OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 3310 um var flash duymadım hiç araştırırım mantıklı evet ben o kadar kendim kasıyorum güvenlik için blizzardcığıma yetmiyor 30 TLcik daha vermek durumunda kalıyorum. Ben blizzardın suçu/hatası var diyenlerdenim RMAHa göre oyun yapan adam auth satsın diye birçok kötü olay da doğurabilir. Hatırlarsanız mavi postlarda yazıyordu auth alın yae diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Silphatos said: kodumun symbianı için yok bi var ben kullanıyorum nokia 5800 için olanını ama şimdi girdim okudum şurdan adamlar eski versiyonları artık satmıyorlar nokia da eski :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Absolut said: Iphone, ipad, ipodtouch veya Androidli telefonun varsa beleş. Symbian veya windows işletim sistemlilere çıktı mı bilmiyorum. Veya PCne flash üzerindende bedavaya kurabiliyorsun galiba. Sadece anahtarlıklı olanı para ile ki sana bir alet sattığı için mantıklı paralı olması. PC flash üzerinden nasıl kuruyoruz biraz bilgi verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 oktayca said: Silphatos said: kodumun symbianı için yok bi var ben kullanıyorum nokia 5800 için olanını ama şimdi girdim okudum şurdan adamlar eski versiyonları artık satmıyorlar nokia da eski :) önemli olan şu an olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.delinetciler.net/forum/attachments/13007d1316092034-soguk-su.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bence Auth satışlarını arttırmak için Blizzard hackliyor accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Virüsleri de antivirüs firmaları yazıyor zaten değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Şimdi baştan uyarayım, ben kendim oturup denemedim ama Blizzard Authenticator kullanmak isteyen arkadaşlar; 1. İlk önce Android Emülatörü olan BlueStacks kuruyoruz; BlueStacks 2. Ardından Blizzard Authenticator apk'sını bulup, BlueStacks'e kuruyoruz. Blizzard Authenticator 3. BlueStacks üzerinden uygulamayı çalıştırıp kullanıyoruz. Tekrar altını çiziyorum, ben denemedim ama teknik olarak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mobil authenticator ücretsiz, diğeri 6.5 dolar birşey. Blizzard ne kazanıcak bundan da satmak için hesap hacklemekle uğraşsın. Bütün kullanıcıların hepsi alsa, genede bir tane binek satışı kadar para kazandırmaz. Her hacklenen adam için uğraştıkları yanında, sattıkları anahtarlık parası o işle ilgilenen personalin maaşını çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ironiye aşina olmayan nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 nayu said: Absolut said: Iphone, ipad, ipodtouch veya Androidli telefonun varsa beleş. Symbian veya windows işletim sistemlilere çıktı mı bilmiyorum. Veya PCne flash üzerindende bedavaya kurabiliyorsun galiba. Sadece anahtarlıklı olanı para ile ki sana bir alet sattığı için mantıklı paralı olması. PC flash üzerinden nasıl kuruyoruz biraz bilgi verir misiniz? yok sanırım böyle birşey ,bende göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4700860138?page=2#21 Efsane topik olmuş sdfgdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 muhauha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 AHAHHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar