Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 60 da değilmiş, 59muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 "Albay Aşikar" said: D3 bağlamında düşünürsen tabii ki bir anlamı olmaz. Bizim bahsettiğimiz statları dağıtıp gerçek anlamda karakterleri farklılaştırma / kişiselleştirme kavramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 diyorum işte sana o 120 stat ile nasıl farklılaştıracaksın karakterini ? diablo2 de vardı bu diyorsan atıyorsun zaten. başka oyunda vardı yada daha güzeldi diyorsan da e onu oyna o zaman. ya yok sana niye laf anlatmaya çalışıyorsam. he bilader hiç çeşitlilik yok oyunda, bütün classlar biribirinin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Oyuna support class lazim monk yetersiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ne supportu abi Diablo bu.. Ben çok ciddi bir şekilde insanlar ilk Diablo 2 çıktığında ne kadar durmadan oynadı merak ediyorum. Açıkçası bence sorun BNet'in suxxors olmasında. Diablo 2'de Single player oynuyorsanız da zaten ömrü bu kadardı yani, kendimizi kandırmayalım. BNet oyunu ayakta tutuyordu, ama belli ki AH ve yeni Bnet sistemi bu işi bozdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Aluriel said: diablo2 de vardı bu diyorsan atıyorsun zaten. Str verip armor giyme diye bi olay var d2de. D3te yok. Cookie cutter buildler çıkıyorsa bu sistemi silip atmak yerine geliştirirsin. said: başka oyunda vardı yada daha güzeldi diyorsan da e onu oyna o zaman. Zaten d3ü beğenmediğim için artık oynamıyorum. Ama eleştirmemek için bi bahane değil bu. Oyunun eksik yanlarından yalnızca bi tanesi bu custimzation hedesi, hatta diğer önemli hataların yanında küçük bile kalıyor. Ama yine de EKSİK. STREAMLINED. D3ün kötü bi oyun olmasını sağlayan yüzlerce nedenden 1 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bnet forumlarına bu düşünceleriniz hakkında msg filan atıyormusunuz yani en azından birşeyler yapmak adına yoksa eleştirmişsiniz çok boş kalıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 axedice said: Aluriel said: diablo2 de vardı bu diyorsan atıyorsun zaten. Str verip armor giyme diye bi olay var d2de. D3te yok. Cookie cutter buildler çıkıyorsa bu sistemi silip atmak yerine geliştirirsin. str verip armor giyme dediğin olay saçmalığın en önde gideni. bi kaç istisna hariç her class/build full vita değilmiydi d2 de? energy diye attribute vardı, 1 tane koyan varmıydı ona? çok büyük değişiklikti gerçekten 103 str tutturup archon plate enigma giymek. runewordlerin kalkması çok kötü oldu mesela. yada unique itemların şu anki hali komedi. bunları söylesen anlarım da şu verdiğin örnekler çok saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://www.gameranx.com/img/12-Jul/diablo-iphone-cases.jpg Tyrael nefis lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Tyrael teması benım telefonda arka plan epeydir eheh efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 RPG sistemlerinin temel taşlarından olan stat dağıtma, sırf d2de yeterince iyi değil diye d3te de olmaması mı gerekiyor, bu mu argümanın aluriel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 diablo rpg değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 dediğim gibi 120 statı dağıtıp ne tarz bi oyun çeşitliliği sağlamayı planlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 A-rpg. Sistem aynı. Hatalısın spark. 120 olmasın da 300 olsun aluriel. Neden 120de takılıyorsun? Path of exile ın sisteme bi bak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi şu sistemde stat dağıtma ile rp arasında nasıl bir bağlantı kuruyorsun merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ya hepsini sen verebilsen ne farkedecek şu oyunda onu bi söylesene? 1 item tek başına nerdeyse 60 level boyunca aldığından daha fazla stat verebiliyor hala anlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi adam hater, laf atıcak bişey olsun da ne olursa olsun. ben path of exile kötü veya inferior, diablo 3 daha iyi demedim. gelsin onu da oynarız her ne haltsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 statları dağıtılabilir yaparsan ona göre ayarlarsın rakamları bu mu derdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 öyle ayarlanmamış işte abi. göstermelik sırf level başına aldığın statlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ya allah allah sistemi ona göre yaparsın stat dağıttırmak istedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Göstermelik olmasın, itemlar lvl atlarken aldığın statlardan fazla vermesin, customization artsın? Çünkü hala d3 mevcut sistemi dahilinde yapıyorsun savunmanı. Bide main statım yerine secondary stat veren item giyeyim diyen var mı diabloda? Dur ya +300 dexlik bracer giyeyim de attack speedim artısın diyen barbar; +200lük str giyeyim plate armora geçerim diyen monktan bahsediyorum ben. Oyuna bok atmaya gerek yok bu arada, ağanın pohunun üstüne poh sıçılmaz keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu tarz argümanla gelmiyorsun ki. 120 statı dağıtma peşindesin. anlattıklarının olmamasını kimse istemez ki. ben hiçbir zaman çok iyi d3 demedim ayrıca. ama bok atacaksınız da destekli atın, boş boş değil. herşey bitse yine rmaha takılırsın sen gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 oyundaki tüm itemların rngsi boktan monkum 450 str var mesela napayım ? sdfsd şu oyunda pek çok kötü ve yetersiz şey var ama statler onlardan biri değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 stat sistemi gayet kötü, main stat+crit abanıyorsun sadece d2de herkes vita veriyordu QQ yapanlar bunu görüp laf kondurmuyor d3e orası komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 blizzardın hiç bir oyununda o kadar zeka dolu bir gameplay sistemi olmadı ki full plate giyen 2h kılıç kullanan büyücü kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar