Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasik müzik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=9opcAg3dJEc

çeklerin küp şeker ve çıtçıttan sonra dünyaya kattığı bir değer dvořak. bugün random bir çek kişisine dinletirseniz bir kısmını bira reklamlarından tanıyacaktır. onun dışında bir de şöyle bir fan fact var:
"Astronaut Neil Armstrong took a tape recording of the New World Symphony along during the Apollo 11 mission, the first Moon landing, in 1969."
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Henry Purcell - Voluntary for Double Organ

benim dinlediğim kayıt daha güzel ama denk bir iş bulamadım, ama idare eder

https://www.youtube.com/watch?v=slJSuKzfPX0
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

LIMAK FILARMONI ORKESTRASI: Zeki Muren Sarkilari

Spotify da tum albumu cikt. Bir arkadasim Istanbul'da konserlerine gitti, bayila bayila anlatiyordu, bana da birkac video atmisti konserden, cok guzeldi. Albumleri cikinca sevincten cildirdim gurbet elde ? sonra actim bi buyuk arka fonda da filarmoni heheh

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Vivaldi - RV 238, Op. 9 n. 8 -Concerto for harp, strings & b.c. in D minor

A. Vivaldi: Op. 9 n. 8 / Concerto for harp, strings & b.c. in D minor (RV 238) / M. Nordmann

• 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Vivaldi Four Seasons: Summer (L'Estate), complete; Cynthia Freivogel & Voices of Music, RV 315 4K

bkz: alt yazı ...

Vivaldi Four Seasons: Spring (La Primavera) complete, Alana Youssefian & Voices of Music RV 269 4K

Feamer tarafından düzenlendi
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Purcell: Dido and Aeneas (complete opera). San Francisco Girls Chorus & Voices of Music | 4K video

ben girişin daha hızlı çalınmasını seviyorum ama güzel, temiz bir kayıt + alt yazıları da var.

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Bach - Cantata Geist und Seele wird verwirret BWV 35 - Van Veldhoven | Netherlands Bach Society

bwm 35 genel olarak güzel ama ben 35,5 (18:39 civarı) diye geçen şu kısmı paylaşmak istedim:

ama ilk linkin kalitesi daha yüksek

buda fena değil,

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...