Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bir deus ex edasıyla izlenir mi yoksa 2012ye gelince orda mı geçiyor dizi artık? arada 2077 görüyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 contorium sandım aha dedim filmleştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Norak said: bir deus ex edasıyla izlenir mi yoksa 2012ye gelince orda mı geçiyor dizi artık? arada 2077 görüyor muyuz? 2012'de geçiyor galba hep. Ara, ara Kiera'nın anıları sayesinde gideriz ama 2077'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Üçüncü bölüm efsaneviydi direk. Dizi süper gidiyor. Geçen sezonki her şeyi geçti bence, 2012'nin en iyi televizyon olayı hatta bile diyebiliyim. Boş sahne yok, detaylara aşırı bir önem var, atmosfer ve karakterler sağlam. Hâlâ izlemediysen yılın hatasını yapıyorsunuz (televizyon ile ilgili konularda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fazla da abartmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Son sezonda böyle severek izlediğim başka bir şey yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 3. bölümü daha izlemedim ama 2. bölüm gereksiz gözyaşlarıyla doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 GERGE said: Üçüncü bölüm efsaneviydi direk. Dizi süper gidiyor. Geçen sezonki her şeyi geçti bence, 2012'nin en iyi televizyon olayı hatta bile diyebiliyim. Boş sahne yok, detaylara aşırı bir önem var, atmosfer ve karakterler sağlam. Hâlâ izlemediysen yılın hatasını yapıyorsunuz (televizyon ile ilgili konularda). ben başka bi diziyi izledim galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Dün çektim hala izlemedim, akşam bakayım bari. Bi efsanevi diyosunuz, bi abartmayın diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 efsane değil de izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben baya kötü dedim izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Efsanevi değil ama (üçüncü bölüm gibi olursa kalanların hepsi efsanevi olur) bu sezon çıkan yeni dizilerin en iyisi Revenge ile birlikte. Ondan daha iyi olabilir hatta, göreceğiz. Ama sci-fi olarak epey epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Şimdi izledim üçüncü bölümü, gayet başarılıydı. Bozmazsa epey iyi olacağı kesin zira konu olsun, cast olsun, hikayenin ilerleyişi olsun gayet tatmin edici ama bence efsanevi ya da unutulmaz bir seri olamaz. 3. bölüm spoy bu arada, özgürlüğün o seruma neden ihtiyacı var ? bi de zenci nasıl bi hastalığa yakalandı ki öyle, frodo'nun örümcekle olan imtihanından sonraki '' paket '' hali gibi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 serum gelecekteki orduda süper asker olarak yetiştirilmiş adamlarmış bunlar ve doping olsun diye hipofiz bezinden sentezlenen hormonlarla yapılan bir ilaç kullanıyorlarmış. sanırım o ilaca bağımlılık falan da söz konusu. zenci abinin zırt diye ayağa dikilmesini ben bile anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 http://www.getcontinuum.com/screenshots/hs.png =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 huun said: serum gelecekteki orduda süper asker olarak yetiştirilmiş adamlarmış bunlar ve doping olsun diye hipofiz bezinden sentezlenen hormonlarla yapılan bir ilaç kullanıyorlarmış. sanırım o ilaca bağımlılık falan da söz konusu. zenci abinin zırt diye ayağa dikilmesini ben bile anlamadım. hmm anladım, teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 4. bölüm de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 zorlama gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bir beni mi çok sardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Lyv said: Qahlel said: kız güzel barbu said: kız güzel. Kaspar said: kız güzel sdfvdavf,aj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 MasterHapLo said: arkadas facebookdan yazmis yetmedi adam telefonla aradi o kadar iyi mi bu dizi? İyi. Son iki bölüm özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 4 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yeni seyrettim de iyiymiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben de beğendim yaz dizisi olarak gayat güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 iyi hoş dizi de bir türlü , birşeyler eksik sanki ya. Daha iyi olabilecek bir potansiyeli var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar