Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25354061 said: İçki ve sigaraya otomatik zam geliyor Meclis'teki yeni bir düzenlemeyle ÖTV oranları yeniden belirleniyor. İçki ve sigaraya önemli miktarda zam yolda. Zam oranları 6 ayda bir ÜFE'ye göre belirlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 umarım gelir içkiyi bırakmayı düşünüyorum çok çok zam gelsin böyle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Demek ki neymiş? Bırakıyorum artık sigarayı. Ayda 300 tele veremem artık sigaraya. Çok şükür kazanıyorum kazanmasına ama gereksiz artık. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 lanet nefret :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 merdiven altı bira da icmeye baslarız artıkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Daha neyin OTV'si arkadas bu anlamadim ki ? Deprem vergisiyle birlikte cikti bu OTV olayi. Topladiklari tum OTV'yi yediler, Van depreminde rezil olup vatandasi acikca biraktilar, rezil rusva oldular, haaala OTV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 i see what u did there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 artik bira icmek bile luks olacak yani... viskiye girmiyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ev yapımı bira viski sarap sayısı artacak belli ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sigara içmeyen bir adamım ama bu fazla. vatandaş askere gidiyor kendisini öldürtüyor. bir şey alırken yarısını devlete ödüyor. devlet ne yapıyor? türkiye cumhuriyeti yaşasın diye mi yaşıyorum abi ben. ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ne zaman donesim gelse, saolsunlar biseyler yapip ne donucem lan dedirtiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 elimde olsa ülkenin karasularına bile girmem, ne dönmesi uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kaçak bira ticareti başlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Başlığı her okuduğumda yanlış okuyorum bu beni rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 İyi oldu, gelsin sigaraya içkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aquila said: ne zaman donesim gelse, saolsunlar biseyler yapip ne donucem lan dedirtiyolar. large size sodaları banlıyorlarmış sizde de, http://edition.cnn.com/2012/05/31/us/new-york-sugar-drinks/index.html?eref=mrss_igoogle_cnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 1920'lili yıllarda amerikada alkollü ürünlere satış yasağı getirildi. Noldu? Satışlar yer altına indi. Kimler para kazandı? -Kaçakçılar -Belediye Başkanları -Meclis üyeleri vs.. uzar bu kuyruk. Bu 1920 de oldu peki hangi yıldayız? 2012, Peki ne yapıyoruz? Teminleri yasa dışı yollardan elde edip kaçakçılığa yönlendiriyoruz. Patiler unuttunuzmu bunun üstünden 1 ay geçmeden buna benzer aynı şeyi yaptılar zam üstüne zam noldu kaçak sigara satışları patladı. Boşversene birileri hep zengin oluyor. Amaç sağlık mı Türkiyede mi? Güldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 arabası olan düşünsün. pardon o benzin zamlarınaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://inciswf.com/imanageldim.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 zam olayını içki ve sigarada bıraklar iyi bence problem yok ama herşeye yapınca sıkıntı.yoksa içki sigara zamlı olsa nolur olmasa nolur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kavurma said: kaçak bira ticareti başlar artık manşetleri şimdiden görebiliyorum Sahte bira'dan zehirlenen 2 genç komalık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sigaraya gelmesini içmeyen biri olarak destekliyorum tabi. alkol de almam ama alkol içebilrsiniz buyrun fdsf ha tabi zamla devletin geçinmesini onaylamıyorum lol =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Red said: zam olayını içki ve sigarada bıraklar iyi bence problem yok ama herşeye yapınca sıkıntı.yoksa içki sigara zamlı olsa nolur olmasa nolur sdfs Hadin geçmiş olsun Red, fazla eşyanı yatağını yorganını içerdeki garibanlara dağıtaydın olm yırtık donunu bile almışın yanına asdasdaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ohh gelsin gelsin zaten bırakacaktım diyenlere lafım; umarım bırakamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar