Chastor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 açılmış edit:hangi serverdasınız?
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Troll değil harbi açmışlar lol. Niye 1 saat önceden açıldı ki? Neyse gogo üzümü yiyelim.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 GwindonSurion said: Dragrimmar neither do i
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Beyler istanı seçicem full diyor niye böle giremiyorum. Sırayada sokmuyor. Başka server seçersemde ömür boyu orda kalırsın diyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yalnız 2 adım attıp oyun dondu, tekrar başlattım client yine oyuna girer girmez dondu.
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Dragrimmar'da olanlar toplasalım ya mercotaicho benim nickim
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ulan kaşla göz arasında gene patch gelmiş sdf
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ya yalnız oyuna girer girmez donuyor client, bugda mı kaldı karakter noldu. çözemedim bi pfff
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Server bom. Dragrimardayım. Hurremsultan nick
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 benim gibi oyuna girince clienti donan yıgınla adam var forumlarda ama cevap yok puff
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Optimizasyon uğraşmışlar belli ama halen yeterli değil. Oyun çıkışında ayarlanmış olur. Bir de ping gene nerde göremiyorum. İlk beta'ya göre takılma, lag fln hiç yok. Extra serverlar etkisini göstermiş sanırsam. İlk gözüme takılanlar bunlar. Oynamaya devam.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 GwindonSurion said: ben oyunu anlamadım ya sdfsd ben de pek anlamadım, "i have no idea what i'm doing" modunda takılıyorum işte aslında eşek boku gibi kalabalık olmasa güzel olucak da o konuda yapıcak bişey yok
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ara sıra otomatik login ekranına atıyor beni. client felan çökmeden pat diye questin ortasında login ekranına dönüyor. Sonra 20-25 saniye giremiyorm (dns error) sonra düzeliyor. sOrunu yaşayan ?
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 baya kişide yaşanıyormuş o arasıra atma olayı. siz yine iyisiniz ben daha 10 saniye oynayamadım. ilgileniyoruz falan dediler, gelişme yok pff
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 zaten hayatımda bu kadar kaos oyun görmedim. Güzel kötü demiyorumda, ben oyuna değil oyun bana hükmediyor. Bilinçli bir şekilde ilerlemiyorum, hep bir kaosun ortasındayım. :D p.s attributler otomatik mi
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ne yaptığımı anlıyamıyorum yesillere kosturuyorum öyle nasıl bir kaos var arkadaş
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kesinlikle her yer yüzlerce kişi kaynıyor. Bırak görev yapmayı target alamıyorum. Oyuna girdim ter içinde kaldım. Ara sıra bi durgunluk olsa
Öne çıkan mesajlar