Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Yapımcısı 2K Games ve 26 Haziran'da çıkıyor, oynanışı 3rd person shooter şeklinde Dubai'de geçiyor 3 kişilik bir time kumanda ediyoruz, seviye atlama falan da var ve Multisi baya baya iyi olacak gibi duruyor Max Payne ile beraber listeme aldım 2K kötü iş çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Dubai'de olması ilginç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Oyunun demosunu oynamıştımda güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Greenmangaming'de %25 indirimi görünce dayanamadım aldım Harika iş çıkarmışlar, Max Payne 3'ten sonra bir film gibi oyun daha gelmiş oldu kısa süre içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genwa said: Dubai'de olması ilginç geldi bastirmistir parayi el maktum, aldirmistir oyunu dubai ye ilginc olan bisi yok adsffads bosuna "arap parayi bol bulunca..." diye ata sozumuz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 oyunun senaryosunu bilmiyorum. Dubai bildiğin post-apo olmuş şehir gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Dubai ile dış dünyanın iletişimini kesen anormal kum fırtınalarından sonra bir Delta Force timi kurtarma operasyonu için gönderiliyor. Ama tim olayı araştırayım derken herşeyi bok edip birbirine sokuyor, tonlan Amerikan askeri ve sivil ölüyor vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yeni başladım iyi gibi gözüküyor şimdilik. cover sistemi geldiğinden beri fps'lere daha bi eğlenceli olmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bu oyun hakkında yorumlar çok olumlu oynayip bitiren yok mu? Underrated diyolar. Doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bitirmedim ama biraz oynadığım kadarıya söyleyeyim öle çok bi yenilik bekleme. klasik fps oyunu. yoklukta oynanır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bitirdim şimdide. Oyun baya generic shooter gibin ama hikayesi baya başarılıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 seneryo güzeldi. oynanabilirlikte sağlam. karakterin bağırması oyuna adepte ediyor. Harcanan vakte değer. puanım 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 almaya değer mi? gmg indirim yapmış, $5'e alabiliyorum, steam'e de ekleniyor, oh mis. normali $7.5 şu kodla $6'ya iniyor: GMG20-1FYLZ-EDG8R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 para vermeye değmez korsan oyna yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 güzel oyun, bence de underrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 generic shooter hakkaten ama senaryo şimdilik bayağı iyi. kısa gerçi oyun. en yüksek zorluk seviyesinde oyniyim diyip beceremedim normal'de gidiyorum eheuhe. kendini tekrar etmiyo diyebilirim şimdiki haline kadar. amazondan 2.5$'a alındığını gözönüne alınca çok iyi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Pis beleşçiler, ilk çıktığında aldıydım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ben de aldım şimdi 2,5 dolara. videolara göre 2.5 e fazlasıyla değer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bitirdim şimdi. 8 saat ama 2'si away falandı. bayağı güzel hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gameplay cok ama cok kotu senaryo da ilginc iyi demiyorum ama ilginc 2-3 dolara alinip oynanir alin bence ucuzken ama eglenceli gameplay beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 standart cover based TPS gameplay'i, cok ama cok kotu diyecek bir sey yok bence, cogu cover based tps gibi meh seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 henüz çok oynayamadım ama cover sistemi fln fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 HellHound said: standart cover based TPS gameplay'i, cok ama cok kotu diyecek bir sey yok bence, cogu cover based tps gibi meh seviyesinde e bayik iste abi full cover based coverlar da dinamik, degisik degil max payne 3 mukemmeldi bu konuda ben bile sevmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar