Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi laptopu almalıyım?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Slint said:

Lenovo Y570 sahibi biri olarak, o paraya değmez diyorum.

Öncelikle aletin yaygın 2 problemi var. Birincisi adaptör takılıyken bazı oyunlarda performans düşüşü, diğeri de kulaklık çıkışından cızırtı ve mekanik seslerin gelmesi.

Ayrıca Y570'te kullanılan 555m'de 3 farklı versiyonu içerisinde en düşüğü. OC'lanmış 540m gibi bir şey yani.

O kadar para vermişken Monster'lara bakmanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın.

lenovo almayı düşünüyorum ama şu yorum çok üzdü beni lan :(
Sosyal ağlarda paylaş

lenovo'nun araba yaptığını hayal ediyorum arasıra..

1970 model, köşeli hatlar ile bir fiat-124 geliyor gözümün önüne. aynısının farklısını üretiminin devam ettiği falan.. sonra üretimi yapan şirketin değiştiği (ibm->lenovo vs fiat->lada) ürünün devam ettiğini düşünüyorum.. VAZ-2101 2105 olmuş işte..

lenovo benim için laptoplarda zhigulidir abi..
http://www.youtube.com/watch?v=rrqQuMlo_80
üstüne para verilmediği sürece tercih etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

şu

3. nesil intel işlemci -sandy bridgelere göre daha az ısınma ve daha az enerji-
gt650 -kepler mimarisi ot bok bişilerle daha az ısınma-
full hd ekran
steelseries keyboard ve hediye olarak da oyun mouse u

daha tam olarak girmediler tr ye. bir tek burada gözüküyor şimdilik msi. her sitede yayılırsa, rekabet ortamı artıp da fiyatlar da düşebilir.

fiyat/performans açısından gayet güzel duruyor da, anladığımı söyleyemem bu işlerden.

bi de, bekleyebilirsen eğer, ivyler yayıldıkça, sandy bridge işlemcililer düşebilir. yani daha ucuza, işini görebilecek bir laptop da bulabilirsin belki. yine de teori bu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkarır çıkarmaz alma derim.

ivy piyasası tam otursun. fiyatlar tam belli olsun, o fiyatlara daha iyi bulabilirsin gibi duruyor.

asus

500 tl fark var, samsung 1tb, asus 750gb; 250 gb hdd diyecem de samsung 5400 rpm, asus 7200. bir de ekran farkı var; s17.3 e a15.6. 500 tl etmez gibi duruyor bu farklar.

verdiğim msi ın fiyatı da düşer bir süre sonra -ki tahminler 1900lere düşer diyor-. yani para sınırı olduğu için bu tür sınırlı seviyelerde en iyi fiyat performans ürününü keşfedip almak daha mantıklı.

tl;dr: acele yoksa, beklemekte fayda var şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel alet fakat oyun için alcaksan (+grafik tasarım) rami ddr3 ve ekran kartı yetersiz. O paraya alacağın makinada (2.5k civarı) SSD olmalı, ram ddr5 olmalı ve ekran kartı daha iyi olmalı. Kendi fikrim bu yönde.

Kimse HP dememiş bu arada. İyiki dememişler dv6 serisi kullanıyorum adamların sanki şirket politikası gibi tüm laptoplarında ısınma problemi var. Monster düşün derim ben. Yok ona gıcık kaptım dersende Acer ve Lenovo bakınmaya devam et. Diğer markalara eski marka diye para bayılmanın anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Oyun için i5 yeterli ama 3D render i7 isteyebilir. Ekran kartı olarak GT 630M şeçebilirsin. Şu mesela: http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-as5755g-2678g75mnkk-as7755g-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59176

Acer diyip geçme, en iyi markalardan bence. Tank gibiler, bozulmuyorlar.

Ne alırsa alsın acer almasın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Lenovo y570 64gb ssd elime geçti 2 gündür kullanıyorum.
laptop deneyimi pek olmayan biriyim o yüzden yorumların ne derece etkilidir bilemicem ama kendi gördüklerimi yazayım ben :)

-görüntüsüne hasta kaldım bi kere. motifler turuncu bant fln.
-hoparlörler acaip iyi. hiç aklıma getirmediğim önem de vermediğim bir özellikti.
-anında açılıyor ve çok hızlı çalışıyor.
-diablo 3 herşey fulleyince oynanıyor. sadece çok yaratık olunca kasma oluyor onun dışında fps çok iyi :)

yalnız kafama takılan bir şey var şimdi:
64gb ssd var windowsu normal olan hddye kurmuşlar. niye böyle? rapiddrive özelliği falan varmış ona aktarıomuymuş kasınca napıomuş. anlamadım. bilen var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...