_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Köpeklerden %15 globe düşme olayı rune. Adamdaki rune her sacrifice edilen köpekten %5 damage artışı almasını sağlayan. Onları sacrifice edip %20 arttırıyor hasarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yok, dmg buff'ı veren rune sacrifece skill'inde, kopeklerde globe düşürme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Absolut said: bingildak said: Amaciniz progress kasmak degilse act 2 i skipleyin.. Bir arkadasiniz act 3 acsn questi baslatin sonra kendiniz kurabiliyorsunuz act 3. Act 2 inanilmaz anlamsiz farm icin. Act skip oluyor mu? Ve diyelim oluyor. ACT2 otomatikmen açılmış mı oluyor act3e geçince? act2 oynamadan belial falan kesmeden direkt act3den başlayabilirsin. bug gibin bir şey var. ama act2 questleri açılmamış kalıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Possum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 oyle sey mi olur yaw act 2 yi atlamakmis. gidin guzel itemlar dusurun, gelisin, parlayin, arkadaslariniza parmakla gosterip BAK ACT 2 YI ATLAMADIM diyebilmenin verecegi gururu kalbinizde hissedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Maghda Butcher ve Skeleton king farm yapıyım bi süre ben en iyisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu Tormented Thrallın kodunu yazanı, özelliklerini belirleyeni bir yakalarsam yemin ediyorum insan evladı demicem odunla girişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ehehe act 3 moloklar için aynısını diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 moloklara alistim yine ben ama dil atan kitapsizi ve onun mavi pack versiyonunu(soul ripper) yapan arkadasin en narin yerlerinden opesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Flassh said: Absolut said: bingildak said: Amaciniz progress kasmak degilse act 2 i skipleyin.. Bir arkadasiniz act 3 acsn questi baslatin sonra kendiniz kurabiliyorsunuz act 3. Act 2 inanilmaz anlamsiz farm icin. Act skip oluyor mu? Ve diyelim oluyor. ACT2 otomatikmen açılmış mı oluyor act3e geçince? act2 oynamadan belial falan kesmeden direkt act3den başlayabilirsin. bug gibin bir şey var. ama act2 questleri açılmamış kalıyor tabi bu bu nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hellde istedigin acti ve questi ac, oyuna gir. cık oyundan public games'e bas, actigin act ve quest, gelen ekranda infernoda secilebilir olacak, o sekilde public game'e gir ve tekrar cık resume game de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bunu düzelttiler diye biliyorum ama hala yazıyorsunuz emin olamadım şimdi. ben de denemiştim 2 hafta falan önce %100 çalışıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 düzelecek sanirim 1.03 ile, su an calisiyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 denk u bombilo. zaten şu patch gelecek diye inferno act1 i bitirmeye üşendim en azından act 3 e geçip çıplak koşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar