Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hon'daki item isimlendirmelerimiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yillardir arkadaslarla oynuyoruz oyunu
ben dotadan gectim
her itemin ismini biliyordum ancak arkadaslarla hon'a gectikten sonra item isimlerini ogrenemez oldum, önce bi dotadaki isimleri ile isimlendirdim ama sonra
şu şekilde;

"basınca hızlı giden"
"uçuran"
"etrafı buz yapan armor"
"atak spitli armor"
.
.
Mesaj tarihi:
honda itemların adını dota 1 deki gibi ogrendim. dota 2 e gectim hondaki gibi ogrendim sonra hon a dondum dota 2 gibi ogrendigimi farkettim.

simdi aynen senin gibi her itemın adı "soyle ypaınca boyle yapan sey"
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
benm bazen dota ismiyle hitap edesim geliyor sonra elemanlar "wtf sftu dota noob" demesinler diye gidiyorum hon adına bakıyorum söylüyorum

Mesela basher'ın adının Brutalizer olduunu yeni öğrendim
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Geomanter's Bane mi ne diyeceğime manta derim ulan.. Gerçi bu mana burn vermiyo ama :)

instant edit: belki dotada da vermiyordur artık, hatırlamıyorum son halini. diffusal'dan yapılmıyordu en son dimi? pardon nullfire blade :P
Mesaj tarihi:
İngilizce bilmeyen plebler gibi uçan kaçan armor falan demiyorsunuz değil mi ciddi ciddi? Hadi fistanda hafif bi köylü havası var da screwy senden hiç beklemezdim. Koskoca boğaziçi kimya öğrencisisin.
Mesaj tarihi:
bende hep dota ismiyle söylerim.
heroları bile benzerleri öyle söylrim hala.
bide zamanında internet cafede herolara verdiğimiz saçma isimleri kullanıyorum hatta.

meka baaas
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

DAL vardı abi.. o herzaman DAL olarak kalıcak. Minor totem filan olamıcak benim gözümde hiçbizaman!

bugun ode den gelenide ömrün boyunca unutmazsın
pandik
  • Yeni Oluştur...