Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eveeet, geleneksel "vurun kadin sofore" konusuna hos geldiniz. bir suredir acmiyorduk, e her daim foruma bir tane lazim tabi. ahanda video http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33223/0/1/besiktas-taki-dehset-anlari-kamerada.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 vurmayalım bence kadın soforlere hic gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 park etmek hala bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 allahtan kimseye çarpmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 iyi yapmış ya, arada böyle stress atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o porsche un plakası GTA'ydi diye hatırlıyorum. hakkını vermiş kadın plakanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Myshkin said: allahtan kimseye çarpmamış carpmis, vurdugu ilk araba carpmanin hizi ile gidip pompaciya vuruyor. http://video.mynet.com/habervideo/Fren-yerine-gaza-basinca/1454675/ 2 dakika 18.ci saniyede basliyor olay. ileri sarin. http://haber.mynet.com/markete-giren-porschenin-sahibi-ortaya-cikti-634334-yasam/ bu da haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Gayet sinyal fln vererek düzgün gelmiş, sonra nası köklediyse gazı. Deldi geçti diye buna denir. Kız da iyiymiş, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 like a boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 herkes porchesine bindiriyor, bu gitmiş porchesinin anahtarını vermiş hata playboyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yanlışlıkla gaza bastım yalanı da iyimiş yani sdfs kafası falan güzeldi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Kişisel kullanım detayları vermeyelim lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 beyin fakirliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Engin Baytar'ın porschesiymiş. Kadın kısmısının porsche neyine... Uno'dan üstü gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kadın haklı yalnız fren yerine gaza basmış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Engin baya bi pişman olmuştur hatuna böyle bir araba teslim ettiği için Arabistan'ın bu konudaki yasağını cidden doğru buluyorum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 nomsaR said: paramecium için ehliyeti yok deniliyor! O yoruma bende cok guldum ama gene de hos degil. Kadinin porsche u nerden buldugu bizi ilgilendirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Tipleri görünce o renkli pantolanları, tiki tarzı giyimleri acaip tiksindim, nedense kafamda iki güzel genç kadınız ve proschumuz ile şehirde geziyoruz çok çılgınız önyargısı belirdi. Cep telefonu ile mi konuşuyordu, yanındaki ile lak lak mı yapıyordu panikledi acaba. O çeneler bir açıldımı ne şerit ne tafik kalıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Hahaha çok komikmiş. Zincirlikuyu'daki Shell burası, tuvalete kadar girmişler. Hep TV'de izlerdik ABD'de markete girdi diye, sonunda bizim ülkemizde de oldu bu konuda da eksik kalmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Haha porsche ile dua etsin fren yerine gaza basınca binanın arka tarafından çıkmadığına, nasıl şahlanıyor araba bir anda:> Benim Auris ile fren yerine gaza bassam çok muhtemel benim araba gazı yiyene kadar durumu anlar sakin sakin benzini alırdım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Elinin hamuru ile direksiyon başına geçerlerse böle olur işte. Aslında dişi milletinin sokağa çıkması bile başlı başına ayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 porsche alabilen hatun verdigi hasar masrafini da oder heralde eheh kafa iyiymis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 haha para editler süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar