Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Continuum (2012) - Showcase - Kanada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

bir deus ex edasıyla izlenir mi yoksa 2012ye gelince orda mı geçiyor dizi artık? arada 2077 görüyor muyuz?

2012'de geçiyor galba hep. Ara, ara Kiera'nın anıları sayesinde gideriz ama 2077'ye.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Üçüncü bölüm efsaneviydi direk. Dizi süper gidiyor. Geçen sezonki her şeyi geçti bence, 2012'nin en iyi televizyon olayı hatta bile diyebiliyim. Boş sahne yok, detaylara aşırı bir önem var, atmosfer ve karakterler sağlam.

Hâlâ izlemediysen yılın hatasını yapıyorsunuz (televizyon ile ilgili konularda).
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Üçüncü bölüm efsaneviydi direk. Dizi süper gidiyor. Geçen sezonki her şeyi geçti bence, 2012'nin en iyi televizyon olayı hatta bile diyebiliyim. Boş sahne yok, detaylara aşırı bir önem var, atmosfer ve karakterler sağlam.

Hâlâ izlemediysen yılın hatasını yapıyorsunuz (televizyon ile ilgili konularda).

ben başka bi diziyi izledim galiba..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Efsanevi değil ama (üçüncü bölüm gibi olursa kalanların hepsi efsanevi olur) bu sezon çıkan yeni dizilerin en iyisi Revenge ile birlikte. Ondan daha iyi olabilir hatta, göreceğiz.

Ama sci-fi olarak epey epey iyi.
Mesaj tarihi:
Şimdi izledim üçüncü bölümü, gayet başarılıydı. Bozmazsa epey iyi olacağı kesin zira konu olsun, cast olsun, hikayenin ilerleyişi olsun gayet tatmin edici

ama bence efsanevi ya da unutulmaz bir seri olamaz.

3. bölüm spoy

bu arada, özgürlüğün o seruma neden ihtiyacı var ? bi de zenci nasıl bi hastalığa yakalandı ki öyle, frodo'nun örümcekle olan imtihanından sonraki '' paket '' hali gibi oldu ?

Mesaj tarihi:

serum

gelecekteki orduda süper asker olarak yetiştirilmiş adamlarmış bunlar ve doping olsun diye hipofiz bezinden sentezlenen hormonlarla yapılan bir ilaç kullanıyorlarmış. sanırım o ilaca bağımlılık falan da söz konusu. zenci abinin zırt diye ayağa dikilmesini ben bile anlamadım.

Mesaj tarihi:
huun said:

serum

gelecekteki orduda süper asker olarak yetiştirilmiş adamlarmış bunlar ve doping olsun diye hipofiz bezinden sentezlenen hormonlarla yapılan bir ilaç kullanıyorlarmış. sanırım o ilaca bağımlılık falan da söz konusu. zenci abinin zırt diye ayağa dikilmesini ben bile anlamadım.

hmm anladım, teşekkür.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

arkadas facebookdan yazmis yetmedi adam telefonla aradi o kadar iyi mi bu dizi?

İyi. Son iki bölüm özellikle.
  • Yeni Oluştur...