horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://tau.ur.ru/spoon/eindex.asp[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Şu hakikaten sanat yani. =)[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ordaki kaşık değilki kepçe..önemli olan kaşıkla yapmak :p[signature][hline]Yabancılık çekmiyorum sanki doğuma büyümea buralıyım,en fazla üç yıl sora İstanbulun graliyim E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bazilari gercekten oldukca yaratici, hosmus baya... Ama sanki isin icine 1 den fazla ek girince(tuy,yun,ot vs.) orjinalitesi kalmiyor. Sade olanlar daha bi tatli[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bu resmin adı Life.. ne kadar da güzel anlatmışlar hayatı, kırık bir kaşık... citti anlamda etkilendim...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Çok şekilliymiş vayınız anasını. Bende bunu çok sevdim Bu arada kırık kaşık-hayat ne alakadır anlamadım?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Adamlar harbici kaşık ustası[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: axedice, 11 Ekim 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Bu arada kırık kaşık-hayat ne alakadır anlamadım? Onu bir kaşık olarak görmedim ben, hayallerimiz umutlarımız, isteklerimiz arzularımız olarak gördüm, her ne kadar bir bölümü kırılsada hala ufak bir bölümü kullanılır durumda... belki saçma düşündüğümü düşünebilirsiniz ama, biraz farklı bir bakış açısı olarak kabul edersiniz inşallah...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mütevaziliğe gerek gayet güzel anlamdırmıssın da bi tek runic yazı ile bütünleşmiyor düşüncelerin[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 en anlamlılarından bayıldım[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ehu. kırık diil de ısırılmış sanki..[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 o balık olmuş kaşıkta bir göz yanılgısı var ağzı açılıyormuş gibi oluyor yoksa ben mi sapıttım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Hayyydaaaaaaaa[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 noldu bishop :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bunu beğendim ben.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 golge-i khan ın gösterdiği resim kabul edilmemiş yarışmaya, erotikmiş.. anlamadım alakayı :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: theKingpin, 12 Ekim 2004 13:48 tarihinde demiş ki: noldu bishop :p sana degil lam fotolara :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Off Alexinin Son Verdiği Linkteki Resim Gerçekten Çok Güzel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: theKingpin, 11 Ekim 2004 23:47 tarihinde demiş ki: o balık olmuş kaşıkta bir göz yanılgısı var ağzı açılıyormuş gibi oluyor yoksa ben mi sapıttım :) harbi kingpin banda ole geldi... ilginç yaa...[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bende bunu beğendim:) site gerçekten güzelmiş bu arada.[signature][hline]öss nubisihiç bitmeyen efsanelerMSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hepsı super ya hepsınde ayrı bı ruh var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: n0body, 12 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: golge-i khan ın gösterdiği resim kabul edilmemiş yarışmaya, erotikmiş.. anlamadım alakayı :D halbu ki kaşıkla balık yapmak marifet değil. Eğer istenilen bir balık resmi olsaydı pekala kalemle daha güzel çizilirdi. Burda ki amaç malzemenin kendine has olan özelliğini kullanmak, kaşığın o kendine has karakterini kullanmak lazım. Bir nevi donuk çukur ayna olan kaşığın, bu özelliğini kullanarak yaratılmış bir parçayı nasıl almazlar. kaşığın kimliğini kaybettirip, estetik arayacığına, her kaşıkta var olan estetiği ortaya çıkarmış. hmpf .[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Heffer'ın seçtiği benim de favorim oldu Ha golgenin seçtiğinde aslında kadın vicudu baz alınmış gibi geldi bana. Kıvrımlar vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar