inprc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Laptopun klavyesine ciddi miktarda çay döküldü ve bilgisayar bozuldu. bilgisayarı açınca windows başlatılıyor yazısı çıkınca makine donuyor.hAngi parça rahmetli oldu acaba,ne yapabilirim tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 işte bu yüzden çayı şekersiz içiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Anakartında bol miktarda çay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 1-Aleti çalıştırma! Garanti durumuna göre cihazın içini açarak kuruyacak şekilde pirince falan yatırabilirsin Eğer çay şekerliyse tek kurtuluş yolun işin erbabı bir tamirciye verip cihazı söküp Alkole yatırmak olabilir. Alkol şeker kalıntılarını söker, ancak ondan sonra çalıştırmayı denemelisin Tabii ne oranda çay yediğini durumunu bilmeden genel bir tavsiye bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 benim de şekersiz çay döküldüydü, klavyenin sağ taraf gidik. çalışabilir en sağ enter, backspace, bi de oklar, gerisi pert. en çok del tuşumun gidik olmasına üzülüyorum :( home ve end de üzüyor tabi :( bu da böyle bi anım. ders çalışmam lazımken anılarımı paylaşmak daha cazip göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 hemen 3 gün önce kola dökmüş biri olarak bilgilendireyim. içtiğiniz içecek şekerli ise direk gg öncelikle. neden? çay içiyorsunuz, laptopa döktünüz. hemen ters çevirdiniz beklediniz ve ıslaklık geçti.biz düz adamlar burada ferahlıyoruz. çünkü kuruyunca olay bitiyor gibi geliyor. oysa ki bitmiyormuş. nasıl bitmiyormuş: çayda ne var? şeker. çayın sıvı kısmı buharlaşınca ne kalıyor? şeker. klavyenin altında ne var? anakart. demek ki neymiş? klavyeye dökülen sıvı klavyeden anakartın üzerine yayılıyormuş. buharlaşan sıvı sonucunda fizik kurallarına göre en gıcık yapışkan maddeler kalıyor ve anakartın veri yollarında uzanıp yatıyorlarmış. bu da 2 güne olmasa da laptop çalıştığı sürece eriyip bize öküz gibi anakart masrafına neden oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 laptopu fırınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 fırına at demeye geldim yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 fırın derken? bildiğin fırın? kaç derecede yakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 aman dikkat buralar mutfaga dondu, ne bulunsa firina atiliyor bu siralar. telef etmeyin bilgisayari. klavye tepsisinin altina gectiyse sivi ancak izopropil alkole yatirilip temizlenerek cozulur o mevzu. Onun disinda sivi temasinda hemen adaptor ve pil cikartilip kuruyana kadar acmaya tesebbus dahi edilmemeli. geri donusu olmayan hasar verilmis olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 adamdan bi daha ses cikmamis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Benim 1 ay evvel başıma geldi, büyük mug'ın yarısından fazlasını boca ettim laptopun üzerine. 3 şekerliydi... klavyeden girdi, fan'dan, altta ki havalandırmadan çıktı. Bilgisayar 4 saniye daha açık kaldı sonra ekran bzzt edip kapandı. Pili hemen çıkaramadım o an, kapanınca çıkardım. 10 dakka sonra bir bakiim dedim, taktım pili, bastım düğmeye, ışıklar bile yanmaya çalışıp ölüyordu resmen. Öldü gitti sandım, akşama kadar klima önünde ısıttım falan. Gece tekrar deniyeyim dedim çalıştı. Hala çalışıyor güzel güzel. Klavyesi yapış yapış oldu sadece, onuda değiştirdim daha iyisiyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 benim makineyi ters dururken -soğusun diye- bir bardak daha ellenmemiş dolu dolu kola ile yıkamıştı kedilerden biri. baya uzun süre power button'a bastıkça altından kola fışkırdı. ona rağmen o akşamki frp seansından sonra -4 veya 5 saat sonra işte ortalama- deneyince gayet sorunsuz çalıştı. gerçi biraz ısınma problemi başladı ama onu da fan alıp çözdüm. bi ara vericem iş dış yıkama yağlama yapsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 şarj kablosunu gittigidiyore komda sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 olay benim başıma gelmedi kardeşimin yaptığı bir olay.gerçi ben de laptop başında ıvır zıvır yiyen içen biriyim ve çok tehlike atlattım. neyse 2-3 gün aynı sorun devam etti ama tam teknik servise götüreceğimiz gün birden çalışmaya başladı ve makina tıkır tıkır çalışıyor. ne oldu bitti bilemiyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar