Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yillardir arkadaslarla oynuyoruz oyunu ben dotadan gectim her itemin ismini biliyordum ancak arkadaslarla hon'a gectikten sonra item isimlerini ogrenemez oldum, önce bi dotadaki isimleri ile isimlendirdim ama sonra şu şekilde; "basınca hızlı giden" "uçuran" "etrafı buz yapan armor" "atak spitli armor" . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 honda itemların adını dota 1 deki gibi ogrendim. dota 2 e gectim hondaki gibi ogrendim sonra hon a dondum dota 2 gibi ogrendigimi farkettim. simdi aynen senin gibi her itemın adı "soyle ypaınca boyle yapan sey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bütün botlara bot nül uçurtma dagon bkbmkb dota kalmış genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çok sıkıldın dmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 patlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 benm bazen dota ismiyle hitap edesim geliyor sonra elemanlar "wtf sftu dota noob" demesinler diye gidiyorum hon adına bakıyorum söylüyorum Mesela basher'ın adının Brutalizer olduunu yeni öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 aynısını dotada yapıyolar hon fag filan diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hepsini ezberledim aynı cumlede aynı itemi iki farklı isminide kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Geomanter's Bane mi ne diyeceğime manta derim ulan.. Gerçi bu mana burn vermiyo ama :) instant edit: belki dotada da vermiyordur artık, hatırlamıyorum son halini. diffusal'dan yapılmıyordu en son dimi? pardon nullfire blade :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bizde göte göt denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 İngilizce bilmeyen plebler gibi uçan kaçan armor falan demiyorsunuz değil mi ciddi ciddi? Hadi fistanda hafif bi köylü havası var da screwy senden hiç beklemezdim. Koskoca boğaziçi kimya öğrencisisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oyun lan bu ucuran demekle stormspirit demek arasinda ne fark var ucuran daha kolay nerd olcagima köylü olurum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 normalde axe gibi düşünürüm ama hondaki item isimleri çok çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Dotada tahta ayak vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 4 item biliyorum, o yuzden sikinti olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ben konusmadan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bende hep dota ismiyle söylerim. heroları bile benzerleri öyle söylrim hala. bide zamanında internet cafede herolara verdiğimiz saçma isimleri kullanıyorum hatta. meka baaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Hon'da dota isimleriyle söylerdim, şimdi dota 2'de hon isimleriyle söylüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 DAL vardı abi.. o herzaman DAL olarak kalıcak. Minor totem filan olamıcak benim gözümde hiçbizaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 DAL mana suyu uçurtma göz eldiven terlik mahşer simidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 suBzer0 said: DAL vardı abi.. o herzaman DAL olarak kalıcak. Minor totem filan olamıcak benim gözümde hiçbizaman! bugun ode den gelenide ömrün boyunca unutmazsın pandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi adam demon handlere pandik dedi ya.. böylesini duymamıştım harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hack ans slash mi ne vardı ney oldu onun ismi dotada fire and frost mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ona "se ye" diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar