Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaşık sanatlar (feci halde bakılası)

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

said:
axedice, 11 Ekim 2004 21:51 tarihinde demiş ki:

Bu arada kırık kaşık-hayat ne alakadır anlamadım?

Onu bir kaşık olarak görmedim ben, hayallerimiz umutlarımız, isteklerimiz arzularımız olarak gördüm, her ne kadar bir bölümü kırılsada hala ufak bir bölümü kullanılır durumda...

belki saçma düşündüğümü düşünebilirsiniz ama, biraz farklı bir bakış açısı olarak kabul edersiniz inşallah...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
| GB Moderator | Xear |
Sosyal ağlarda paylaş

mütevaziliğe gerek gayet güzel anlamdırmıssın
da
bi tek runic yazı ile bütünleşmiyor düşüncelerin[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n0body, 12 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
golge-i khan ın gösterdiği resim kabul edilmemiş yarışmaya, erotikmiş.. anlamadım alakayı :D

halbu ki kaşıkla balık yapmak marifet değil. Eğer istenilen bir balık resmi olsaydı pekala kalemle daha güzel çizilirdi. Burda ki amaç malzemenin kendine has olan özelliğini kullanmak, kaşığın o kendine has karakterini kullanmak lazım. Bir nevi donuk çukur ayna olan kaşığın, bu özelliğini kullanarak yaratılmış bir parçayı nasıl almazlar.

kaşığın kimliğini kaybettirip, estetik arayacığına, her kaşıkta var olan estetiği ortaya çıkarmış.

hmpf
.[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...