Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Satılık MSI MONSTER Oyuncu bilgisayarı - SUDAN UCUZ- Vatanbilgisayar link : http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/msi-gt683-r2-gt683-r2-core-i7-2670qm-22ghz-12gb-1,5tb-dvdrwbr-156-1,5gb-gtx560m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57219 Ürünü Kazandığım link : http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=190373 Ürünü Joygame S2 oyunundan bugün kazandım. Paraya ihtiyacım var ürün hiç açılmadı ve garantisi yeni başladı. Herhangi bir şekilde fiyatta indirim yapmıyorum daha ucuzunu bulmanızın imkanı yok zaten. Ürün özellikleri : İşlemci: Intel Core i7-2670QM 2,20GHz Ram: 12GB Ekran Kartı: GTX560M 1,5GB DDR5 Harddisk: 750GB X 2 Raid HDD Ekran Boyutu: 15.6" İstanbul içi elden verebilirim aksi taktirde MNG kargo yolu ile yollanacaktır, parayı üründen önce alıyorum eğer kargo ile yapılacaksa işlem. İletişim için telefon numarası : 0531 990 93 82 Pazarlık payı veya takas düşünenler hiç bir şekilde aramasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 alet canavar ya kaç para acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kardeş fiyat yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Şöyle makinelerde 15" ekran nedir abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 DareJedi said: Şöyle makinelerde 15" ekran nedir abi ya. 15" olarak kullanan yoktur bunlrı zaten. gene desktop gibi monitör bağlanır evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 adam heyacandan fiyatını yazmamış, sudan ucuz demişsinde ne kadar bu su ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 alet epikmiş lan fiyatını bende merak ettim şinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 3000 lira istiyorum arkdaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 aradım öğrendim iyi fiyat söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 evet banada öyle dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Vatanbilgisayar %25 indirim yapmış, ondan dolayı fiyatı 3800 civarı muhtemel olarak haftaya yine 4500 e cıkacaktır vatanda fiyat ona orantılı olarak bende yükselteceğim arkadaşlar. 1000 liraya yakın bir indirim yapmış oluyorum hiç açılmamış bir üründe gayet iyi olduğunu düşünüyorum olumsuz eleştiride yapabilirsiniz tartışabiliriz arkadaşlar fiyat hakkında. Yaz ayı malum para gerekiyor o yüzden acil satış için böyle bir fiyat belirledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 %19 indirimle 3700 lira daha da yukarı çıkmaz o bilgisayarın fiyatı yukarıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Fistan, o indirimler süreli oluyor 1 hafta sonra falan eski fiyatlara çıkıyor ürün indirimi tarzı birşey olması gerek tabii yanlış biliyorda olabilirim. Herhangi bir bilgisayar şirketi bile olsanız 780 lira indirimle alamazsınız zaten. Fiyat büyük ihtimalle tekrar eski haline 4500 olarak çıkacak ama arayıp öğreneceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 vay anasını benim kazandığım tek canavar jetonla peluş oyuncak çekilen şeylerden timsah. sürüngen o da zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sadece bilgilendirmek amaçlı revize gerek sanki fiyata ;) tebriker bu arada ^^ http://www.teknofiyat.com/?search=MSI+GT683 http://www.sanalmarketim.com/urun/d7879cb0da29e0aa5ddec144d44aae35/MSI-GT683R-468TR-Core-i7-2670QM-12GB-1.5TB-Raid-GTX560M-15.6#34;-Full-HD-Blu-Ray-Win-7-Prem.-%28Hediyeli%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 3.112,55 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1 laptop'dan oyuncu bilgisayarı olmaz 2 pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yok yok lazım, böyle iş güç yüzünden seyahat eden adam desktop mu alcak ^^ ya da turnuvaya falan giden tayfanın yanında gerekiyor bir tane antreman vs için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 laptop nasıl oyun oynuyorsunuz ben şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 laptopta oynamak daha kolay masaüstüne göre ama daha zevksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Alternatif yoksa oynanıyor, şu anda eve bi sabit bilgisayar almak çok pahalıya gelir bana mesela. Amaç oyun oynamak için laptop değil, laptopunda oyun da oynayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Vatanbilgisayara oranla ben fiyat belirlemiştim sanalmarketim ilginç bir şekilde baya ucuza veriyormuş 3180 tl civarı. 180 tl indirim yapmış oluyorum az buz bir rakam değil aslında bu laptopu almak isteyenler için. Sonuçta ikiside açılmamış ve faturali bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 desktoplar çok ucuz be nesi pahalıya gelicek. mis gibi masa sandalya ayakları masaya çıkarıp, çay sigara kocaman ekran helye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çantasıyla 10-15kg filandır bu yani öle taşıyamazsınız yanınızda heryere fantaziye gerek yok oyun masaüstünde oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 anladığım kadarıyla sıfır satılan ürünlerden hiçbir farkı yok. o yüzden 50 lira da olsa düşük alacak varsa alır zaten. burada pek alıcısı yok gibi, herkes akbaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar