Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yugioh izleyen warmı bilmiyorum ama bu kanal d işin .okunu çıkardı.Bugün gene başa döndü çizgi film.Benim imin arasında keshinden sonra geliyor ama soğutmak için herşeyi yapıyorlar.Yeni bölümleri izliyoruz diye sevinmiştik ki başa alındı. Eğer hiç izlemeyen warsa tavsiye ediyorum yarın 2. bölümü oynayacak...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 15 16 bölümünü izledim beyenmedim silmek zorunda kaldım. Kafalarına göre kural filan çıkarıyorlar belli bir heyecanı kalmıyor sen bak bu kartı bilmiyorsun diyor al sana unuttugun bir kural var diyor al sana oyüzden pek beyenmiyorum.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 aynen katılıyorum hep kafalarına göre yeni kurallar felan yapıolar[signature][hline]Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. M.Kemal Atatürk. Adaletin pencesinden kurtulabilirsiniz ama hiç kurtulmamayı yeğlerdiniz. Gilthanas Amakiir.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yeni kurallar falan yapmıyorlar sadece yeni kartlar üretebiliyorlar oyunun standartlarına göre.bu yeni kartı oyunda kullandığı zamanda rakip ilk defa görüyor ve afal oluyor.Olay bu..[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Rakibin ilk defa görmesi demek bizimde ilk defa görmemiz demek oluyor bir nevi yeni kart yeni bir kural oluyor yok çizgi dünyası kartıymış içinde yaratıgını soktugunda gelişiyormuş sıar karşıdayken savunma moduna giriyormuş bilmiyorum beni pek çekmedi açıkcası.Pokemon izlerim ne öyle kartlarlan savaşıcam saldır pikacu varken.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben bilgisayar oyunu olarak Yu-Gi-Oh u oynuyorum -Yu-Gi-Oh:Kaiba's Revenge- sonra çizgi filmi izliyorum ve kafayı sıyırıyorum Adamlar hiç tribute vermden çatır çutur Kazejin,Sujin,Sanga of the Thunder ı çıkarttılar üstüne Guardian of Labirenti yaptılar hadi onu geçtim Labirent ile Shadow Ghoul polymporph ettirip birleştirdiler zaten çizgi film de Kaiba ota boka direk Blue Eyes White Dragon çıkartıyor utanmdan bide birleştirip onu Blue Eyes Ultimate Dragon yapıyor Yu-Gi de Dark Magician çıkartıyor hele Pegasus direk Relinquished i çıkarttı yuh dedim sırf çizgi film olması için yapıyorlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Screamer a katılıyorum bende bir süre GBA da Yu gi Oh oyunlarını oynadım Tribute olayı var. Yani 5 lvl ve üstü yaratıkları çağımak için belli sayıda yaratık feda etmeniz gerekiyor. Mesela Blue Eyes White Dragon için 3 veya 2 tane diye hatırlıyorum. Birde öyle kartların yüreği zımbırtısı felan yok direk bal oyunu:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Blue Eyes White Dradgon 8 yıldızlı bu da 2 tribute gerektirir ayrıca oyun 2000 değil 8000 puan üzerinden oynanıyor ve ben o kalplerin zımbırtısına inanmıyorum yalan o hiç bir zaman istediğimde Monster Reborn gelmiyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 oyundakiler çizgiye yansıtılsaydı cok uzun sürerdi zaten.tribute yapmadan çıkartıyorlar yaratıkları.bence görsellik açısından süper bir çizgi film. sizin fikirlerinize saygı duyuyorum.
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Görsellik açısından çok güzel bir film hatta çok güzel bir reklam aracı ama işte işin mantığını öğrenince direk wtf demeye başlıyorsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 iyide siz daha sadece baslarini izlemissiniz o zaman ilerde katilicaklari bi turnuvadan itibaren o tribute dediginiz olay geliyor buyuk yaratiklari cagirmak icin ufalari feda ediyorlar falan daha cok baslarindadir cizgifilm kaybar mi nasil yazilioyrsa onu turunuvasinda basliyordu bu kural yanlis hatirlamiyorsam
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Kaiba dan mı bahsediyorsun Kayber diyerek[signature][hline]Lil'Alur for Shar
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 valla olabilir rtl2 de seyretmistim genelde almanca seyrettigim animelerde farkettigim sey isimleri almancaya uyarliyorlardi adi o tarz biseydi sirketi falan olan cocuk iste kardesi var bitane
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ewt Kaiba dan bahsediyorsun valla Türkiye de Yu-Gi-Oh un bçlümlerinin sayısı 10 15 kadar devamlı tekrar yapıyorlar şimdi Yu-Gi-Oh un filmi varmış onu bulmaya çalışacam[signature][hline]Lil'Alur for Shar
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 nedeni bilmiyorum ama almanyadada ayni olayi yaptilar ilk 20 bolumu 3-4 kere tekrarladilar 'sonra yeni bi 20 bolum yayinlayip onuda tekrarladilar sonra yine yeni bolumler geldi falan bende denk geldikce izlliyodum bi ara :) sikistica kural uretiyorlar 'kart turetiyorlar falan :)
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Yaratıcısı tek başına sualti dalışı yaparken boğularak hayatını kaybetmiş. RIP
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 hiç izlemedim ama yazık olmuş cidden, köpekbalığı ısırmış gibi birşey okudum.
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Rip Ben de TV de izlemiştim. Konsept hikaye güzeldi, beğenmiştim. Bir ara kartlari falan dolaştı piyasada.
Öne çıkan mesajlar