Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Silphatos said: http://www.japanesebugfights.com/ şunları izleyip niye kusmadınız
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lan olm izledim bikaç maçı bana komaz pek ama çiyan cidden mide kaldırıyor be ıyyhhh gitmiyo lan gözümün önünden, tank gibi de şerefsiz eşşek arısını oyuncak etti
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 çıyan çok abartı bi hayvan ya op bildiğin sdgks
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 japanesebugfights ta çıyan hepsine yenilmiyo mu? mal gibi camdan dışarı tırmanmaya çalışıyo sadece
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hiçbirinizde arka mahalle akrepi tarafından sokulmamışsınızdır.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Orda kündede ters yakalanmış, yoksa kazandığı maçlar da var bana rastgeldi işte
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bu konuda attım tuttum sonra dün gece yatmadan tuvalete gideyim dediğimde hayatımda ilk defa bu kadar yakından akrep gördüm. Siyah üstelik ve biraz irice. Napsamki diye düşünürken süpürge faraş almaya gittim döndüm ve kendisi gitmişti. Şunuda ekleyim mutfağa gidince mutfak perdesinde hızlıca ilerleyen uzun bol bacaklı ciyan olduğunu tahmin ettiğim birşey gördüm. mnıski derken kaçtı tabi. Şimdiye kadar sivrisinek bile görmediğim ev dün gece küçük sürprizler yaptı bana. Evi değiştirmeye karar verdim.
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Saeros said: akrep yaladım (fantastik kurgu) AHAH
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 imamizer said: Bu konuda attım tuttum sonra dün gece yatmadan tuvalete gideyim dediğimde hayatımda ilk defa bu kadar yakından akrep gördüm. Siyah üstelik ve biraz irice. Napsamki diye düşünürken süpürge faraş almaya gittim döndüm ve kendisi gitmişti. Şunuda ekleyim mutfağa gidince mutfak perdesinde hızlıca ilerleyen uzun bol bacaklı ciyan olduğunu tahmin ettiğim birşey gördüm. mnıski derken kaçtı tabi. Şimdiye kadar sivrisinek bile görmediğim ev dün gece küçük sürprizler yaptı bana. Evi değiştirmeye karar verdim. Fazla böcek maçı izleyip hayal görmüş olmayasın, beyninin sana bir oyunu bunlar!
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 imamizer said: Bu konuda attım tuttum sonra dün gece yatmadan tuvalete gideyim dediğimde hayatımda ilk defa bu kadar yakından akrep gördüm. Siyah üstelik ve biraz irice. Napsamki diye düşünürken süpürge faraş almaya gittim döndüm ve kendisi gitmişti. Şunuda ekleyim mutfağa gidince mutfak perdesinde hızlıca ilerleyen uzun bol bacaklı ciyan olduğunu tahmin ettiğim birşey gördüm. mnıski derken kaçtı tabi. Şimdiye kadar sivrisinek bile görmediğim ev dün gece küçük sürprizler yaptı bana. Evi değiştirmeye karar verdim. napıyon abi hayvan görünce bırakılamz öyle. çık evden uyuma yani ben yakalıyom da siyah değil tırnak kadar bişey yani tükürsem tükürüğümde boğardım. öylesini görsem HA YİNE bi atraksiyon denerim de temkinli olurum bide kaçırmam gözümün ucundan dfsa
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ne bileyim ölü gibi duruyordu hayvan. Hiç hareket bile etmedi fotosunu falan bile çektim. Sonra işte 2 saniyede gitmiş. Girdiği bi delik var çamaşır bastım o deliğe arkasından asdfgda
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Çamaşırsuyu olacaktı o bastığım. Zonguldak.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hacı bu böceklerden anlayan elemanlar ne okuyo allah aşkına?
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu bugfitghts videolarını bi ben mi göremiyorum? ortada bi perde var sağda solda sezon1-2 videoları var ama açmıyor hiçbirini. neyle açıyosunuz bunu ktunnel vtunnel google translate işlemedi hiç biri :/
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sadman said: bu bugfitghts videolarını bi ben mi göremiyorum? ortada bi perde var sağda solda sezon1-2 videoları var ama açmıyor hiçbirini. neyle açıyosunuz bunu ktunnel vtunnel google translate işlemedi hiç biri :/ dns ile gircen
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Silphatos said: Silphatos said: http://www.japanesebugfights.com/ şunları izleyip niye kusmadınız akreplere haksızlık yapıyorlar veriyorlar sert kabuklu böcekleri karşılarına hayvan ne yapsın. Japon dev eşşek arısına da inançlarından dolayı torpil geçiyorlar, çiyan vs arı yapsınlar. Kabuklu böcekler sıkıcı hep kazanıyor şerefsizler. Bariz imba hıyarlar. edit;yapmışlar çiyan vs arı çok süper dövüş tavsiye ediyorum http://www.japanesebugfights.com/12.htm çiyan zehri ile nakavt ediyor.
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 paparnoz said: Silphatos said: Silphatos said: http://www.japanesebugfights.com/ şunları izleyip niye kusmadınız akreplere haksızlık yapıyorlar veriyorlar sert kabuklu böcekleri karşılarına hayvan ne yapsın. Japon dev eşşek arısına da inançlarından dolayı torpil geçiyorlar, çiyan vs arı yapsınlar. Kabuklu böcekler sıkıcı hep kazanıyor şerefsizler. Bariz imba hıyarlar. edit;yapmışlar çiyan vs arı çok süper dövüş tavsiye ediyorum http://www.japanesebugfights.com/12.htm çiyan zehri ile nakavt ediyor. abi uçamıyoki arı yani bi artısı yok öyle yürür durur o iğneyi sokucakta falandafilanda çiyan reyiz seri hareketlerle rahat bi galibiyet almış
Öne çıkan mesajlar