Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Şarj Noktasında Isınma

Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

Selam.Öncelikle çok dertli bir laptop ım olduğunu belirteyim.Sürekli belirtiyorum zaten.Şimdi sorun çok önemli.Diablo oynarken bilgisayar kapanıyor yine.Ama sorunu buldum şarjdan çekince bilgisayarı ısınmıyor ama o zamanda hem 20dk gidiyor hem de oyun kasıyor şarjda olmadığı için.Bi çare bulmam lazım acil oynayamıyorum.

Tam o noktanın altına buz torbası koymayı düşündüm patlatmazsa bilgisayarı yapıcam ama var mı öneriniz ??
Sosyal ağlarda paylaş

Pili çıkar takma bi daha. Yada tak tak. Bide şunu dene bilgisayarının şarjdan çıkınca kasmaması için ; (makinanın şarjdan çıkarılınca güç tasarrufu moduna geçtiğini varsayarak)
denetim masası > donanım ve ses > güç seçenekleri > güç tasarrufu > plan ayarlarını değiştir > gelişmiş güç ayarlarını değiştir. Şimdi masaüstündeyim o yüzden hangi seçenek tam hatırlayamıyorum ama orda işlemci gücüyle alakalı bi hede var onu %100 yaparsan alet şarjdan çıkıncada tam güçle çalışır.
Sosyal ağlarda paylaş

halamın da bıyığı olmasaymış dicektim ama vazgeçtim.
abi laptoptan bende çok çektim empati kurabiliyorum seninle. öneri olarak, fanlar var laptop altı için onlardan alabilirsin mesela güçlülerinden. kesin çözüm olmaz ama idare eder yine.

zırt pırt kapanmasını önler hiç olmazsa
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

laptopta oyun oynuyosan ısınmasına, ısındıkça kapanmasına katlanıcan. pili çıkarınca da değişen bişey olmayacak.

baya yalan bu
canavar gibi oyun oynuyorum hemde hersey highda felan(hersey highda skyrim oynadım mesela diablo denemedim ama olmadıgından hemde hd oynuyorum 1920 ye 1080 )
laptop ısınıyor ama kapanmıyo
saglıklı bilgisayar kapanmaz zaten

varsa kompresör yoksa sac kurutma makinası yada elektrikli süpürgeyi hava deliklerine tutuyosunuz tozlanan heatsinkleri temizlemek icin
eger hala kapanıyosa laptopunuz fanlardan biri calısmıyodur
normal laptop kapanmaz yane

p.s sac kurutma makinası yapcaksan soguk ayarı olsun sıcakla yapmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...