Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Saeros said: GwindonSurion said: ben oyunu anlamadım ya sdfsd ben de pek anlamadım, "i have no idea what i'm doing" modunda takılıyorum işte aslında eşek boku gibi kalabalık olmasa güzel olucak da o konuda yapıcak bişey yok Yalniz degilsiniz arkadaşlar. Konusmaymış , introymuş direk geçiyorum koşuşturuyorum deli gibi. 2 saat'te lvl 4 olabildim oyunun sisteminden mi kaynaklı bu yoksa benmi tard'ım
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben de pek hızlı level alamadım, 3 saatte 2 karakter yaptım işte biri level 4 diğeri 3 falan, birazdan elementalist denicem yalnız oyunda diğer kişilerin effectlerini disable etme gibi bi seçenek yok mu warhammer online'daki gibi? guardian açayım dedim az önce karakterimi göremez oldum onca ışıklı büyünün arasında gözlerim yoruldu yemin ederim
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 nickim Atgarth Dragimmardakiler ekleyin toplanalım
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 effective level 4 normal level 6 wtf bu nedir ?
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 mob kesmek hiç exp vermiyor ya questler deli veriyor söyliyim ortalarda inst. fesinde kosmamk lazım
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 oyunun lvl aralıkları diğer MMO lar gibi değil. 3. lvldan 4'e geçmekle 20 den 21'e geçmek çok az fark ediyor. Ayrıca evet exp'i eventlerle kasmanız lazım öyle yaratık çıksın farmlayım mantığına geçit yok.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu arada world population limit ler arttırılmış. Istanda falan karakter açamayan varsa denesin şimdi hemen.
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 eventları güzel yağmışlar şenlikli interaktif.battlegrounda nasıl giriliyor?
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Artık alabildiğimiz traitler ağaca verdiğimiz puana bakıyo çok kötü olmuş bu be
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Myshkin said: lan tam pazar alanına satılık gw2 diye konu açacaktım bunu gördüm açmıyorum ahahahadsfdsf
sehzade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Trait ne istanda yer bulamadim bu arada
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 şuan giremiyorum girebilen varmı ?
xhi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bende giremiyorum error code:42:4:11:154:101 http://wiki.guildwars2.com/wiki/Error_code Şimdide 42:4:11:303:101 hatası. Aynı hata sayılır wiki'ye göre
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Server açık giriliyoda pvpye girilmiyo
sehzade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ben giriyorum da server farkli ondanmi acaba istada degilm
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi of sonunda donma problemini düzeltmişler, oynayabiliyorum.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Performans olarak kalabalık alanlarda bi sıkıntı görmedim şimdilik, gerçi WvWye de giremedim daha. Fakat oyun fazla hareketli. Gereğinden fazla hareketli hatta. Çok fazla spell effect var her yer bi cümbüş, abilitylerin ne yaptığı çok belli değil. Public quest mantığı güzel ama keşke ne yaptığımızın farkında olsak o public questte. Kamera açısı biraz fazla yakın, kanuni bu oyuna hiç bulaşmasın heh. Bi mmo havası yok sanki oyunda emin olamadım. TORda bile bi sense of accomplishment vardı, ne biliyim zonelara 4 kişi girdiğinde multiplayer dungeon oluyordu. Burda hololo 15 kişi giriyorsun ne olduğunu anlamadan gold medal. Oyunun genel havası pek bi cezbetmedi beni. Temiz değil oynanış.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 diğer oyunlara göre çok farklı bir tarzı var, bir kaç gün oynayın alışırsınız.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 1 saat oynadım 3 saat koşmuş gibi yoruldum. Oyuna hakimiyet kuramadım. O kaosun içinde kaybolup gidiyorum. Ben görevleri değil görevler beni yapıyor :D İlk günüm için "keşke d3 mü alsaydım" düşüncesi var ama bakalım.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sakinleşince etraf düzelir ya , sanmiom oyunun her levelında o şekilde karambol olsun
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ve moblar aşırı güçlü geldi bana, bazı yerleride asıl karambol olmazsa asla yapamazsın gibi geliyor. Teke tekde çok zorlayıcı. Ayrıca hiç bir quest item vermiyor sanırım. Moblarda düşürmüyor. Satın mı alıcaz ?
Öne çıkan mesajlar