Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Slint said: Lenovo Y570 sahibi biri olarak, o paraya değmez diyorum. Öncelikle aletin yaygın 2 problemi var. Birincisi adaptör takılıyken bazı oyunlarda performans düşüşü, diğeri de kulaklık çıkışından cızırtı ve mekanik seslerin gelmesi. Ayrıca Y570'te kullanılan 555m'de 3 farklı versiyonu içerisinde en düşüğü. OC'lanmış 540m gibi bir şey yani. O kadar para vermişken Monster'lara bakmanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın. lenovo almayı düşünüyorum ama şu yorum çok üzdü beni lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 lenovo'nun araba yaptığını hayal ediyorum arasıra.. 1970 model, köşeli hatlar ile bir fiat-124 geliyor gözümün önüne. aynısının farklısını üretiminin devam ettiği falan.. sonra üretimi yapan şirketin değiştiği (ibm->lenovo vs fiat->lada) ürünün devam ettiğini düşünüyorum.. VAZ-2101 2105 olmuş işte.. lenovo benim için laptoplarda zhigulidir abi.. http://www.youtube.com/watch?v=rrqQuMlo_80 üstüne para verilmediği sürece tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 lenovo kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 olm bir iki kişi öve öve bitiremedi siz yerden yere vurdunuz. ayrıca zhiguli ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 şu 3. nesil intel işlemci -sandy bridgelere göre daha az ısınma ve daha az enerji- gt650 -kepler mimarisi ot bok bişilerle daha az ısınma- full hd ekran steelseries keyboard ve hediye olarak da oyun mouse u daha tam olarak girmediler tr ye. bir tek burada gözüküyor şimdilik msi. her sitede yayılırsa, rekabet ortamı artıp da fiyatlar da düşebilir. fiyat/performans açısından gayet güzel duruyor da, anladığımı söyleyemem bu işlerden. bi de, bekleyebilirsen eğer, ivyler yayıldıkça, sandy bridge işlemcililer düşebilir. yani daha ucuza, işini görebilecek bir laptop da bulabilirsin belki. yine de teori bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ben şahsen tableti elden çıkarır çıkarmaz Şunu almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 çıkarır çıkarmaz alma derim. ivy piyasası tam otursun. fiyatlar tam belli olsun, o fiyatlara daha iyi bulabilirsin gibi duruyor. asus 500 tl fark var, samsung 1tb, asus 750gb; 250 gb hdd diyecem de samsung 5400 rpm, asus 7200. bir de ekran farkı var; s17.3 e a15.6. 500 tl etmez gibi duruyor bu farklar. verdiğim msi ın fiyatı da düşer bir süre sonra -ki tahminler 1900lere düşer diyor-. yani para sınırı olduğu için bu tür sınırlı seviyelerde en iyi fiyat performans ürününü keşfedip almak daha mantıklı. tl;dr: acele yoksa, beklemekte fayda var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 asus guzelmis de hani taşınabilir kavramı icin 2.5kg+ benim aklım almıyor açıkçası her ne kadar evde kullanmak icin aliniyor da cogu laptop lazim oluyor arada dısarda kullanmak iskence resmen cantasiyla fln 3kg yi rahat buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Asus baya guzelmis benimde aklim yatti. Ama asus yerine benzer ozellikte baska bir marka olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Asus candır ya, 2 senedir tık demedi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi şuan vatanda 25 indirimiyle şu lenovo 2.2 tl ya özelliklere göre acaip ucuz yahu http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-324807-y570-core-i7-2670qm-220ghz-8gb-ddr3-750gb+64ssd-156-dvdrw-2gb-gt555m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Çok güzel alet fakat oyun için alcaksan (+grafik tasarım) rami ddr3 ve ekran kartı yetersiz. O paraya alacağın makinada (2.5k civarı) SSD olmalı, ram ddr5 olmalı ve ekran kartı daha iyi olmalı. Kendi fikrim bu yönde. Kimse HP dememiş bu arada. İyiki dememişler dv6 serisi kullanıyorum adamların sanki şirket politikası gibi tüm laptoplarında ısınma problemi var. Monster düşün derim ben. Yok ona gıcık kaptım dersende Acer ve Lenovo bakınmaya devam et. Diğer markalara eski marka diye para bayılmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi güzel diyorsun da markalı laptoplarda bu attığım lenovodan daha iyi donanımlıları falan zor bulunuyor. vardır belki de 2.500tl civarındakilerin en iyisi bu yani. o dediklerin yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 oyun icin masaustu alin arkadaslar ne kendinizi yorun ne de butcenizi bu kadar net yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Adam yurtdışına çıkcakmış illaki laptop olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 GERGE said: Oyun için i5 yeterli ama 3D render i7 isteyebilir. Ekran kartı olarak GT 630M şeçebilirsin. Şu mesela: http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-as5755g-2678g75mnkk-as7755g-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59176 Acer diyip geçme, en iyi markalardan bence. Tank gibiler, bozulmuyorlar. Ne alırsa alsın acer almasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Gerge sen bu işlerden anlıyor gibisin, bende alabilirim bu aralar 1.5 2 ye kadar düşünüyorum sınır.Oyun oynarım heralde çok programlık bi iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 asus marka bi laptop 750 liraymış.usb 3.0 var ama ekran kartı tümleşik :P bim tayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Lenovo ideapad y570 almış bulunuyorum. vatana millete hayırlı olsun. daha gelmedi elime gelince yorumları yaparım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 gt555 güzel ekran kartı , ama ivy bridge+kepler kombinasyonu cıkmışken eski nesil bişey almaak pek mantıklı gelmiyor. gt650 ve i7 yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Vatan 1500 e bedava valla kampanya hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Lenovo y570 64gb ssd elime geçti 2 gündür kullanıyorum. laptop deneyimi pek olmayan biriyim o yüzden yorumların ne derece etkilidir bilemicem ama kendi gördüklerimi yazayım ben :) -görüntüsüne hasta kaldım bi kere. motifler turuncu bant fln. -hoparlörler acaip iyi. hiç aklıma getirmediğim önem de vermediğim bir özellikti. -anında açılıyor ve çok hızlı çalışıyor. -diablo 3 herşey fulleyince oynanıyor. sadece çok yaratık olunca kasma oluyor onun dışında fps çok iyi :) yalnız kafama takılan bir şey var şimdi: 64gb ssd var windowsu normal olan hddye kurmuşlar. niye böyle? rapiddrive özelliği falan varmış ona aktarıomuymuş kasınca napıomuş. anlamadım. bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar