GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 GodBlessStoya said: aynen oynucak oyun yok o yüzden döneyim diyorum yanlış mı yapıyorum? .) şuna başka insanlardan cevap alsam? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Abi, farm seviyorsan dön. Mp0 ve 1 tereyağı gibi (barbarım bu arada). Arada legendary ışıgı böyle kahverengi acaip mutlu oluo insan fln (botcular bilmez :P). Bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Beyler hiç itemi kaybolan oldumu , sonunda oda oldu rmah de satılıga koydugum item sabah kalktıgımda yok olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 copmus zaten, satilmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Şu an problem var sanırım rmah'ta general chat QQ dolu. Fixlenir item'ın da geri gelir, daha önce de benzer şeyler oldu, hiç bir şey olmuyor. İstersen manticore'una iddiaya da girerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Evet demin oyunda 3 5 kisiden daha duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Dworgian said: Abi, farm seviyorsan dön. Mp0 ve 1 tereyağı gibi (barbarım bu arada). Arada legendary ışıgı böyle kahverengi acaip mutlu oluo insan fln (botcular bilmez :P). Bu yani daha önce dh oynamıştım wizard oynamıştm barbarı hep merak etmiştim ama baya para gerektiriyodu o zamanlar içimde kaldı eheh. şöyle 100m harcansa barbara max kaç mp kasabilir? bide şimdi baştan başlıcam paragon level olmucak MF işini nasıl hallediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 100m le gayet güzel bir barbar yaparsın. şu an paragon için xp farm yaptığımızdan mf gear takmıyoruz kafaya pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 GodBlessStoya said: Dworgian said: Abi, farm seviyorsan dön. Mp0 ve 1 tereyağı gibi (barbarım bu arada). Arada legendary ışıgı böyle kahverengi acaip mutlu oluo insan fln (botcular bilmez :P). Bu yani daha önce dh oynamıştım wizard oynamıştm barbarı hep merak etmiştim ama baya para gerektiriyodu o zamanlar içimde kaldı eheh. şöyle 100m harcansa barbara max kaç mp kasabilir? bide şimdi baştan başlıcam paragon level olmucak MF işini nasıl hallediyosunuz? Hay o kadar yazdım silindi:S Adam dayanamamış dönüyor D3'e. Düel'i bekler insan. Max MP olarak düşünme. MP0>Diğer mpler. (Şunun açıklamasını çok yaptım bir daha yapmayacam.) Yazıyorum not al (Tabii ki mp0 için yazıyorum:) Helm: Soketli Andy, Mempo. (Ben Andy'i daha çok seviyom.) Shoulder: 200+Str, 50+AR, Vita ya da %life Chest: IK Chest; 100+Str, 100+Vit, 50+Ar Rare chest, Blackthorne, Tyrael's might. Seçecen işte birini :) Belt: IK belt Pant: Inna Pant Bot: IK bot (Param çok benim dersen git eli yüzü düzgün Ice Climberslardan al.) Bracer: Lacuni ya da Strongarm. Lacuni daha iyi tabii Glove: IK glove, CC+AS'li rare'de olur. Yüzükler: HF ring ve Cold damage'li SoJ Amulet: CC + AS işte MH: Soketli Echo Offhand: Balanced dagger. Evet evet beyaz dagger. %20 ASlilerinden bulursan çok güzel olur. Yallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 eyvallah hocam aldım notu, bide bu beyaz dagger olayını anlamadım + mp0>other mp niye? time/drop açısından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 1.80 APS'ye ulaşabilen başka silah yok. Echo'dan gelen 0.25 apsyle beraber 2.05 apsye ulaşıyo ki yuh oluyo :D Ben mesela berserkteyken MH 10 offhand 15 tikle takılıyorum. Fury mury bitmiyo. 200-300k dps'e ulaşmadıysan her türlü mp0 en efektif yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Şanssızlıklarım yeni bir seri ile devam ediyor, an itibariyle %0 exp bonusu ile mf capte oynadığım oyunda(devamlı alkaizer run) en son legendarymi paragon 42'nin başında düşürmüştüm paragon 45'e geldim hala Legendary yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 senin durum bayağı kötü. ama mf kaç oluo? benim 5 nv ile 200 lere gelio galba. bu arada; 1 run feci rare ve legendary (fecii legendary = more than 2) düşüyorsa, sonraki run tiksinç derecede az rare ve 0 legendar düşüyor bana. tuhaf. acaba botterlara engel olsun diye oyun kapa - aç arasında belli süre geçmezse drop chance mi düşüyor (unofficially) yani o drop rate working as intended midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 mp1 yapıyorum 5nv 400mf oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 o zaman duş abi. her turn öncesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Şu an duştan çıktım bir tur atsam mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 at at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Dworgian said: senin durum bayağı kötü. ama mf kaç oluo? benim 5 nv ile 200 lere gelio galba. bu arada; 1 run feci rare ve legendary (fecii legendary = more than 2) düşüyorsa, sonraki run tiksinç derecede az rare ve 0 legendar düşüyor bana. tuhaf. acaba botterlara engel olsun diye oyun kapa - aç arasında belli süre geçmezse drop chance mi düşüyor (unofficially) yani o drop rate working as intended midir? Ayrıca buradaki tezine güveniyorsan, legendary falan düşürdükten sonra, iki kez gir çık yap oyuna üçüncüye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 denicem zaten. ama önce sadece gir çık denicem, sonra olmuosa bir de çık 10 dkk bekle gir gibi denemelerim olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bu arada demin 46'ya %25 falan kala bir oyunda 3 tane düştü, Blackthorne Chest, Madstone(belalım 6.ya düşüyor ben saymaktan bıktım o düşmekten bıkmadı), bir de burning axe of sankis mi ne, blackthorne 5-10m edecek gibi du bakalım... Haydi herkese iyi oyunlar bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ya su stone of jordan'ı class bonusa gore aratma yok mu pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Armor All item types Bonus vs elites %20 +Discipline, Max Fury şeklinde..... Cold damage ve skill'i kendin arıcan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 item dusmuyor son 1 haftadır ya neler oluyor oyuna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Dworgian said: denicem zaten. ama önce sadece gir çık denicem, sonra olmuosa bir de çık 10 dkk bekle gir gibi denemelerim olacak :D Yav o kadar basit bir algoritma olurmu allasen :) Ama şu var , 5nv stack ile 1-2eliteden ilvl 62-63 silah düşmeye başlayınca,oyundan cıkana kadar kestiğiniz diğer elitelerden de genelde ilvl 62-63 silah düşmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 senin algoritma daha karışıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar