AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 İtemi sağ clickle trade penceresine götürerek trade yapmak gerekiyor. İtemi mausla kaldırıp sürüklerken kapanırsa trade yere düşüyor item. Adam da sürüklemesi için pencere değiştir numarası yapmış bilindik bişey bayağı. Trade yapmanın tek yolu da karşındaki accept yaptıktan sonra itemi kontrol edip öyle kabul etmek. Yoksa son saniyede item değiştirip acceptleyen script yazmışlar videoları dolaşıyor youtubeda. Dexli andariels visage ı strliyle değiştirip aynı saniye accepte basıyor otomatik olarak. Kontrol etmeyenler yanlış itemi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ya peki bir şey soracam, NPC ye item satma tuşunu sağ clickten alıp başka tuşa atayamıyor muyuz, bulamadım optionsta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 http://us.battle.net/d3/en/game/guide/items/equipment#magic-find affix sırası varmış, ben mfnin sadece itemın ne renk olacağını etkilediğini sanıyodum... FML ya da bi halt bilmeyen birisi yazmış guide ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bottomsup said: http://us.battle.net/d3/en/game/guide/items/equipment#magic-find affix sırası varmış, ben mfnin sadece itemın ne renk olacağını etkilediğini sanıyodum... FML ya da bi halt bilmeyen birisi yazmış guide ı oha kaç tane affix olcağını etkiliyor muymuş mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oha bunu bilmiyordum bende. 6 affix'li olma şansından başlayıp aşağı doğru rolluyormuş her seferinde.Yani bariz bi şekilde iyi sarı yada kötü sarı çıkma şansını etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben mfden bağımsız, oyuna girince arkada çalışan bir sistem olduğunu daha düşünüyorum. o yüzden bir oyuna girince ilk kestiğim elitten 62+ rare ya da 63 magic düşmez ise çıkıp tekrar giriyorum. (questi sıfırlayıp start game yapmak önemli) kesin bir şey diyemem ama denemelerim bunu gösteriyor. kötü itemler düşüyorsa resetlemen gerekiyor oyunu çünkü ne kadar uğraşırsan uğraş iyi item çıkmıyor fakat iyi itemle başlarsan sonu legend itemlere kadar varıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Flassh aynen 100% etki ediyor. MF felan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 TheRiverBelow said: şöyle bi soru sorup gitçem. d3'ü annual pass ile aldım. ve blizzard balance'ım da diablo 3 alcak kadar para var. annual pass'ı iptal etsem, diablo'nun silinmesini beklesem ve tekrar satın alsam itemler karakterler falan durur mu yoksa reset mi atar? fikri olan varsa efsane olcak. 11 temmuz itibariyle annual iptal oldu yani ödemedim. rmahtan gelen paralarla yeni bir diablo aldım bnm bildiğim oyun tamamen silinecek o yuzden yeni aldıgım diabloyu baska bir bnete ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 MF cap olduğu için, yine reel şans da işin içinde tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Abi dediğiniz pek bi uçuk geldi ama, oyundan tekrar girip çıkmaca filan. Doğrudur belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktivite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 arkadaşlar blacksmith'i trainlerken son kademe olarak 2 adet 'page of blacksmithing' istiyor. bu eşyayı nasıl temin ediyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ah den pages & recipes sekmesinden bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktivite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: Legendary items are colored orange. These items are the things of myth, and are extremely rare, but immensely powerful. If you are fortunate enough to find one, rejoice lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yani bu son yazılanlardan sonra MF,düşen eşyanın kalitesini artırıyor mu arttırmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hem evet hem hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 set item sıçıyorum resmen, farmlarken trash mobları es geçerim hep... fire skeleton varmıştı tek başına öyle bakıyodu öldüreyim dedim bu düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 35 mf iyiymiş. max kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://i.imgur.com/Nwf0u.jpg forumlarda tekrar dupe muhabbeti dolanıyor, çıkar kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Flassh said: http://i.imgur.com/Nwf0u.jpg forumlarda tekrar dupe muhabbeti dolanıyor, çıkar kokusu vendorda bulmuş olabilir. Bana denk gelmişti ortalama üstü bi item 4-5 kere almıştım yokolmuyor item gailba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Evet direk vendor, ben dün HC charla düşük level için çok yüksek dex, gene yüksek vit içeren, crti şanslı soketli yüzük buldum sadece 5k golda. Ne kadar goldum varsa hepsiyle aldım 30-40 tane kadar. AH'den tanesini 75k ya satmaya başladım, şimdiden 10 tane gitti. Keşke daha fazla goldum olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bu vendor değil ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Grupla girince Magic find yükseliyor anladıgım kadarıyla grupdaki herkezin MF toplanıp ortak kullanıyoruz dimi ? ..benim 60% grupla girince 100% üstünde gözüküyor bende yoksa baska bi olaymı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Diğer oyunculardaki MF 60'dan yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar