Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hala gelmedi playstoredan key delircem. millete gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bende preorder yaptım sabah işe gitmeden bir bakayım dedim banadas gelmemiş keyler. Sony parayı bile çekmemiş cüzdandan daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 dun aksam 1 gibi geldi key uplayden indirmeye basladim sabah kalktigimda 1 gb falan kalmisti, aksam eve gitmeyi iple cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 gtx780 var fps 30'un altında, online testlere baktım son nesil kartlarda her şey köklenmiş 30-40 fps diye not düşmüşler. Acep problem ne? Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 dün yeni driver çıktı nvidia kartlar için denemediysen onu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Yukleyemedi onu dun bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 playstore göndermiş key'leri. açtım downloadı sabah işe gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Nvidia'nın son sürücüsünü yükleyin mutlaka. Ani FPS düşüşleri epeyi azaldı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 downloading.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Evden çıkarken ps4 ü downloada bıraktım, bakalım bu kadar hype ı hak ediyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aynen glatheros :) ekleyin panpalar fizboz'u, akşam hekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 olm bi single'ı bitirin, bu ne gaz hemen multi'ye. %100 bitirene kadar multi'ye elimi sürmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 sen ezik bir insan olarak pc'de oynadığın için zaten ocak dışısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ubisoft oyunları pc'de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ayrıca burası bilgisayar oyunları... know your place, whelp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ben de pc ye aldım ya,, 50 görünce dayanamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 seninki fakirlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Gluskap said: Nvidia'nın son sürücüsünü yükleyin mutlaka. Ani FPS düşüşleri epeyi azaldı bende. Öyle de sistemlerimize göre yakışmayan fps değerleri almaya devam ediyoruz. Tam bilek kesmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 benim kart msaa8x ile 30 a fln düşüyormuş ama temporal smaa ile geri kalan her şey açık 55fps veriyormuş. karşılaştırma resimlerine baktım çok yakın hiç gerek yok msaa8x e fln. yarı yarıya değecek fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 dreagloth said: Ben de pc ye aldım ya,, 50 görünce dayanamadım :( nerde 50 gördün serjohn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 -Deno- said: dreagloth said: Ben de pc ye aldım ya,, 50 görünce dayanamadım :( nerde 50 gördün serjohn playstore'dan ilk alışverişte 10 tl indirim var onunla oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ilk alış veriş + kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 :D Made my day. Akşama ekliom fizboz. Hekleşelim. dreagloth said: Ben de pc ye aldım ya,, 50 görünce dayanamadım :( fizban said: seninki fakirlikten. fizban said: fakirlikten. fizban said: fakir. fizban said: fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 fakiriz ama guruluyuz ve master race biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 seversem ps4 e de alırım ama acımam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar