Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eveeet, geleneksel "vurun kadin sofore" konusuna hos geldiniz. bir suredir acmiyorduk, e her daim foruma bir tane lazim tabi. ahanda video http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33223/0/1/besiktas-taki-dehset-anlari-kamerada.aspx
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 vurmayalım bence kadın soforlere hic gerek yok
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 iyi yapmış ya, arada böyle stress atmak lazım.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o porsche un plakası GTA'ydi diye hatırlıyorum. hakkını vermiş kadın plakanın
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Myshkin said: allahtan kimseye çarpmamış carpmis, vurdugu ilk araba carpmanin hizi ile gidip pompaciya vuruyor. http://video.mynet.com/habervideo/Fren-yerine-gaza-basinca/1454675/ 2 dakika 18.ci saniyede basliyor olay. ileri sarin. http://haber.mynet.com/markete-giren-porschenin-sahibi-ortaya-cikti-634334-yasam/ bu da haberi.
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Gayet sinyal fln vererek düzgün gelmiş, sonra nası köklediyse gazı. Deldi geçti diye buna denir. Kız da iyiymiş, gideri var.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 herkes porchesine bindiriyor, bu gitmiş porchesinin anahtarını vermiş hata playboyda
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yanlışlıkla gaza bastım yalanı da iyimiş yani sdfs kafası falan güzeldi herhalde
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Kişisel kullanım detayları vermeyelim lütfen!
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Engin Baytar'ın porschesiymiş. Kadın kısmısının porsche neyine... Uno'dan üstü gereksiz.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kadın haklı yalnız fren yerine gaza basmış sdfsdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Engin baya bi pişman olmuştur hatuna böyle bir araba teslim ettiği için Arabistan'ın bu konudaki yasağını cidden doğru buluyorum(tu)
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 nomsaR said: paramecium için ehliyeti yok deniliyor! O yoruma bende cok guldum ama gene de hos degil. Kadinin porsche u nerden buldugu bizi ilgilendirmez
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Tipleri görünce o renkli pantolanları, tiki tarzı giyimleri acaip tiksindim, nedense kafamda iki güzel genç kadınız ve proschumuz ile şehirde geziyoruz çok çılgınız önyargısı belirdi. Cep telefonu ile mi konuşuyordu, yanındaki ile lak lak mı yapıyordu panikledi acaba. O çeneler bir açıldımı ne şerit ne tafik kalıyor çünkü.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Hahaha çok komikmiş. Zincirlikuyu'daki Shell burası, tuvalete kadar girmişler. Hep TV'de izlerdik ABD'de markete girdi diye, sonunda bizim ülkemizde de oldu bu konuda da eksik kalmadık.
JsH Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Haha porsche ile dua etsin fren yerine gaza basınca binanın arka tarafından çıkmadığına, nasıl şahlanıyor araba bir anda:> Benim Auris ile fren yerine gaza bassam çok muhtemel benim araba gazı yiyene kadar durumu anlar sakin sakin benzini alırdım :>
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Elinin hamuru ile direksiyon başına geçerlerse böle olur işte. Aslında dişi milletinin sokağa çıkması bile başlı başına ayrı bir olay.
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 porsche alabilen hatun verdigi hasar masrafini da oder heralde eheh kafa iyiymis galiba
Öne çıkan mesajlar