Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 vaako51 said: merdivende sıkıştırıp ... gerisini anlatamıycam :'( anaaaaaa :(( neyse olay orda zaten hc karakter ölecek yaaaaa asd gogo yenisini aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bi tek azmo kalmıştı onuda indireyim diye koştura koştura gidiyordum yazık oldu :D bu saatten sonra zor be üstad biraz ara verdikten sonra belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hocam bir sellektör yapsaydın ya omuz atardık omuz omuza ölürdük hani bizi solo bırakmayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi omuzluk bi durum yoktu, böcüklü ablayı bi deneyeyim umarım ölmem falan dedim iki saniyede indi mutlu falan oldum. hazır elim değimişken şu beliali bi yoklayım dedim en ters boss malum, onda da sıkıntı yok onu da kestim. la ben bunu yaparım havalarına girmiştim stonefortta merdivende çok ters iki pack geldi; arcane, fire chain, desecrator biri horde, shilded, frozen falan filan öbürü aralarına alıp gang bang yaptılar kıpırdayamadım bile :D elemanın ölmesi değilde 256 vit 9 as 9 cc li amulete yanıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hardcore da keşke karakter gitse de eşyalar kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hardcore'un ne anlamı kaldı ozmn Hardcore da bile 2 günde lvl60 yapıyosun facepalm bir şekilde, infernoya geçmeden. Millet alışmış beleşe kolaya. Zaten d3'ün bir zorluğu yok hardcore mardcore hikaye. (Sadece zorluk olarak örnek veriyorum: Buyur gel PoE Hardcore End Game'e ulaş ve 100 hakkın olsun gene D3 den zordur sdfa Not: End game oyna da demiyorum ulaş :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 geldi bir PoE ci daha buyur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kthxbye said: 2 günde lvl60 yapıyosun facepalm bir şekilde bunun yolunu yordamını bi ogretsen kusacam lvllerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yok ya poe ci değilim 2 oyunuda baya oynadım sadece zorluk olarak karşılaştırdım. Birine iyi veya kötü demedim. 2 günde level 60 olmakta gene ah'yi kollıyarak oluyor lvl 3-15 düşen itemları 15-20k lardan satabiliyorsun. Ben witch doctor'la kasmıştım zaten petler infernoya kadar seni hiç zora sokmuyor ama her classta var cookie cutter buildler dpsini ve hpini yüksek tuttuğun sürece Ahden aldıklarla hem riske girmeden hem yüksek dpsle hızlıca level atlıyorsun 50 lerde hell act3 farmlıyorsun 2 günde (tabi günde normalin üstü bir gameplay ile) 60 oluyorsun. Birtek barbarianda belki daha zor olabilir. Edit: ahden aldıklarınıda işte 5-10 levelda biri geri koyup satıp yenilerini alıcan lvl 53 de 45-55k arası bir dpsim vardı Ahden aldıklarımla. Şu level requiredı düşüren yüksek levellı itemları alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi inanılmaz pahalı yahu, 3 tane karakter öldürdüm destur un verdiği altınlar olmasa beşparasız gezecektim. 15 li lvlerde normal silaha 10 20 k istiyor allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 altın problem değil sen sadece abi biraz altın topla demen yeter biriktiririz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://www.incisozluk.net/wp-content/uploads/2011/07/abiler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 destur candır yahu, tam bir süperman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 3 tane wizard öldürdükten sonra WD lvl lamaya başladım, hatamıdır? infernoda petler tanklayabiliyormu? edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 700-800 resle ancak. Ama WDnin problemi işte sözde ranged olup range'ının çok kısa olması, zombie bears plague bats için yine her türlü adamın dibine gidiyorsun. Gerçi şöyle de bir güzelliği var, passive ile 3 dakikada bir sefer ölme hakkın var, canın biterse direk ghosta geçip 2 saniye görünmez oluyor, ne hayatlar ne cengaverler kurtuldu o passive ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 mesajı yazdıktan 5 dakika sonra azmo tek attı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 İnternet yüzünden 2 tane barbarım öldü. 2-3 ay daha oynamam herhalde bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 can sıkıntısından arkadaşla 3 gün önce açtık. ben barbar açtım o monk açtı, paragorn lvl 4üz şuanda. monster power olayı geldikten sonra inanılmaz kolay olmuş kasmak no monster powerda rahat rahat oynuyoruz. bufflarla 10k armor 600 all resistim var zaten, takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sen monk açarsın güzelim ben barbar severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 varmi grup falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 3 kisilik gurubumuz vardi yeni mp kasmaya baslamistik ama bu Steam Sale dagitti bizi;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Aynen, şu durumdayım ben de. http://global3.memecdn.com/steam-winter-sale_o_1049778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hearthstone'dan sıkıldım biraz, yeniden D3 e sardım ROS gazına gelip. Benzer model var mı, tek miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 poe dururken pek yok. ros gazı da bitti 3-4 günde bende açıkçası, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 poe ne? parali mi? twitch izledim biraz ve ros diablo3'un ilk basta olmasi gerektigi gibi olmasa da ona yakin. crusader eglenceli, saniyorum nephalem valor kalkmis ve buildler degisebilecek. f&f beta su an gerci, hardcore yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar