Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 O değilde koskoca Roma'yı yıkan kişinin Fatih olması diğer bir tesellimdir :) Biz neymişiz arkadaş :) (Batı Roma'yı germenler yıktı o hariç son sözü biz söledik ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 koskoca roma dediğin istanbul'a sıkışıp kalmış doğu roma mı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Final Olm yapmayın lan uymayın şu tarihe :( Çok koydu lan... En azından Gannicus kurtulsaydı :( sybeli kim sıcak tutucak soğuk roma gecelerinde. Andy'nin en sonda i am spartacus diye bağırması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Saeros said: koskoca roma dediğin istanbul'a sıkışıp kalmış doğu roma mı lel O zaman şöle bi teoriyle geleyim sana baya şaşıracaksın Batı roma'yı tarihten silen italya kralı Odoacer'dir. Ailesinin kökeni tam olarak belli değildir . Bazı tarihçilere göre kral olmadan önceki ismi Turcilingidir (Ne çağrıştırıyor bu isim size) ve kökeni bilinmeyen bir kavmin lideridir . Turcilingi kavmi hakkında kesin olarak bilinen tek şey Avrupa kökenli bir kavim olmadığıdır. Bu kavmin Hunlar ile beraber Asya'dan gelmiş bir Türk kavmi olabileceği yönünde teoriler vardır. Yani Odocaer büyük ihtimal türk arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 andy bu sezon diziyi hızlı hızlı geçiyorum bilmiyorum nedendir bunu bile hızlı hızlı ileri sararak izledim en son yazılarda andyinin görüntüsü olduğu görünce bi daha baktım. Diger hiç biri öldüğünde tınlamadım heleki o salak karı öldü sonunda dedim ama andy i görünce gözüm yaşardı ne fanı olmuşum ilk sezondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 çok güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Hannibal44 said: Saeros said: koskoca roma dediğin istanbul'a sıkışıp kalmış doğu roma mı lel O zaman şöle bi teoriyle geleyim sana baya şaşıracaksın Batı roma'yı tarihten silen italya kralı Odoacer'dir. Ailesinin kökeni tam olarak belli değildir . Bazı tarihçilere göre kral olmadan önceki ismi Turcilingidir (Ne çağrıştırıyor bu isim size) ve kökeni bilinmeyen bir kavmin lideridir . Turcilingi kavmi hakkında kesin olarak bilinen tek şey Avrupa kökenli bir kavim olmadığıdır. Bu kavmin Hunlar ile beraber Asya'dan gelmiş bir Türk kavmi olabileceği yönünde teoriler vardır. Yani Odocaer büyük ihtimal türk arkadaşlar. Kizilderililer de türk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 lugo went out like a boss.cidden bolumun en iyi sahnesiydi.. bitmesi uzdu biraz,iyi kotu izliyordum ilk sezonun hatrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 dizi kople mi bitti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ren geyikleride turk.. Yagmurla turk spermi yagmis dunyaya.. her bisey turk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Llama said: dizi kople mi bitti şimdi Yep.. Guzelde bitti yani sezona inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kanuni said: Ren geyikleride turk.. Yagmurla turk spermi yagmis dunyaya.. her bisey turk ... Önce bir türk tarihini araştır istersen sonra trollemeye çalış :) Bilmediğin konu hakkında hele ki böle ciddi bir konuda trollemek cahillikten olsa gerek :) De benim hatam bu forumda tarih konuşmak zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Nickimdemi bi sey ifade etmedi sana tarih bilgim hakkinda ? Her okuduguna inanma ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Centaur larda türkmüş. Sentorların; Türkler olduğu konusunda bir dizi araştırmalar yapılmıştır. Mitolojik efsanelerin anlatıldığı dönemde atın evcilleştirilmesi ve hakimiyeti konusunda Orta Asya halkları oldukça üstünlerdi, Türklerin Orta Asya'dan Batı'ya gerçekleştirdikleri seferlerde bu yakıştırmalara haiz olmuşlardır. Türklerin olağanüstü at binme yeteneklerinin yanında at binerken kılıç kullanma, isabetli ok atma yetenekleri bunun sebeplerindendir. Atın hızlı hareketi sırasında at kafasını mümkün olduğunca öne eğer, uzaktan sadece atın bacakları ve üzerinde savaşan er görünürdü. Bu da mitolojide sentorların doğuşunda etken olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ÇOk güzeldi ağladım sonunda I am SPARTACUSSSSSSSS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 agir spo. olurken benim asil ismim spartacus bile degil derken en sonda andynin i am spartacusu fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yıkıldım lan. ps. aslan lugo türk oldugunu biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 fuck the gods ya : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kanuni said: agir spo. olurken benim asil ismim spartacus bile degil derken en sonda andynin i am spartacusu fena :D Bir de andy'nin de anısına yazsaymışlar keşke aradı gözlerim de yazmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Güzel finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 castin son 10 saniyesi hariç o kadar etkilemedi beni. çok klişe vardı sahnelerde. sonu hoş olmuş vefakar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Saçmaydı biraz çünkü Gannicus arkadan gelince yener gibi oldular aradan 2 dakika geçti bitek Gannicus kaldı Romalılar etrafını sardı ne çabuk gitti koca ordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 çok çok iyi bitti. özlelikle sonda andy nin i am spartaküs narası duygulandırdı. rain bringerla gitti koskoca spartaküs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Final (tu) Andy:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Hannibal44 said: Batı roma'yı tarihten silen italya kralı Odoacer'dir. Ailesinin kökeni tam olarak belli değildir . Bazı tarihçilere göre kral olmadan önceki ismi Turcilingidir (Ne çağrıştırıyor bu isim size) ve kökeni bilinmeyen bir kavmin lideridir . Turcilingi kavmi hakkında kesin olarak bilinen tek şey Avrupa kökenli bir kavim olmadığıdır. Bu kavmin Hunlar ile beraber Asya'dan gelmiş bir Türk kavmi olabileceği yönünde teoriler vardır. Yani Odocaer büyük ihtimal türk arkadaşlar. spartacusunda türk olduğu söleniyor trakya fln zaten bizim topraklarımız bu konu hakkında da paylaşım yapar mısın :) Abi spartacus vs marcusta fuck the history diye çığlık attım keşke öldürsedi orda marcusu. Hadi marcusu öldürmesede olurdu tamam ama ben cesedi bulunamadığı için spartacusun, dizide hep bi şekilde kurtulcağını düşünüyodum en son trakyada çiftlikte fln görürüz diye umut ediyodum. bütün oyuncuları göstermeleri çok iyi olmuş.Andyi görünce gözümden yaş geldi ayıptır sölemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar