dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 geleneksel ise, zoruna gidiyorsa git sen yap lan. bu devirde zorluğu mu kaldı sanki? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 2012 kılıç almaya çalışan gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Feamer said: Lord_Argos said: Feamer said: Lord_Argos said: Ahah komikmis duvara asmalik. Arkadasim bunlarin uzerinde yapan blacksmithin bile damgasi var emin ol senin o sitede satilan kiliclardan bile daha gercek ve saglamlar. hangisi hangisinden kaliteli onu anlamadım? Sirkecide satilan 50 liraliklar olacak degil ya benim bahsettiklerim ((: tamam da bildiğiniz bir yer varsa söyleyin ciddi alıcısıyım, Ben sana katalogdaki kiliclarin resimlerini o.m atarim begenirsen ve fiyatida uygun gelirse gelir incelersin taksim peradayiz. dasaaa said: geleneksel ise, zoruna gidiyorsa git sen yap lan. bu devirde zorluğu mu kaldı sanki? lol Bu tasralida geldi basligin havasi kirlenmeye basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bre cahil, da ayrı yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Red said: kılıç alcaksan bunu alcan gerisi hikaye fds bitch please http://bagua-zhang.com/Geschichte/xiepeiqi_sword.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 İlk posttaki vidyodan sonra Cüneyt Arkın filmeri müthiş mantıklı gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 lorg argos, lord martıkaş mıydı bu arada? forumda lord çok olunca karıştırıyor olabiliriz lordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dasaaa said: geleneksel ise, zoruna gidiyorsa git sen yap lan. bu devirde zorluğu mu kaldı sanki? lol merak etme, yukarda yazdığım gibi kendi işlerimi toparladıktan sonra kısmet olursa girecem bu işe zaten ama bi metalurji mühendisi var onu ikna edemedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 spark'ı al işte. ülkede metal. mühendisi mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 türkiyede yapacağım son işlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 onu alacam da gelmiyor, gold satmaya uğraşıyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Sparkcaster said: türkiyede yapacağım son işlerden biri bu kadar ileri görüşü birisin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 abi bu iş batar.. hakaret etmeyin olm birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dasaaa said: abi bu iş batar.. gelir kalemim bu iş olmayacağı için masrafını çıkarsa bana yeter, eğlencelik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bokken tanto bide şu tahta sırıgı satarım ben 3lü set gül ağacından vaktinde aldım sonra aldıgımla kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 eskiden beri bu işle ilgileniyorum, forumlarda falan da takip etiğim kadarı ile hakkını yemeyelim türkiye de çok meraklısı var ama çeşitli imkansızlıklardan ötürü kimse ciddi ciddi bu işlerle uğraşmıyor. zaten sanat ve estetik için konuşursak, bireysel olarak bu tür işlerle uğraşmak için, kişinin yatığı yerden gelecek sağlam bi gelir kalemi olması lazım. şirketleşme için ise, aylık masrafları karşılayacak sağlam bir pazarın olması lazım amerika gibi. bu gibi nedenlerle türkiyede şimdiye kadar deneyen olmamış zaten eski ustlarda 80 lerden itibaren çırak almadıkları için tamamen unutulmuş bir konu olmaya doğru gidiyor türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bu tarz işlere ilgi artması için öncelikle milli gelirin artması, insanların temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra hobileri için ceplerine para kalması falan gerekiyor. Bizim memlekette hikaye o yüzden hobi/koleksiyon vesaire işinden para kazanmak ya da o işi çalışır halde tutabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 deadwoll said: Bu tarz işlere ilgi artması için öncelikle milli gelirin artması, insanların temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra hobileri için ceplerine para kalması falan gerekiyor. Bizim memlekette hikaye o yüzden hobi/koleksiyon vesaire işinden para kazanmak ya da o işi çalışır halde tutabilmek. haklısın ama, ama o kadarda değil ben şahsen tanıyorum hobi malz almak için veya aldığı için, karısı/kız arkadaşı ile tartışan orta alt gelir bir sürü eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kesici, delici aletleri küçümsemeyin olm. eli tabancalı adamı merkeze koy, 2 metre çapında alanda elinde bıçak olan daha avantajlı combatta tabancası olana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gecko said: bi video vardı katanayı sıkıştırıolardı mengene ile rtatatatata diye m60 la ateş ediolardı kılıca, çokçok sonra paramparça oluyordu ama mermileri kesiyordu o biçim olur yani niye olmasın şu an kafam çok güzel, hiç bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bundan bahsediyor. 6 mermi 2ye bolunuyo 7.mermi de katana gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 huun said: kesici, delici aletleri küçümsemeyin olm. eli tabancalı adamı merkeze koy, 2 metre çapında alanda elinde bıçak olan daha avantajlı combatta tabancası olana göre. yojimbo da öyle bir sahne vardı tabancalı adam bu: http://www.imfdb.org/w/images/thumb/7/7c/Yojimbo-swm2-3.jpg/600px-Yojimbo-swm2-3.jpg sahnede bu olmalı şimdi filmi bulamadım http://ardfilmjournal.files.wordpress.com/2008/09/yojimbofaceoff.jpg bonus http://wfiles.brothersoft.com/y/yojimbo_62491-1280x1024.jpg silah ne olursa olsun kullanan kişi tecrübeli değilse, ateşli silahlara karşı %50 şansımız olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gaz kaçağı mı var neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 benim arkadasa getirtmistik. kenarlari sivri mivri olmayacak yani oyle dovulmus falan olmayacak. her turlu o ozel bolum denilen iste ensturman muzik diger vs gibim yer var ya geciyor. her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Lord_Argos said: Feamer said: Lord_Argos said: Feamer said: Lord_Argos said: Ahah komikmis duvara asmalik. Arkadasim bunlarin uzerinde yapan blacksmithin bile damgasi var emin ol senin o sitede satilan kiliclardan bile daha gercek ve saglamlar. hangisi hangisinden kaliteli onu anlamadım? Sirkecide satilan 50 liraliklar olacak degil ya benim bahsettiklerim ((: tamam da bildiğiniz bir yer varsa söyleyin ciddi alıcısıyım, Ben sana katalogdaki kiliclarin resimlerini o.m atarim begenirsen ve fiyatida uygun gelirse gelir incelersin taksim peradayiz. Size tabanca, tüfekte geliyor mu yada gelirse banada bir katalog gönderir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar