Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kararsız kaldım insanların cogunlukla hangi karakteri oynadıgını merak ettim bir oylayalım mı ne dersiniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 60 monkum var DH kasıyorum şimdida 38 oda ama monka oy verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 60 monk, 60 dh, 5x barb ama dh'yi oynuyorum infernoda öbürlerine item toplayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Yanlız dikkatimi cezbeden şey etrafımdaki kişilerden barbar başlayanların 70% i bırakıp DH mOnka felan döndü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 barbarım, stormshield'e gold biriktiriyorum, bu arada da act 2'de sürünüyorum. lvl 52 dh. şimdilik dh bariz güçlü olsa da, gözümde bi barbar değil kesinlikle. Barbarı oynaması çok keyifli zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 witch doctor ile başlamıştım ama sevemedim classı, öte yandan barbar çok iyiymiş, zevkliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 oyun çıkmadan DH'yi hayatta oynamam diyordum ama şimdi sadece DH oynuyorum bence çok zevkli. Bir tanede EU serverinde kasarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Barbar ile infernoya kadar cok zevkliydi,inferno act 1den itibaren barbar eziyet oldu,sogudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Why, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar