Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tikandim, kasildim, sogudum vs..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

selamlar herkese

yaw ne acayip bir oyundur bu, bir bakiyorsun 50 tane fikrin var yapacak tonla is buluyorsun kendine, zaman su gibi akip gidiyor.

ama su anda bana oldugu gibi tikandim, kasim kasim kasildim, sogudum oyundan. hic giresim gelmiyor, birsey yapasim gelmiyor. kisaca hic birseyden zevk alamiyorum.

oyuna baslarken herkes gibi titanlara bakip bakip "birgun benim de olacak" deyip, hayallere dalarken bir bakmissin 5 charin 2 ünde titana binecek skilleri 5 lemisken 3.de ise babysitter charinda hazir bekliyor duruma gelmisim. wallete bakinca da 2 titan parasi yatiyor kuzu gibi B)- ama nafile...

bana acil yardim lazim, fikirlerinizle olsun trollerinizle olsun, geyiklerinizle olsun fark etmez :)

Help

saygilar bizden
Captain Logar
Hasan
Mesaj tarihi:
üretim olayına gir bence zevk için. tamamen değilde, parça üretmeye üretim ağında bi zincir olmayı deneyebilirsin. Çok isterdim mesela bunu yapmak ama zaman ayırmak falan gerekio. Zaten varmış 2-3 charın oh mis gibi
Mesaj tarihi:
@Suark, toplamda 5 acc.de ise yarayan 7 char var. ve üretim isine de girdim ve ciktim. ilk baslada iyi de, sonra cok sikiyor adami malisef. :-/

@eolos, gecen sene basvuruda bulunmustum, "sen türksün, gösterirsin falan ürkeriz" diye almadilardi :p

Next!
Mesaj tarihi:
ya ama ne üretimine girdin? çok zevkli ya excel sheetleri hazırlamak :p.
şöyle bi lowsece gidip ( boş olan, cva space faln sdsf ) orda poslar atılıp yapılabilir.
Mesaj tarihi:
vardır vardır, böle kar getirmeyen saçma sapan işlere sokabiliriz girmemiştir onnara ^^

ya ben varlıklı bi player olsam, zamanım olsa. Korsanlar için bi hub kurarım, outpost atarım bi sisteme sovla beraber.Arkadama da bi grup adam alırım. Sonra forumda ilan ederim, -5.0 standing ve altı olanlara burası serbest.
destekleyen çıkar, karşı çıkan çıkar. Ama tutarsa, korsanlar için bi jita olur.

düşünsene oyun içi yaratacağı ufak çaplı etkiyi, direk player event yani. Ve baskılara dayanabilirse o istasyon efsane olursun.
Mesaj tarihi:
Bizzat 6 yıldır omuz omuza oynadığımız için kendisi tırnaklarıyla her işe girip az çok demeden çalışıp oraya geldiği için emin ol yeni birşey sunmak çok zor.

Edit: Sırf zevk olsun diye gemi galericiliğine bile savunmuştur halen duruyormu bilmem ama faction geminin hesabı yok yani.
Mesaj tarihi:
oo super abı o zaman outpost işine girebilir.

hatta başka player eventler düşünebiliriz nan. Yani var mı 1 tane türk, helicity,mittani kadar büyük etki bırakabilen şu oyunda.

hadi event düşünelim hehehe =)
Mesaj tarihi:
basit şeylerden başlanılabilir,

yarış mesela, silahlar serbest iki nokta arası yarış. baştan aşağı hatta rusların içinden geçerek yapılan bi yarış olabilir.
2bil de ödül verirsin mis gibi, oynasam girerdim.

eğer çok çevresi varsa, onlarla ilgili bişi yapılabilir. Mesela, yoğun korsan bölgeleri temizlenebilir ( bunun için parayla falan adam tutulacak ) hatta eve online anti-piracy project diye bişi atar ortaya, bi bütçe ayarlar. Toplar milleti, gezip gezip ezerler çoğunlukla.

ne bilim düşünün yaw
Mesaj tarihi:
pvp turnuvaları öle ya. demekki olmamış abi tutturamamışız

bak helicity ye =) bütün eve tanıyor hatunu.
mittani zaten öeh.

o flight of a thousand rifters da süperdi.
Mesaj tarihi:
valla korsan pos guzel fikir ama en asagi 200-250 kisilik bir destek lazim bu is icin, yoksa aglatirlar. istasyon falan birakmazlar :)

fikirler guzel gidiyor, durmak yok yola devam B)-

not:yaw su patinin yavasligi öldürecek beni (td)
Mesaj tarihi:
lowsecte pirate haven durumuna 250 kişi toplayabilirsin aslında. yani griefer piratelar olacagı gibi içinde yer almak isteyenlerde olacaktır. Hani yapılsa direk oyun tarihine geçilir ki lazım böle bişey.

direk uo daki bucs den muabbeti ^^
Mesaj tarihi:
şu oyunda pirate olamadım pirate lık yapamadım ona yanıyorum ben. çok müsayet oyun pirate lık için. freighter lara rape yapmak istiyorum.isk ver seni geçirelim diyip isk verdikten sonra patlatmak istiyorum. çok mu şey istiyorum
Mesaj tarihi:
e bi pirate corpa girebilir ya da olanlara dahil olabilirsin.
mesela [C4MEL] var turn left, codmaster'ın corpu.

ya outpost muabbeti şöyle, zamanında chribbanın herkesin docklayabildiği bi outpostu vardı. CVA space in orda, sonra işte goonlar falan daldı buna, millet ordan burdan savunmaya geldide kaybettiler.

Goon aggroyu çekmeden, bi pirate hub denemesine girişilebilir. Yazılı olmayan kurallar falan konur çogzl olur yani, tek sıkıntı maviler (:p + secliler ) sürekli dalaşabilir. Bide griefer goonlar var tabi heh.

gerçi düşündüm de cva piratelara karşı. ya arkana r&k yi falan alırsan kuzeyde rahat edebilirsin mesela. mütiş proje olur, herkesde gelir yani bişi oldumu.

ya da ikinci opsiyon, outpost atmadan lowsecte bi pirate istasyonunu ev yaparsın orası hub olur. Kimse alamaz onu senden kafa rahat olur ( ha tek eksisi standing koyamaman ).Doldurursun oraya itemları, eve o forumuna yazarsın, bakın burası yeni hub, kar amacı gütmüyorum jita price diye.
Mesaj tarihi:
şimdi razor dayım no destination da... yaza baltacı nın sözü var freighter bulacağız vuracağız diye onu bekliyorum 4 gözle :D onun dışında zaten eve den en büyük beklenitm olan PvP yi fazlasıyla alıyorum o açıdan memnunum...

ama ilerde bu oyunu bırakmadan büyük bir pirate oluşumu olursa orada ben de oalcağım :D
Mesaj tarihi:
Suark said:

e bi pirate corpa girebilir ya da olanlara dahil olabilirsin.
mesela [C4MEL] var turn left, codmaster'ın corpu.

Bunu öneririm bende. Çok enteresan ama eğlenceli gruptur :)

DareJedi said:

Yok heyecan olsun dersen lvl 5 yapalım abi :)

Hiç heyecanlı bi tarafı yok ya, ne yapacağını biliyosan ve sermayen varsa çok rahat bişi solo lvl 5 yapmak. Ben dönem dönem yaparım mesela.
Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

selamlar herkese

yaw ne acayip bir oyundur bu, bir bakiyorsun 50 tane fikrin var yapacak tonla is buluyorsun kendine, zaman su gibi akip gidiyor.

ama su anda bana oldugu gibi tikandim, kasim kasim kasildim, sogudum oyundan. hic giresim gelmiyor, birsey yapasim gelmiyor. kisaca hic birseyden zevk alamiyorum.

oyuna baslarken herkes gibi titanlara bakip bakip "birgun benim de olacak" deyip, hayallere dalarken bir bakmissin 5 charin 2 ünde titana binecek skilleri 5 lemisken 3.de ise babysitter charinda hazir bekliyor duruma gelmisim. wallete bakinca da 2 titan parasi yatiyor kuzu gibi B)- ama nafile...

bana acil yardim lazim, fikirlerinizle olsun trollerinizle olsun, geyiklerinizle olsun fark etmez :)

Help

saygilar bizden
Captain Logar
Hasan

bana plex alsana, bayadır girmiyorum oyuna heyecan olur hem fkdjgk
Mesaj tarihi:
@Xenocide, oyuna dönmek isteyen fakat bir türlü dönemeyen yillanmis, kasarlanmis arkadaslarim icin oyle bir etkinlik düsünmüyor da degilim, bu konu harici.
baslik ise soyle olacak;

"babam sagolsun kampanyasi"
Oyuna dönmek istiyorsun ama paran mi yok? Yolla Logar'a mesajini Plex'in Contract'inda hazir! Gir, tikla 30 gün bedavadan oyna! Tesekkür mesajinda "sagol Baba" demeyi ihmal etme!!
Vizyonumuz, kalan saglar bizimdir!

@All, ne yapmali? fikirleriniz, hayalleriniz, trolleriniz!!Sen olsan ne yaparsin??
  • Yeni Oluştur...