di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ne garip seymis lan. =) LoveFilm'den Portal2'yi kiraladiydim. Oyunu gonderip baska bisey alcakmis, haliyle beynimi yiyor "hadi oyun oyna", "madem oynamicaktin niye aldin?" diye. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 zahahah :D olm hadi oyunu bırak çalış demesi lazımdı noolmuş size böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sdsfsds o oyunun aldığın için yediğin ayarın kamuflesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mr_Hand said: zahahah :D olm hadi oyunu bırak çalış demesi lazımdı noolmuş size böyle? Calisamiyoruz lan. Calisma izinleri cikmadi daha. Olimpiyatlara gelip gideceklerin vizeleriyle ugrastiklarindan belli vize tipleri icin islemleri askiya almislar. Alti aydir bekliyoruz diye aglayanlar var. Nolcak hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 vay a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 beraber mi oynuyordunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Gecko o kadar alakasiz bir soru sordun ki, kitlendim kaldim. Ne cevap verecegimi bilemiyorum. Bir tur daha oku bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://ibqm0w.sn2.livefilestore.com/y1p881SDjqYsXTeLV0MzgbCHiCK5hrr8jmMLbmkI933ltbLk8bfuKWhl3J9ECMsoOi3M7J_hOAnPorHQlENj_xgtQ/hoho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 di said: Gecko o kadar alakasiz bir soru sordun ki, kitlendim kaldim. Ne cevap verecegimi bilemiyorum. Bir tur daha oku bence sen. demek istediğim şuydu hani hep beraber oyun mu oynuyorsunuz da oyun oynamadığın için onun da oynayası gelmiyo tek uyuz oluyo ondan şeettim sorasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Yok. Olayin ozu tamamen duygusal. di said: Oyunu gonderip baska bisey alcakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Coh ayib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Wow, diablo vb. bilumum oyunları oynayan bir sevgilim var. http://cdn.memegenerator.net/images/300x/1031.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ayrıldığınızda hesaplarını boşaltıp/silip gidince tekrar yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Black-ice said: Wow, diablo vb. bilumum oyunları oynayan bir sevgilim var. http://cdn.memegenerator.net/images/300x/1031.jpg anime de izliyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Kız arkadaşım oyun oynasın istemem sanırım ya, mutfakta zor olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 LethE said: ayrıldığınızda hesaplarını boşaltıp/silip gidince tekrar yaz :) sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar