Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadoludan Futbol 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu Samsun'dan ayrılan Gekas'ı niye kimse almıyor yahu, adam golcü olarak doğmuş, EURO12'de bile oynadı ve TR'yi de sevdiğini beğendiğini söyleyip duruyor bonservisi de yok, cidden garip.

Fener'e bile alırım ben olsam, Alex ile yanyana gelince leblebi gibi gol atarlar, 2-3 senedir yatan Semih'ten 10 kat iyi yedek olur.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ulan altayın istisnasız en formda ve diri oynayan oyuncusu serhatın yaptığı işe bak, geçen maçta da teknik direktör oyundan aldı diye ona atarlanıp soyunma odasına direk gitti, tamam haklısın seni çıkarmaması gerekiyordu hocanın ama senin böyle triplere girmene gerek yok oynadığın kulübe bak kendine bak büyük bir kulüpte değilsin sonuçta, koyarlar kapının önüne.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://tr.eurosport.com/futbol/kendilerini-tribune-bantladilar_sto3499314/story.shtml

said:
Spor müsabakalarını seyirden men cezası verilen Çorumsporlu beş taraftar, kararı protesto etmek için kendilerini koli bandıyla stadyumun koltuklarına bağladı.
Mesaj tarihi:
gekas vardı geçen sene adam tam bir golcü
levanteye gitmiş okadarda diyodu türkiyeyi seviyom diye. aptal trabzon kıvranıp duruyo alaydı ya o veya başka anadolu kulübü hazır boştayken adam
Mesaj tarihi:
Evet Servet tende gol yedi ya trabzon. Harbiden saçmalamaya başladı. 5-6 olur inşallah.. Trabzon seyircisi trabzonlu futbolcuları yuhlayıp eskişehirlileri alkışlıyor artık..
Mesaj tarihi:
erdalz said:

gekas vardı geçen sene adam tam bir golcü
levanteye gitmiş okadarda diyodu türkiyeyi seviyom diye. aptal trabzon kıvranıp duruyo alaydı ya o veya başka anadolu kulübü hazır boştayken adam

Gekas sakatlandı, son 2-3 ay futbol oynamadı. Yaşı da 33 mü 34 mü ne, o yüzden kisme cesaret edemedi almaya. Keşke alsalardı, tam ligimize uygun, Türkiye liginde takım sırtlayacak forvet. Ki takım sırtlamışlığı da var, oldu.
Mesaj tarihi:
ilk çalımda yüzüme anlamsız bir sırıtış geldi, her çalımda gülmem biraz daha arttı, aşırtma gol olduğunda kahkahalarla gülüyodum, hala tekrar tekrar izleyip gülüyorum, inanılmaz bi zevk veriyo video.
Mesaj tarihi:
abi olmaması gerekenler oluyorsa ben ciddi ciddi 21 aralığa inanmaya başladım hergün en az bir tane rövaşata golü izliyoruz futbolcular penaltı falan kurtarıyor çok ilginç doğrusu.
  • Yeni Oluştur...