Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 7m veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Chest Armor ---- 60 Str 72 Dex 73 Vit 42 Poison Res 54 All Res 115 Life Per Second 3 Empty Sockets ---- Yorum yapabilecek monk var mı şu all resin yanındaki poison res sayesinde fiyat çok oynar mı? Life per second filan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 muhtemelen oynamaz çok 10m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 açık arttırmada bakıyorum bu attack speede bu life steal veren silah bulamadım hiç... 50 milyona kadar yolu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 3'e anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Yeni bebeğim, ne kadara gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 1 veririm dpsi çok düşük (cidden veririm 1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 50 imkansız, 12-15 arası falan onun gideri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ederi nedir abuk bir fiyata koydum öylesine ah ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Onun ederi çok rmah a koy onu. http://i.imgur.com/3Tp6f.png Eldivenin fiyatı nedir çok merak ediyorum. Yüzüğün mf düşük ama diğer 3 özellikle aratınca bile fiyatlar baya yukarı çıkıyor.Nasıl bir aralık belirleyeyim ? Kolyeye de söyleyin işte bişeyler. Hee okunmuyor demi bi dk. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ben cok useniyorum ya item satmaya.isime yaramiyosa ver ediyorum vendora.63 leri stashlesem mi ilerde piyasaya hakim olunca satarim belki. 3 5 item koydum 10dk da satildi sdfs.belki alan köşeyi döndü simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Buraya yaz madem hoşuna gidenleri ona göre depolarsın stashe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 30me satılmış silah dün ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Bu bişey eder mi?Ederse ne kadara gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ne kadardır ederi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Akhlaur said: Buraya yaz madem hoşuna gidenleri ona göre depolarsın stashe. yazsın buraya da, burası da maşallah ahkam kesme yerine döndü. Anlayan anlamayan sallıyor işkembeden. Adam item koymuş, 3-4 eder max diyorlar, 30m a satılıyor. Bir başkasının itemına çöp diyorlar 250€ ya satılıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi bi insan dusurduğu itemin piyasasını bile gelip foruma soruyorsa gelip cakallar 30m lik iteme 3m vericek. biraz ah bakmıs bi insan biraz da kafası basıyrsa itemini kolayca fiyatlandırır ve satar bu konu cok gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Perspective said: ederi nedir abuk bir fiyata koydum öylesine ah ye :) 100-360 damagelı 7.5 critliyi 10 milyona aldım ben bu 30-40 eder tahminim edit: karar değiştirdim 60-70 de edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 olorin84 said: abi bi insan dusurduğu itemin piyasasını bile gelip foruma soruyorsa gelip cakallar 30m lik iteme 3m vericek. biraz ah bakmıs bi insan biraz da kafası basıyrsa itemini kolayca fiyatlandırır ve satar bu konu cok gereksiz yani. aslında haklısın ama ben hala çözemedim olayı. oyun çıkalı 2 ay oldu main statslar yuksekse benım ıcın para eden item odur diye dusunuyordum ama işin aslı oyle değilmiş. aslında bir ring'de bulunması gereken statlar vb. her item slotu ıcın acıklayıcı bır kaynak olsa iş benim için çözülür.. edit: tabi her sınıf için ayrı yazmalı. afgdsdada mesela yukardakı source bana gore para etmezdi. afafdad dusunsene benım gıbı adamlar olmasa mıllet nasıl zengin olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 AcesHigh said: Chest Armor ---- 60 Str 72 Dex 73 Vit 42 Poison Res 54 All Res 115 Life Per Second 3 Empty Sockets ---- Yorum yapabilecek monk var mı şu all resin yanındaki poison res sayesinde fiyat çok oynar mı? Life per second filan da var 5 milyona koydum saniyede gitti ya ucuza mı sattım acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 yok normal satmışsın. poison resist stacklayan monk almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Perspective said: ederi nedir abuk bir fiyata koydum öylesine ah ye :) bundan daha kotusunu 50 euroya sattım bi kac gun once. seninki elbette 50 den fazla eder. bunu rmaha koy derim. seninkiyle hemen hemen aynı ozellikte ( vit olmayan ) bi tane var rmahta 100€ bid-150€ b/o ile başlangıç olarak sende aynı deneyebilirsin. undercut yaparsan daha bi iyi olur gibi. 96.23€ bid/140€ bo koy istersen satılmazsa belli bi oranda azaltıp denersin yine. misal 87.47€ bid/ 135 bo gibi. suanda rmahta 42 euro bid verilmiş seninkinden 45-50 max damage azlı, vitsiz, criti 8 olan var. daha 14 saati var. ordan da fikir kapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://i.imgur.com/CZaLz.jpg?1 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 str olsa 1m verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Perspective said: ederi nedir abuk bir fiyata koydum öylesine ah ye :) Kendin kullansana elindeki daha mı iyi :P Kullanmayacaksan bana da verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar