Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

diyorum işte sana o 120 stat ile nasıl farklılaştıracaksın karakterini ?

diablo2 de vardı bu diyorsan atıyorsun zaten. başka oyunda vardı yada daha güzeldi diyorsan da e onu oyna o zaman.

ya yok sana niye laf anlatmaya çalışıyorsam. he bilader hiç çeşitlilik yok oyunda, bütün classlar biribirinin aynısı
Sosyal ağlarda paylaş

Ne supportu abi Diablo bu..
Ben çok ciddi bir şekilde insanlar ilk Diablo 2 çıktığında ne kadar durmadan oynadı merak ediyorum. Açıkçası bence sorun BNet'in suxxors olmasında. Diablo 2'de Single player oynuyorsanız da zaten ömrü bu kadardı yani, kendimizi kandırmayalım. BNet oyunu ayakta tutuyordu, ama belli ki AH ve yeni Bnet sistemi bu işi bozdu..
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

diablo2 de vardı bu diyorsan atıyorsun zaten.

Str verip armor giyme diye bi olay var d2de. D3te yok. Cookie cutter buildler çıkıyorsa bu sistemi silip atmak yerine geliştirirsin.

said:
başka oyunda vardı yada daha güzeldi diyorsan da e onu oyna o zaman.

Zaten d3ü beğenmediğim için artık oynamıyorum. Ama eleştirmemek için bi bahane değil bu. Oyunun eksik yanlarından yalnızca bi tanesi bu custimzation hedesi, hatta diğer önemli hataların yanında küçük bile kalıyor. Ama yine de EKSİK. STREAMLINED. D3ün kötü bi oyun olmasını sağlayan yüzlerce nedenden 1 tanesi.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Aluriel said:

diablo2 de vardı bu diyorsan atıyorsun zaten.

Str verip armor giyme diye bi olay var d2de. D3te yok. Cookie cutter buildler çıkıyorsa bu sistemi silip atmak yerine geliştirirsin.

str verip armor giyme dediğin olay saçmalığın en önde gideni. bi kaç istisna hariç her class/build full vita değilmiydi d2 de? energy diye attribute vardı, 1 tane koyan varmıydı ona? çok büyük değişiklikti gerçekten 103 str tutturup archon plate enigma giymek.

runewordlerin kalkması çok kötü oldu mesela. yada unique itemların şu anki hali komedi. bunları söylesen anlarım da şu verdiğin örnekler çok saçma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Göstermelik olmasın, itemlar lvl atlarken aldığın statlardan fazla vermesin, customization artsın? Çünkü hala d3 mevcut sistemi dahilinde yapıyorsun savunmanı. Bide main statım yerine secondary stat veren item giyeyim diyen var mı diabloda? Dur ya +300 dexlik bracer giyeyim de attack speedim artısın diyen barbar; +200lük str giyeyim plate armora geçerim diyen monktan bahsediyorum ben.

Oyuna bok atmaya gerek yok bu arada, ağanın pohunun üstüne poh sıçılmaz keza.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...