Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
progamer said:

mad bitch

Caesar'a ihtiyaç yokmuş ki. Dağ gibi Crixus 3 sezondur ne çektiyse Naevia yüzünden çekti resmen asdf

ABİ EVET

ayrıca çok sertti bu bölüm, baya mutsuz oldum
Mesaj tarihi:
tellos said:

Ya bizim dizilerde kocasına gaz veren mal kadınlar gibi bu Neiva ya.

ahaha aynen bu ya.

birde Crixus ne derse yapıyor. geçen sezonda köpek gibi almanların üstüne salmıştı asdf
Mesaj tarihi:
bölüm çok sertti dizinin genel çizgisinin dışındaydı.

Abi bu sezonda asilerin hiyerarşik düzenini iyi yansıtamamışlar sırf bu bölüm için demiyorum(bu bölümde zaten tam kaos hakimdi tamamda) Crixus,Spartacus,Gannicus bunların hepsi komutan ama sözünü dinleyen 1-2 kişi var.En azından izlerken öle hisseyoruz.120bin kişilik orduda spartacusu dinleyen bi agron mu var yani?Dizi 70 kişilerken bu açıdan daha doyurucudu yani..
Mesaj tarihi:
Dizi bitse artık şu sonunu merak ediyorum sırf nasıl olacak diye.. Andy varken çok iyiydi ancak o gidince Spartacus'un dövüş sahneleri azaldı adam savaştan elini ayağını çekti devlet adamı oldu birden bire.. Bu sezon bitirecek olmaları çok iyi zaten tadında da bırakamadılar..
Mesaj tarihi:
Ne yaparsam yapayım o eski şevkle izleyemiyorum. Andy büyük kayıp ona şüphe yok lakin John Hannah ve Peter Mensah gittikten sonra 10/10 verdiğimiz dizi gitti geriye kılıç savaşı yapılan bir dizi kaldı gibi hissediyorum. Gannicus dışında ilgi çekici karakter yok koca dizide.

Son bölümü birazdan izleyeceğim umarım kanser etmez yine.
Mesaj tarihi:
crassus var iste birde. herif bambaska bir duzlemde bana gore. ne oglunu kayiriyor ne bir sey. plan desen zeka desen var, 1-3 degil 30 hamle sonrasini dusunuyor gorunuyor. sezarin saci sakali kestirmemesi olayi ornegin.. yuh.

itin gotune sokar tabii boyle adam ser sefil koleleri :P
Mesaj tarihi:
son sezon bu

bu arada bugün ilk sezonun ilk bölümünü izledim de çok komikmiş abi efektler filan sdf
hani efekt, görüntü yönetmenliği kamera kullanımı falan dizi baya level atlamış o açıdan
ama andy reyisin eksikliği hala var, ne güzel de oynuyormuş adamcağız rolünü
  • Yeni Oluştur...