvl 60 adama gidiyorsun oyundan cıkıp o resume diyor orda questi veriyorsun resumeladıgı oyuna girip 3.kez veriyosun 60 adam gidip bi daha zoltun kesiyor 5dakkada 270k xp geliyor yaptıgı bu daha cok adam olunca daha cok leave/resume açılıyor o xpde artıyor lineer olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 adam 1-60 2 saat 45 dk da kastim dedi az once... direk takti itemlari 60k hp 700er resist. bayagi hardcore ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kripde paso abuk lvl şekilleri paso cellar vs farm he büyük d3 gurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 act 2 zoltan kul fixlendimi yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 normalde 10k exp verio .hellde suan kac exp veriyor.3gün önce 99k veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 20k veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bir ay olacak ben halen level 58 : işten gelince şunu şunu yapayım diyorum pat hotfix fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yeni moda belial yapmak. eskisinden kat kat hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar