progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 güzel bölümdü. mad bitch Caesar'a ihtiyaç yokmuş ki. Dağ gibi Crixus 3 sezondur ne çektiyse Naevia yüzünden çekti resmen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Valla ben hiç affetmiyorum. Kitap, dizi, film. Acımam yarım bırakırım. Dexter/lost/barda ilk aklıma gelenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 progamer said: mad bitch Caesar'a ihtiyaç yokmuş ki. Dağ gibi Crixus 3 sezondur ne çektiyse Naevia yüzünden çekti resmen asdf ABİ EVET ayrıca çok sertti bu bölüm, baya mutsuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 naevia gebersin ya uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Harir said: naevia gebersin ya uyuz oldumilk sezonda naevia yı oynayan oyuncu olsa canım feda bunun tipine de gıcık oldum.Hareketleri zaten gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ya bizim dizilerde kocasına gaz veren mal kadınlar gibi bu Neiva ya. Ayrıca, Gannicus'a taşla vurmak ne demek kodumun şoparı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tellos said: Ya bizim dizilerde kocasına gaz veren mal kadınlar gibi bu Neiva ya. ahaha aynen bu ya. birde Crixus ne derse yapıyor. geçen sezonda köpek gibi almanların üstüne salmıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Fena degildi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tellos said: Gannicus'a taşla vurmak ne demek kodumun şoparı ya. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Romalılar ayrı bok köleler ayrı bok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bölüm çok sertti dizinin genel çizgisinin dışındaydı. Abi bu sezonda asilerin hiyerarşik düzenini iyi yansıtamamışlar sırf bu bölüm için demiyorum(bu bölümde zaten tam kaos hakimdi tamamda) Crixus,Spartacus,Gannicus bunların hepsi komutan ama sözünü dinleyen 1-2 kişi var.En azından izlerken öle hisseyoruz.120bin kişilik orduda spartacusu dinleyen bi agron mu var yani?Dizi 70 kişilerken bu açıdan daha doyurucudu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dizi bitse artık şu sonunu merak ediyorum sırf nasıl olacak diye.. Andy varken çok iyiydi ancak o gidince Spartacus'un dövüş sahneleri azaldı adam savaştan elini ayağını çekti devlet adamı oldu birden bire.. Bu sezon bitirecek olmaları çok iyi zaten tadında da bırakamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 gannicus dışında delikanlı kalmadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ne yaparsam yapayım o eski şevkle izleyemiyorum. Andy büyük kayıp ona şüphe yok lakin John Hannah ve Peter Mensah gittikten sonra 10/10 verdiğimiz dizi gitti geriye kılıç savaşı yapılan bir dizi kaldı gibi hissediyorum. Gannicus dışında ilgi çekici karakter yok koca dizide. Son bölümü birazdan izleyeceğim umarım kanser etmez yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 lan gıcık oluyordum zaten şu salak karıya daha da gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 of umarım şu karı ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 crassus var iste birde. herif bambaska bir duzlemde bana gore. ne oglunu kayiriyor ne bir sey. plan desen zeka desen var, 1-3 degil 30 hamle sonrasini dusunuyor gorunuyor. sezarin saci sakali kestirmemesi olayi ornegin.. yuh. itin gotune sokar tabii boyle adam ser sefil koleleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ceasar'da çok çakal yahu.Spartacus'un bakış açısını bildiğinden karıştırdı ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 dizideki bütün adamlarda kadınların ağzına bakıyo ha ne derlerse yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 güzel bölümdü. caesarın ilk çıktığı bölümden sonra biraz gözüme girdi. aedile'ın karısıyla spartacus arasında milfhunter bekliorm ben hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N8b8JlfALFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Toplamda kaç sezon planlanıyor bu dizi bilen var mı? Sonu tarihteki gibi trajik mi olacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 final sezonunu izliyoruz iste. bitiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 son sezon bu bu arada bugün ilk sezonun ilk bölümünü izledim de çok komikmiş abi efektler filan sdf hani efekt, görüntü yönetmenliği kamera kullanımı falan dizi baya level atlamış o açıdan ama andy reyisin eksikliği hala var, ne güzel de oynuyormuş adamcağız rolünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yok, sonunda romayi ele geciricek, imparator olucak spartakus, sonsuza kadar yasicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar