Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Continuum (2012) - Showcase - Kanada

Milamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Üçüncü bölüm efsaneviydi direk. Dizi süper gidiyor. Geçen sezonki her şeyi geçti bence, 2012'nin en iyi televizyon olayı hatta bile diyebiliyim. Boş sahne yok, detaylara aşırı bir önem var, atmosfer ve karakterler sağlam.

Hâlâ izlemediysen yılın hatasını yapıyorsunuz (televizyon ile ilgili konularda).
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Üçüncü bölüm efsaneviydi direk. Dizi süper gidiyor. Geçen sezonki her şeyi geçti bence, 2012'nin en iyi televizyon olayı hatta bile diyebiliyim. Boş sahne yok, detaylara aşırı bir önem var, atmosfer ve karakterler sağlam.

Hâlâ izlemediysen yılın hatasını yapıyorsunuz (televizyon ile ilgili konularda).

ben başka bi diziyi izledim galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izledim üçüncü bölümü, gayet başarılıydı. Bozmazsa epey iyi olacağı kesin zira konu olsun, cast olsun, hikayenin ilerleyişi olsun gayet tatmin edici

ama bence efsanevi ya da unutulmaz bir seri olamaz.

3. bölüm spoy

bu arada, özgürlüğün o seruma neden ihtiyacı var ? bi de zenci nasıl bi hastalığa yakalandı ki öyle, frodo'nun örümcekle olan imtihanından sonraki '' paket '' hali gibi oldu ?

Sosyal ağlarda paylaş

serum

gelecekteki orduda süper asker olarak yetiştirilmiş adamlarmış bunlar ve doping olsun diye hipofiz bezinden sentezlenen hormonlarla yapılan bir ilaç kullanıyorlarmış. sanırım o ilaca bağımlılık falan da söz konusu. zenci abinin zırt diye ayağa dikilmesini ben bile anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

serum

gelecekteki orduda süper asker olarak yetiştirilmiş adamlarmış bunlar ve doping olsun diye hipofiz bezinden sentezlenen hormonlarla yapılan bir ilaç kullanıyorlarmış. sanırım o ilaca bağımlılık falan da söz konusu. zenci abinin zırt diye ayağa dikilmesini ben bile anlamadım.

hmm anladım, teşekkür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...