Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

İtemi sağ clickle trade penceresine götürerek trade yapmak gerekiyor. İtemi mausla kaldırıp sürüklerken kapanırsa trade yere düşüyor item. Adam da sürüklemesi için pencere değiştir numarası yapmış bilindik bişey bayağı. Trade yapmanın tek yolu da karşındaki accept yaptıktan sonra itemi kontrol edip öyle kabul etmek. Yoksa son saniyede item değiştirip acceptleyen script yazmışlar videoları dolaşıyor youtubeda. Dexli andariels visage ı strliyle değiştirip aynı saniye accepte basıyor otomatik olarak. Kontrol etmeyenler yanlış itemi alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mfden bağımsız, oyuna girince arkada çalışan bir sistem olduğunu daha düşünüyorum.
o yüzden bir oyuna girince ilk kestiğim elitten 62+ rare ya da 63 magic düşmez ise çıkıp tekrar giriyorum. (questi sıfırlayıp start game yapmak önemli)

kesin bir şey diyemem ama denemelerim bunu gösteriyor. kötü itemler düşüyorsa resetlemen gerekiyor oyunu çünkü ne kadar uğraşırsan uğraş iyi item çıkmıyor

fakat iyi itemle başlarsan sonu legend itemlere kadar varıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

şöyle bi soru sorup gitçem. d3'ü annual pass ile aldım. ve blizzard balance'ım da diablo 3 alcak kadar para var. annual pass'ı iptal etsem, diablo'nun silinmesini beklesem ve tekrar satın alsam itemler karakterler falan durur mu yoksa reset mi atar? fikri olan varsa efsane olcak.

11 temmuz itibariyle annual iptal oldu yani ödemedim. rmahtan gelen paralarla yeni bir diablo aldım bnm bildiğim oyun tamamen silinecek o yuzden yeni aldıgım diabloyu baska bir bnete ekledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet direk vendor, ben dün HC charla düşük level için çok yüksek dex, gene yüksek vit içeren, crti şanslı soketli yüzük buldum sadece 5k golda.

Ne kadar goldum varsa hepsiyle aldım 30-40 tane kadar. AH'den tanesini 75k ya satmaya başladım, şimdiden 10 tane gitti. Keşke daha fazla goldum olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...