Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim ne yapıyoruz?

Predator

Öne çıkan mesajlar

3310 um var

flash duymadım hiç araştırırım

mantıklı evet ben o kadar kendim kasıyorum güvenlik için blizzardcığıma yetmiyor 30 TLcik daha vermek durumunda kalıyorum.

Ben blizzardın suçu/hatası var diyenlerdenim RMAHa göre oyun yapan adam auth satsın diye birçok kötü olay da doğurabilir.

Hatırlarsanız mavi postlarda yazıyordu auth alın yae diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Iphone, ipad, ipodtouch veya Androidli telefonun varsa beleş. Symbian veya windows işletim sistemlilere çıktı mı bilmiyorum. Veya PCne flash üzerindende bedavaya kurabiliyorsun galiba.
Sadece anahtarlıklı olanı para ile ki sana bir alet sattığı için mantıklı paralı olması.

PC flash üzerinden nasıl kuruyoruz biraz bilgi verir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi baştan uyarayım, ben kendim oturup denemedim ama Blizzard Authenticator kullanmak isteyen arkadaşlar;
1. İlk önce Android Emülatörü olan BlueStacks kuruyoruz;
BlueStacks
2. Ardından Blizzard Authenticator apk'sını bulup, BlueStacks'e kuruyoruz.
Blizzard Authenticator
3. BlueStacks üzerinden uygulamayı çalıştırıp kullanıyoruz.

Tekrar altını çiziyorum, ben denemedim ama teknik olarak olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mobil authenticator ücretsiz, diğeri 6.5 dolar birşey. Blizzard ne kazanıcak bundan da satmak için hesap hacklemekle uğraşsın. Bütün kullanıcıların hepsi alsa, genede bir tane binek satışı kadar para kazandırmaz.

Her hacklenen adam için uğraştıkları yanında, sattıkları anahtarlık parası o işle ilgilenen personalin maaşını çıkarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

nayu said:

Absolut said:

Iphone, ipad, ipodtouch veya Androidli telefonun varsa beleş. Symbian veya windows işletim sistemlilere çıktı mı bilmiyorum. Veya PCne flash üzerindende bedavaya kurabiliyorsun galiba.
Sadece anahtarlıklı olanı para ile ki sana bir alet sattığı için mantıklı paralı olması.

PC flash üzerinden nasıl kuruyoruz biraz bilgi verir misiniz?

yok sanırım böyle birşey ,bende göremedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...