Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 nightmare yani, hell değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 evet niye nightmare ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Yani GF gearı giyince statlar falan çok düşüyodur belki, hell'de ilerlendiğinden çok daha hızlı ilerleniyodur nm'de falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Abi ben barbarı lvllarken elimde 767 dps 2 handed ve cleave'le koşma hızında yapıyordum hell'de o bölgeyi. Mobların falan hp'leri bariz az ve inferno'ya kıyasla vurmuyorlar. GF + main stat + olabildiğince crit kassanız cayır cayır gider, resist vs. hiç gerekmiyor. Tabii mesele oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bir şey soracağım 2 kişi gold ru yaptık 1 saat boyunca bende 5 nv dahil 285 gf arkadaşta sadece 5 nv vardı, hiç ölmedik ve repair olmadık run sonunda ben 60k o ise 58 k kazanmıştı bende 285 gf ile onun 2 katını kazanmam gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Gold find da diğer şeyler gibi sansına bağlı. Senin ornekte gold find olmasa idi sen 25 k gibi bir şey alacaktın.% 250 ile 60k almıssın arkadas kısmetli imiş 58 k almıs. Gerçi sanırım onda da biraz gf varmıs bu kadar fark biraz fazla gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Gold findda bildiğim kadarıyla magic find gibi partideki kişi sayısına bölünüyor yani ortalama alınıyor sebep o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 en iyi nerede farmlanıyor diye bir soru sorsam. havada mı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ah de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 goldbären said: en iyi nerede farmlanıyor diye bir soru sorsam. havada mı kalır para yatırma sakın gold farm için geara falan. çok istiyorsan vereyim ben takıl da mantıklı bi iş değil zaten, sıkılırsın çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kesinlikle ah'de 20mf+6CC+soket+Str+vit+int veren helmi 110kya aldım 19m'e sattım. Arkadaşa olan borcumu kapattım. Mutluyum. Item'ının değerini bilmeyen çok adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar