Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 vay arkadaş buluşma yapalım deriz zar zor 5 kişi gelir, bir bakarsın pat diye 10 kişi toplanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 benziyor lan harbi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kharon yakisikli cocuk, bilmedigi sey de yok, kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 wıstırıks farkı diyelim =P Bone said: vay arkadaş buluşma yapalım deriz zar zor 5 kişi gelir, bir bakarsın pat diye 10 kişi toplanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 vay amenko ya hiç bakmadım buraya saatlerdir, ankaraya geldim daha yeni, gelirdim yanınıza :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 beni bugun, john cusack, keanu reeves, otisabi, nev archangel ve hatirlayamadigim bir iki kisiye daha benzettiniz. Gercekleri acikliyorum; onlar bana biraz benziyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aquila said: kharon yakisikli cocuk, bilmedigi sey de yok, kacirmayin. Hmmmmphh senin de kulaklarını çınlattık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 orda beni taniyan bir tane insan yok, neremi cinlattiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Herkes hayalindeki akilayı anlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 resim de yaptiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yok be işimiz yok seni mi düşünücez ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Archangel_ said: abi kabul. kharonla benzeşiyoruz.özellikle bu fotoda çok belirgin olmasa da, öyleymiş. wastyrx said: Artiz o kadar laf ettin bide yok bilmemne diye. O değil de ben hala açım. senko said: ahaha sonunda kablettin :D ben bisey kabul etmedim bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hadd hadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: vay amenko ya hiç bakmadım buraya saatlerdir, ankaraya geldim daha yeni, gelirdim yanınıza :S hea bilseydim dürterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 la olm hemen kendine pay cikarmisin wastiiii :D LuNiZ farki diyelim bence :P o deilde sukru hepimiz seni taniyoruz birader sikinti yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ben konuşmayım çekirdek kadro konuşsun o zaman abi =D Bittabi malzemem çok iyiydi bu sefer luniz gelmieeaaş! diyince daha kolay oluyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 O son 0.5 dürümü yemicektim gereksiz oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sol baştan pascalnouman,Absolut ,senko,copry,wastyrx ,Archangel_ ,LuNiZ ,Zegna,KHaRoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Aslında ben kızılşın kızı merak etmiştim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 aa kharon da varmış geleydim iki bilgisayar toplardık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Vay arkadaş kimse niye söylemiyor buluşma var diye. Ayıp ayıp bunlar hayyamide buluştuk diye oluyor kanımca bu tayfa simit sarayında takılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 fotoğrafı ilk fotoğraf makinesiyle mi çektiydik ya herkes mi bi acayip çıkar arkadşlar o gruptaki kimse o fotoğraftaki adamlara benzemiyor aslında sdf neyse şaka maka bişi dicem buluşmaya giderken dediler absolute ile luniz geliyor dediler, lan dedim kodaman kodaman adamlardır şimdi bunlar nası bi muhabbet olcak fln bi gittim anasını satıyım çişimi zor tuttum gülmekten :D bi kısmını tutamamış bile olabilrim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 @DareJedi bu sefer topik acmadim valla.. bi dahakine acariz hocam :) ben bi wastryx e haber verdim, bide kharon a, bide fede ye, bide abso ya, bide zegna ya.. asdasdasdasdasdf senin numaran yokmus bende demekki :) @senko acmayin, babalar ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Luniz foruma bulusma basligini acarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar