Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Abi, farm seviyorsan dön. Mp0 ve 1 tereyağı gibi (barbarım bu arada). Arada legendary ışıgı böyle kahverengi acaip mutlu oluo insan fln (botcular bilmez :P).

Bu yani

daha önce dh oynamıştım wizard oynamıştm barbarı hep merak etmiştim ama baya para gerektiriyodu o zamanlar içimde kaldı eheh.
şöyle 100m harcansa barbara max kaç mp kasabilir? bide şimdi baştan başlıcam paragon level olmucak MF işini nasıl hallediyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Dworgian said:

Abi, farm seviyorsan dön. Mp0 ve 1 tereyağı gibi (barbarım bu arada). Arada legendary ışıgı böyle kahverengi acaip mutlu oluo insan fln (botcular bilmez :P).

Bu yani

daha önce dh oynamıştım wizard oynamıştm barbarı hep merak etmiştim ama baya para gerektiriyodu o zamanlar içimde kaldı eheh.
şöyle 100m harcansa barbara max kaç mp kasabilir? bide şimdi baştan başlıcam paragon level olmucak MF işini nasıl hallediyosunuz?

Hay o kadar yazdım silindi:S

Adam dayanamamış dönüyor D3'e. Düel'i bekler insan. Max MP olarak düşünme. MP0>Diğer mpler. (Şunun açıklamasını çok yaptım bir daha yapmayacam.)

Yazıyorum not al (Tabii ki mp0 için yazıyorum:)
Helm: Soketli Andy, Mempo. (Ben Andy'i daha çok seviyom.)
Shoulder: 200+Str, 50+AR, Vita ya da %life
Chest: IK Chest; 100+Str, 100+Vit, 50+Ar Rare chest, Blackthorne, Tyrael's might. Seçecen işte birini :)
Belt: IK belt
Pant: Inna Pant
Bot: IK bot (Param çok benim dersen git eli yüzü düzgün Ice Climberslardan al.)
Bracer: Lacuni ya da Strongarm. Lacuni daha iyi tabii
Glove: IK glove, CC+AS'li rare'de olur.
Yüzükler: HF ring ve Cold damage'li SoJ
Amulet: CC + AS işte
MH: Soketli Echo
Offhand: Balanced dagger. Evet evet beyaz dagger. %20 ASlilerinden bulursan çok güzel olur.

Yallah.
Sosyal ağlarda paylaş

senin durum bayağı kötü. ama mf kaç oluo? benim 5 nv ile 200 lere gelio galba.

bu arada; 1 run feci rare ve legendary (fecii legendary = more than 2) düşüyorsa, sonraki run tiksinç derecede az rare ve 0 legendar düşüyor bana. tuhaf. acaba botterlara engel olsun diye oyun kapa - aç arasında belli süre geçmezse drop chance mi düşüyor (unofficially) yani o drop rate working as intended midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

senin durum bayağı kötü. ama mf kaç oluo? benim 5 nv ile 200 lere gelio galba.

bu arada; 1 run feci rare ve legendary (fecii legendary = more than 2) düşüyorsa, sonraki run tiksinç derecede az rare ve 0 legendar düşüyor bana. tuhaf. acaba botterlara engel olsun diye oyun kapa - aç arasında belli süre geçmezse drop chance mi düşüyor (unofficially) yani o drop rate working as intended midir?

Ayrıca buradaki tezine güveniyorsan, legendary falan düşürdükten sonra, iki kez gir çık yap oyuna üçüncüye devam et
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada demin 46'ya %25 falan kala bir oyunda 3 tane düştü, Blackthorne Chest, Madstone(belalım 6.ya düşüyor ben saymaktan bıktım o düşmekten bıkmadı), bir de burning axe of sankis mi ne, blackthorne 5-10m edecek gibi du bakalım... Haydi herkese iyi oyunlar bol şanslar
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

denicem zaten. ama önce sadece gir çık denicem, sonra olmuosa bir de çık 10 dkk bekle gir gibi denemelerim olacak :D

Yav o kadar basit bir algoritma olurmu allasen :)

Ama şu var , 5nv stack ile 1-2eliteden ilvl 62-63 silah düşmeye başlayınca,oyundan cıkana kadar kestiğiniz diğer elitelerden de genelde ilvl 62-63 silah düşmeye devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...