Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selam.Öncelikle çok dertli bir laptop ım olduğunu belirteyim.Sürekli belirtiyorum zaten.Şimdi sorun çok önemli.Diablo oynarken bilgisayar kapanıyor yine.Ama sorunu buldum şarjdan çekince bilgisayarı ısınmıyor ama o zamanda hem 20dk gidiyor hem de oyun kasıyor şarjda olmadığı için.Bi çare bulmam lazım acil oynayamıyorum. Tam o noktanın altına buz torbası koymayı düşündüm patlatmazsa bilgisayarı yapıcam ama var mı öneriniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Pili çıkartarak devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Abi sorun pilde değil prizin bilgisayara bağlandığı nokta ısınıyor.Bataryanın o taraf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sen cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 cikar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Olm bak ciddi misiniz çıkarırım acımam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Noldu serti çekince kurudunuz kaldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Pili çıkar takma bi daha. Yada tak tak. Bide şunu dene bilgisayarının şarjdan çıkınca kasmaması için ; (makinanın şarjdan çıkarılınca güç tasarrufu moduna geçtiğini varsayarak) denetim masası > donanım ve ses > güç seçenekleri > güç tasarrufu > plan ayarlarını değiştir > gelişmiş güç ayarlarını değiştir. Şimdi masaüstündeyim o yüzden hangi seçenek tam hatırlayamıyorum ama orda işlemci gücüyle alakalı bi hede var onu %100 yaparsan alet şarjdan çıkıncada tam güçle çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Yok abi hepsi full de ama yine de kasıyor.Pili çıkarmayı deniyorum ben o zaman ciddiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 laptopta oyun oynuyosan ısınmasına, ısındıkça kapanmasına katlanıcan. pili çıkarınca da değişen bişey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ahaha abi sorunu yazdım çözüm için öneri istiyorum söylediğin çok saçma bi cevap ya.Yoksa bildiğiniz bi çözüm ısınmayan laptoplar var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 halamın da bıyığı olmasaymış dicektim ama vazgeçtim. abi laptoptan bende çok çektim empati kurabiliyorum seninle. öneri olarak, fanlar var laptop altı için onlardan alabilirsin mesela güçlülerinden. kesin çözüm olmaz ama idare eder yine. zırt pırt kapanmasını önler hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 elektron akiyo haci ordan, isinicak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Yok pil olayının bi faydası.Buz torbası fikri en iyisi gibi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bunun çok farklı nedenleri olabilir. Sen öncelikle kullandığın notebook'un marka ve modelini yaz. Ve umarım Acer değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 şarj girişine yakın yerde laptopun soğutmaları geçiyor olabilir, ondan ısınma yapıyor gibi algılıyor olabilirsin. O kablo ve bağlantıdan (bilgisayara giren fişten bahsediyorum) kaç amper geçiyor ki de temassızlıktan o kadar ısı yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 tt massive 23 çözümün bu, ben de diablo 3 oynarken 40 dk civarında kapanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Valla bende soğutucu düşünüyorum o dediğin iyiyse onu alayım madem ya.Abi acer laptop pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bende de packard bell var. Acerin alt şirketi zaten. Tavsiye ettigim sogtucu gerçekten cok ise yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Selam, Buz -> yoğuşma ihtimali yoğuşma = bye bye laptop Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben celeron 1,7 256mb ekran kartlı laptopla mmo oynuyordum gene de kapanmıyordu eski laptoplarda kesinlikle daha kaliteli malzeme kullanılıyordu kimse teknoloji hede hodo demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sadman said: laptopta oyun oynuyosan ısınmasına, ısındıkça kapanmasına katlanıcan. pili çıkarınca da değişen bişey olmayacak. baya yalan bu canavar gibi oyun oynuyorum hemde hersey highda felan(hersey highda skyrim oynadım mesela diablo denemedim ama olmadıgından hemde hd oynuyorum 1920 ye 1080 ) laptop ısınıyor ama kapanmıyo saglıklı bilgisayar kapanmaz zaten varsa kompresör yoksa sac kurutma makinası yada elektrikli süpürgeyi hava deliklerine tutuyosunuz tozlanan heatsinkleri temizlemek icin eger hala kapanıyosa laptopunuz fanlardan biri calısmıyodur normal laptop kapanmaz yane p.s sac kurutma makinası yapcaksan soguk ayarı olsun sıcakla yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 pascalnouman said: ben celeron 1,7 256mb ekran kartlı laptopla mmo oynuyordum gene de kapanmıyordu eski laptoplarda kesinlikle daha kaliteli malzeme kullanılıyordu kimse teknoloji hede hodo demesin vallahi öyle, cogu zaten alüminyum kasalı yapılıyordu sene 2002 den sonra iş bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar