-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 argue'nun yazdigi yol kungen'lerin 3 gündür farmladığı yer, oldukca iyi drop rate var ama tek kişi o kadar efektif değil. 3+ kişi ile baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 harbi cinli isi yanliz bu 4 kisi yapalim dedik rare bulursak toplasip butcher run a +1 NV ile giriyoruz yoksa cekilir dert degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Vay be para gemdemiş ya bilsem satardım koyuyorum 5sn sonra satılıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 allah allah benim yaptıgım perfect square'lar gitmiyor bi turlu, daha ust seviyeler mi satılıyor hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 flawless ler hemen satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 mevcut oyuncuların %80i lvl 1-30 arasındaymış, 30lu levellarda flawless çıktığı için baya alan olabilir bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 lol flawless square saniyesinde satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Norak said: mevcut oyuncuların %80i lvl 1-30 arasındaymış, 30lu levellarda flawless çıktığı için baya alan olabilir bu durumda. o %80 in yarisi sirf bakmak icin acilmis lvl 1 charlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 flawless squarelar düsen en yüksek level gemler cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 tamam bu sansdi ahaha http://s10.postimage.org/r997oid6h/Screenshot003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu da bahsettigim alaric run indan cikanlar, 27 rare 1 legendary ki, ben 20 derken tahmini demistim, demekki 25 beklemek gerek, 20 min, cunku bu run bayagi kotu gidiyodu bi ara 3-4 elite sirf mavi dusurdu 5 valor ile. Digerlerinde daha cok cikiyodu. (en alttaki iki identified rare haric) http://s13.postimage.org/4piybi087/Screenshot005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ben nightmare deyim, rare itemları ah de satma şansı az gibi, peki bunları kırıp BS materyalleri mı çıkarmak daha mantıklı direk vendora satmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kırınca çıkan materyallerin ah fiyatları item ın vendor fiyatından düşük genelde. yine de kontrol et önce öyle sat. ben mavi sarı vendora satıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kactan gidiyo flawless lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ya Normal zorlukta 10-15lvl karakterlen düşürdüğüm boktan mavi Xbow bile satıldı, bence patlatmayın koyun AH'a gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 nedanko said: Bu da bahsettigim alaric run indan cikanlar, 27 rare 1 legendary ki, ben 20 derken tahmini demistim, demekki 25 beklemek gerek, 20 min, cunku bu run bayagi kotu gidiyodu bi ara 3-4 elite sirf mavi dusurdu 5 valor ile. Digerlerinde daha cok cikiyodu. (en alttaki iki identified rare haric) mf itemi takiyo musun? 150mf+nv ile böyle şeyler düşmedi hiç bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 mf çok yalan ya da buglı şu an tamamen random herşey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Argue said: ACT1 1- THE FALLEN STAR 2- LEGACY OF CAIN ---1- BWEGIN QUEST ---2- EXPLORE CELLAR BU QUESTTEN BAŞLAYIN. Way pointten "The Old Ruins" e teleport olun. Resimdeki yolu takip edin. Ufak bir Dark Celler %75 olasılıkla resimdeki yerde çıkıyor. Ve %30 civarı şans ile içerde Treasure Seeker çıkıyor. Burada tavsiyem 4 kişi ayrı ayrı Seekerı aramanız ve bulan kişinin oyununa giriş yapmanız. Tabikide ACT3-4 itemları kadar kaliteli olmasada, kazanılan goldu ve itemları magic find rationuzu arttırarak oldukça fazlalaştırabilirsiniz. Not: Yol üstünde karakterin solunda Weapon Rack var mutlaka her geçişte tıklayın. Hocam 20 dakika uğraştım, çıkardım dediğin "Tresure Seeker" adlı yaratığı da çıkarmaz olaydım. 4 kişi 5 farklı grupla yok ölmüyor. Girenlerde 10 saniyeden fazla duramıyor bir barbar sadece 1.5 dk dayanabildi. 40k damage salıyorum dh ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kertenkel said: nedanko said: Bu da bahsettigim alaric run indan cikanlar, 27 rare 1 legendary ki, ben 20 derken tahmini demistim, demekki 25 beklemek gerek, 20 min, cunku bu run bayagi kotu gidiyodu bi ara 3-4 elite sirf mavi dusurdu 5 valor ile. Digerlerinde daha cok cikiyodu. (en alttaki iki identified rare haric) mf itemi takiyo musun? 150mf+nv ile böyle şeyler düşmedi hiç bana =) normalde 36 var ustumde, ama bu run 18 di, hatta biraz bi ara kotu gitmesini ona baglicaktim, sonra duzeldi. (iki rare random yerlerdeki cesetlerden vs cikti) mf degistirme taktigini uyguladim bi kere, hic etkisini gormedim, sonra vazgectim, mf item i takmiyorum yani oldurmeden vs once. bu arada 28 item dan 5-6 si satilir cikti, legendary glove 100 bin lik bisi cikti, sattim hemen, ayni ss de bi de rare amulet goreceksiniz, o 1 milyonluk amulet cikti. all resistance 100 str 110 vitality, hit life regen. bi tane 300k lik var, 1.6-1.8 milyonluk (yerdeki goldlarla) run oldu yani. amulet kurtardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu magic find ile ilgili şeyi sorucam, bu act 4 te tyrael ile takılırken öküz gibi vuruyor bu adam moblara. yanımdaki npc moba last hit yaparsa d2 deki gibi dusen loot benim mf den etkılenmedenmı dusuyor? yoksa direkt benımkını hesaba katıyormu yanımdaki npc last hiti yaparsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi farmlayalım da muhtemelen birilerinde şu an milyonlarca gold var (belki milyar) çatır çatır satacak rmah geldiğinde. böyle bug vs çok canımı sıkıyoır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 eed millet yapacagini yapti, 60 milyonluk silahlarin satildigini gordum, abuse etmeden olmaz o kadar sanmiyorum, da sen oyununa bak yani, her oyunda abuserlar ya da no lifer lar vardir. Hepsi ya cok para kazanir ya da senden iyi oynar, ne onemi var ki? sen zevk aliyo musun o onemli. o yuzden ben de abuse etmedim hic bi bug i bildigim halde, amacim oyundan zevk almak. ha parayla item alicam muhtemelen de (1500 dps bi silah gozum aricam rmah da), o da yine oyunun parcasi. rmah olmasa almazdim buyuk ihtimal. sonucta her oyunda var o tipler. sen oyle zevk aliyosan sen de abuse et yani. zevk meselesi ben zevk almiyorum cheating gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 o degilde benim bugun 430goldum cope gitti yaa item a bidledim 2 saat bekletti timed out dedi sora yine bidledim bi baktim 68 goldum kalmis 870goldtan.... timed out da cekmis yine para ben farketmedim onu yine bidleyince hasirt diye girdi alttan 430g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 430g dediğin 430k herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar