Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 gözlerimden kanlı yaşlar geldi kahrol yutub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 biz de şu gizli poniyi açtık naytmare -hell ayarında itemleri de altına gore aldık 255 gold + 85 mf oluyor npc leri kestikçe akmasa da damlıyor,tabi bu itemleri takınca resistler epey düşüyor ama http://img526.imageshack.us/img526/241/screenshot007eu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hehehe ilk kez act1 skeleton bossu bi farm yapayım dedim alttaki düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bana da tal rasha amuleti düşmüştü butchera giderken yolda dh ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gaYdLlnvzWI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 pulkas'dan video http://www.youtube.com/watch?v=gaYdLlnvzWI&feature=youtu.be Public gamedeki lootu singledami satıyor eleman,öyle ise public game tehlikeli değilmiydi ah şu çekik gözlüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 40 gold findli amulet dustu ne yapsamki :) AH de en yakin item 30 gold findli itemlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Maghda run yapıyordum sonra burayı kesfettim baya hosuma gitti elbette bircogunuz biliyordur. Lair of the witch questine giden kopruden onceki alan. Genelde 2 chest oluyor ve 3-4 runde bir goblin çıkıyor. Moblar asırı kolay ve ölsenizde direk o alanın ortasıonda çıkıyorsunuz geri. Bu arada aklınızda olsun farm yaparken aynı yeri oyundan cıkarken uzerinizde MF gear olsun ve oyuna girdiginizde onunla girin sonra DPSe gecin sanki ilk MFnin etkisi var gibi geldi bana oyuna basladıgın andaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Sadece gold farming için en mantıklı yer neresi? Lvl 60'ım ama itemdan ziyade gold için konuşuyorum, dolayısıyla hızlı farm için Hell act 4 falan da olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ZaugnaKhaldun said: Sadece gold farming için en mantıklı yer neresi? Lvl 60'ım ama itemdan ziyade gold için konuşuyorum, dolayısıyla hızlı farm için Hell act 4 falan da olabilir mi acaba? hell act 3 siege runda güzel para var.İyi dmg ile inferno act 1 yarım saatte bitiyo.akabinde 150k para geliyo.Tabi bu sadece 5 valor stackla.Bir de üzerine gf eklense muazzam olur.Hell siege runda çok elite pack var.Orada başlar başlamaz 1-2 dakka içinde 5 stack yapmak mümkün.Akabinde moblarda fazla vurmadığı için armordan kısıp biraz gfden gidilirse iyi para çıkar gibi.Bende gf itemler çöp.Anca nightmare farmlayabiliyorum onlarla.Orasıda pek verimli değil.Bu dediğim yerlerde alan skiller fena akıyo bu arada.Wizardla mobları peşine takıp veriyosun disintegratin gözüne.Gelsin paralar.Barbarlada aralarına dalıp revenge manyağı yapmak keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 inferno act 1 30 dakkada 150k ile bitiyor? Lütfen yapma. 30 dakikada 150k lık bir act yok. Gold farm yolu sadece GF setinden geçiyor onu giyip hell actlerinin hepsini farmla kendıne özel dungeonlar bul cemethery gibi sonra bunları sırayla farmla bi zaman sonra bakıyorsunki 30 dakikada inanılmaz miktarlara ulasıyorsun. Tabiki önce biraz GF için yatırım lazım. 200 olsun minimum yanınada ekstra statlarda kendi statlarını al ki rahat kes zaten hell'i farmlamak kolay. Bu şekilde hell act4 son questi farmladığında en fazla parayı orası atacaktır ama zorlanacaksın tabiki oradada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 act 1 drop/para nerflenmeden önce 15-20 dakikada 200-250k yapiyordun (cemetery>warden>butch) şimdi 150k zorla çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Peki Hell Act leri mi daha iyi gold bırakır yoksa Inferno Act 1 farmlanabilme şansı varsa bu daha mı iyi bir yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Valla ben cemetery gidiyorum ordan 3 zindan dan 3 yada 4 valor alıyorum ordan çıkıp towera giriyorum highlandeki orda 2 yada 3 elite çıkıyor + chest ve dolu gold 5 valor oldumu butcher yolu ve bölece dolu sarı ve satıcak çöp item çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Absolut said: Maghda run yapıyordum sonra burayı kesfettim baya hosuma gitti elbette bircogunuz biliyordur. Lair of the witch questine giden kopruden onceki alan. Genelde 2 chest oluyor ve 3-4 runde bir goblin çıkıyor. Moblar asırı kolay ve ölsenizde direk o alanın ortasıonda çıkıyorsunuz geri. Bu arada aklınızda olsun farm yaparken aynı yeri oyundan cıkarken uzerinizde MF gear olsun ve oyuna girdiginizde onunla girin sonra DPSe gecin sanki ilk MFnin etkisi var gibi geldi bana oyuna basladıgın andaki. aynı şeyi bende düşünüodum. mesela boss runlarda boss ölmeden mf item giyip bossu öldürmekle giymeden bitirmek arasında fark varmıdır? yani instance'a girdiğin andaki mf ilemi hesaplıyor yoksa son andaki mf ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Son andaki mf ile. En azından şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Siegebreaker rune da arkadasa 1337 dps attack speedli dex intli 1h rune sword düstü.Artık biz 10 sene siegebreaker yaparız.Diablo yaptık o kadar cok daha kötü düstü;hos son 1 haftadır hep 800 900 attı göz kırpıyordu.Arkadas simdi bu milli serveti nasıl değerlendirecegini düsünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ZaugnaKhaldun said: Sadece gold farming için en mantıklı yer neresi? Lvl 60'ım ama itemdan ziyade gold için konuşuyorum, dolayısıyla hızlı farm için Hell act 4 falan da olabilir mi acaba? Barbarsan acık ara en iyi gold farmı iskatu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yok dh, as usual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Regalya said: act 1 drop/para nerflenmeden önce 15-20 dakikada 200-250k yapiyordun (cemetery>warden>butch) şimdi 150k zorla çıkıyor 150k yı 15-20 dakikadamı kasıyorsun şuan act 1 de?Birde gf kaç bu arada? ben 190 gf(nv buffsız) ile 45 dakkada 225k kasabildim inf act 1 de(15-20 tanede çöp sarı çıkıyor). Cemetery de artık hem moblardan hemde kutulardan çok çok az gold düşüyor,tamamen vakit kaybı bence.Onun dısınds 20 dakkada nasıl 150k kasılır act 1 de onuda merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Fazla yatmadan yapabiliyorsan inferno iyidir tabi ama hell de seri bir şekilde pata küte giderek gold kasmak daha iyi olabilir. dene ikisinide, hangisi kafana yatarsa onu yap. Quadrophenia said: Peki Hell Act leri mi daha iyi gold bırakır yoksa Inferno Act 1 farmlanabilme şansı varsa bu daha mı iyi bir yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hell 3-4 ile inferno 1 birbirine yakın altın bırakıyor ama yarın patch ile kesinlikle inferno 1 yapılır. belki sağlam item düşer karambole. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aynen. düşme ihtimali olduğunu bilmek bile yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Çok kral as itemlerimi satamadım patch geliyo fak me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Dark_Soul said: Regalya said: act 1 drop/para nerflenmeden önce 15-20 dakikada 200-250k yapiyordun (cemetery>warden>butch) şimdi 150k zorla çıkıyor 150k yı 15-20 dakikadamı kasıyorsun şuan act 1 de?Birde gf kaç bu arada? ben 190 gf(nv buffsız) ile 45 dakkada 225k kasabildim inf act 1 de(15-20 tanede çöp sarı çıkıyor). Cemetery de artık hem moblardan hemde kutulardan çok çok az gold düşüyor,tamamen vakit kaybı bence.Onun dısınds 20 dakkada nasıl 150k kasılır act 1 de onuda merak ediyorum. bu msja binayen bugün barbarımla 3 run yaptım (cemetery>warden>butcher) normalde wardendan önce festering woodsa da giderdim, orda 5 stacklerdim. neyse 3 run 1 saat 5 dak sürdü ki barbarım 2h 22k dps bi barbar ortalama 107k gold geldi (total 321k) -bütün 60 mavi itemleri salvageladım -sarıların hepsini identify etmeden cheste attım(bunlardan gelecek gold da cabası) -geri kalanları da sattım -repaire zaten 2k max vermişimdir sanırım. sanırım patch bu akşam geliyormuş, act2 ve ötesine geçemeyecekler için sanırım iyi bir farming route olacak cemetery>warden>butcher. not: sadece botumda %15 gold find var. o ve 5 stack buffla çıkan sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar