Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 aslında öylede misal d3 nin tee 2008 de gösterilen ilk gameplay videosu (barb lı wd lu olan) renk paleti yüzünden eleştirilmişti ama detaylar,grafikler siege breakerın yaptığı fatality tadındaki kafa koparmasını,yürüyen ağaçlardaki asılı cesetlerdeki her bir detay ne biliyim dungeondaki thosuand pounder in summonlanması sırasında etrafı dağıtması,rage e girmesi,WD nin zombi duvarı vb.çok iyiydi fakat baktık ki oyundan çoğu şey kırpılmış...evet video ya çok güvenmemek gerek.ama osie ye de katılıyorum ortalama üstü herhangi bir h&s bundan iyidir hele getirdikleri mouse olayı bile D3'ün şu an ki halinden bile daha yenilikci duruyor.. edit:klavye sapıttı lan! edit2:birde güç dengesi falan demişsin.D3 ve denge!? yapma bunu yapmaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Aynen öyle doğru dedin videolarda feci kazık attılar...SIrf wizard açmıştım area effect clone of acid tarzı büyüyü görünce...peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Osie16 said: Şu anda çıkabilcek herhangi bir hs d3 ten iyi olucaktır bu çok net. kafanıza silah dayıyorlar dimi d3 oynayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 oyunmu patladi girilmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 5 nv ile butcher'ın önündeyken server gitti. OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Osie16 said: Şu anda çıkabilcek herhangi bir hs d3 ten iyi olucaktır bu çok net. buyuk konusmussun :) torchlight 2 betasini gordum :( sonra bir digeri var parlak parlak binlerce skill sistemi :( uzulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 server status pagede available yazmıyolar mı bi de çıldırtırlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 server status page maintenance diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 evet diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 offhand e taktığın silahın dmgı tam olarak nasıl etki ediyor? yoksa hiç etki etmeden direkt silahın üstünde ki statlardan mı ek dmg geliyor? 200dps 100dex ile 300dps100dex silah aynı ek dmg mı sağlıyor yani sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hayır, 300 dps olan daha fazla sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 AH de problem mi var? dün gece koyduğum 10 item ne stash de gözüküyor ne complated auctions da gözüküyor? uçmuş itemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Lineage ismini ilk defa diablo topiclerinde görüp yeni oyun için RUHROH LAYNIÇ diye dolaşan adamları çıkınca görücem ben ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Lineage ismini yeni duyman senin ayıbın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ne? Ayar vermeye çalışmadan önce postları bir tam olarak okuyun ya. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/206/874/9195_lolwut_banana.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bu ne güzel bir resim böyle. Duvarıma asmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bu nasıl bir cümle yapısı :) http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2012/06/120622_diablo.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sorry ben yanlış anlamışım resimde iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Aluriel said: Osie16 said: Şu anda çıkabilcek herhangi bir hs d3 ten iyi olucaktır bu çok net. kafanıza silah dayıyorlar dimi d3 oynayın diye. Kafama silh dayamaları bile oyunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmez LOLOLOLOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 evet abi çok kötü oyun, oynamayın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 abi oynamayın aynen ya cidden bak birsürü hs var olmadı d2 oynayın gereksiz bir oyun. da şuan oyunun kötü bir yanını görmüyorum ben aşırı derecede dengeli, loot konusunda sıkıntılar var biraz, rage'e girip bende laf söylüyorum ama ne yapacagını biliyorsan ölme ihtimalin yok çok uçuk affixler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/20821222.asp ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bir ülke değiştirmek için fiş gönderdim, transkriptten ss alıp gönderdim, game of throneus un ilk kitabını çekip gönderdim türkçe diye ne göndereyim lan daha sınav giriş belgesi bile gönderdim ama! official bir yerden utility bill yok te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 patch falanmı geldi? bi rmaha bakaym diye gireym dedim updating falan diyor ama hiçbişi yüklemiyo, bazende hiçbişi yazmiyo ama play tuşu gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar