BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Babam gecen gun yaw bu araba surekli su eksik su eksik diyor dedi kaputu actım ki devir daim su deposunda bole bi madde var. Hafif yaglı böyle sıcak nutella kıvamında bu renkte bi malzeme dolmus ici. Tahmnimce su devir daimide olmuyor bu sebeble arac o sebbele isyan ediyor. 1. Sizce bu malzeme ne? 2. Termostat harareti sudan mı olcuyo motorun kendinden mi hiç devir daim yok o sebeble mi aceba hareret cıkmıyor hiç. Entresan bi fikri olan varsa solserse sevinirim. Hayırlı bisi olmadıgı kesinde ne aceba. Servise goturene kadar motoru yakar mıyız? http://i.imgur.com/obVOn.jpg http://i.imgur.com/dv7ZQh.jpg http://i.imgur.com/Cp2Ljh.jpg http://i.imgur.com/mFeWZh.jpg İçi böle full tahin dolu. Ben baya temizledimde dediğim gibi devirdaim ya hiç yok ya cok cok az var. Kapak acık motoru calıstırdım azcık tastı su yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kötü bi haberim var dostum, o tahin değil sahte bal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 harareti motordan ölçer müşür motora bağlı. devir daim yapıyordur yapmasa conta yakar üst kapağı elinize verir. suyunu boşaltsınlar sanayide komple temizleyici maddeler vardı ondan koysunlar içine.antifriz doldursunlar devam edin yola. conta yada / kapak çatlama dığından emin olun ama. çünkü yağlı bi maddeye benzettim parmağındakini.motor yağı suya karışıyorsa ondanda yapmış olabilir onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Devirdaim suyuna yag karısıyo diye tahmin ediyorum ben amaç Baya sıkıntı bi mevzu deil mi oleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 korkma tahin değil. benim arabada da vardı, artık antifiriz mi bozuluyor bi yerden toz mu topluyor yag mag bişiler reaksiyona mı giriyor nedir aynısı olusuyor bi sekilde. su deposunu radyatörü falan bosaltın bi kac tur suyla aksın alttaki vida acıkken suyu antifirizi yenileyin. endiselenecek bisey yok. icin rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sıkıntı şöyle olur önümüz yaz.hararet riski yükselir. hararet göstergesi ne durumda seyrediyor araba en az 1-2 saat hareket halindeyken ? yükseliyormu baya. hararet yaptırırsanız conta falan yakarsa masraflı olur.hele dizelse aman diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 İyi de zaten büyük olasılıkla yanmış bunun motor contası, o tahin dediği şey soğutma suyuna yağ karışmasından ve hararetten suyun gitmesi sonucu oluşmuş bir şey Taşlama falan da gerekirse arabanın lüksüne göre baya masraf çıkabilir, ayrıca tamirciye giderken de dikkatli olmaları lazım fazla kastırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 fistan oda olabilir cunku okuyabiliyosanız su deposunda %50 su %50 volco coolant koyun dyo o mu aceba tahin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 HocaEfendi said: sıkıntı şöyle olur önümüz yaz.hararet riski yükselir. hararet göstergesi ne durumda seyrediyor araba en az 1-2 saat hareket halindeyken ? yükseliyormu baya. hararet yaptırırsanız conta falan yakarsa masraflı olur.hele dizelse aman diyim :D hararet 90 ı asmıyo dedi babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ya aynısının tıpkısını 2 sefer falan temizledim ben temizlemesem de bi sorun yoktu araba da. ne conta yanması ne harareti. aynısı diyorum, renk kıvam aaaaynı. telaşa gerek yok. temizleyin sadece aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Hararet yoksa niye devamlı su eksik su eskik diyorlarmış peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 BonePART said: http://i.imgur.com/dv7ZQh.jpg http://i.imgur.com/Cp2Ljh.jpg ahaha bildiğin tahin lan pekmezle karıştır ye güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 devir daim hortumunda çatlak vardır ya da kelepçeleri gevşemiştir. kıştan yaza geçişte oluyor bazen.çok az kaçırır içindeki su yeterli gelir hararet yapmaz ama su da eksilir. devir daim hortumunu ve kelepceleri falan kontrol edin, uzun yoldan sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Araba s60 mı? aracin motor suyuna yag karismis. Niye karisir? Ya hararet yapmistir motor, ya da yag sogutucusu patlamistir/arizalanmistir. Mevzu yag sogutucusu degilse de hararet yaptiysa ya kapak ya blok catlaktir. Oyle kullanmaya devam edersen de krank gg olur. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yok kullanmıyo zaten servise goturcem de goturene kadar sorun olur mu aceba evet s60 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ignore fistan durup duruken öyle olması normal deyil kök nedene inmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pekmez dök devam et başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Selam, Suya bana da yağ karışmış gibi geldi. Ama bu karışma çoook uzun zamandır varmış gibi duruyor :) Sanki karışan yağ da mineral yağ. Sentetik yağ o kıvama gelmez diye düşünüyorum. Hortumları söküp güzelce temizleyin. Sonrasında da eğer nedeni yağ ise kaynağı bulunur. Yağ seviyenizi ve hatta yağın da durumunu kontrol edin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yanlış hatırlamıyosam motor contalarında sıkıntı vardı yağ karışıyodu suya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinocchio41 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 motor contaları derken silindir kapak contasimi ya :( Keşke hatırlayıp daha net bilgi verdilseydiniz Yinede teşekkür Ederim maliyeti falan Ne oldu biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 merhaba pinokyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinocchio41 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 k1nJo said: merhaba pinokyo merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 üst kapak conta GG abi marka modele göre değişir masraf 2004 ve üzeri ise en az 2.5K tek ustaya götürme bi kaç usta gezdir aracı ona göre karar ver bi de topic eski neden hortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinocchio41 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 aynı sorun Bende de var o yüzden Sordum durumu Nasıl çözdunüz diye Ondan hortladı topic ayrıca Bende conta falan değişti blok ve kapağa test yapıldı çatlak Yok conta da sağlamdi Yine de değişti ama bu sorun devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar