Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mendoza said: Aluriel said: higher quality dediği mavi sarı yeşil muhabbeti. aka daha fazla sarı veya mavi düşmesi gibi. item üzerindeki statların daha iyi rollenmesine etkisi yok Malesef yanlış biliyorsun. MF, item düştükten sonra ve üzerindenki statların ne olduğu belirlendikten sonra, o statların daha yüksek olarak rollenmesini belirliyor. Daha fazla item düşmesini sağlamıyor. öyle bişey yok, hiç bi zaman yoktu. mf sadece düşecek itemların kalitesini belirliyor (magical/rare/legendary). item statlarının rollenmesine etkisi yok. diablo2'de de yoktu burda da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Gangren said: MF'nin bununla alakası var mı, bilemiyoruz. MF hakkında bilinen en net şey, düşen item sayısını arttırmadığı sadece daha iyi proplarla düşmesini sağladığı. proplara hiç bi etkisi yok magic findın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 [–]EricGORE 86 points 15 days ago In Diablo 2, from my understanding, magic find took the base item of a predetermined loot table, and gave you a higher chance of rolling a higher quality version of that item. In Diablo 3, this no longer seems to be the case and with loot tables being so vast now, magic find seems almost too arbitrary, it just doesn’t feel like it’s worth it. Could you explain exactly how magic find affects item drops in Diablo 3, as a lot of people seem to be unsure how the mechanic has changed from Diablo 2? [–]JayPWilson 99 points 15 days ago The mechanic is exactly the same as Diablo 2, and as you describe it hear. Tartışma fazla uzamasın. Kanıtını da buraya koyayım başlık kirlenmesin. JayPWilson D3 developer bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tamam işte benim söylediğimi söylüyor o da. higher quality version of same item dediği gri veya beyaz yerine mavi yada sarı düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bakın anlamadığınız nokta daha fazla item düşmesi derken, düşen item 10 tane ise bunu 12 yapma değil. 10 itemdan 3 tanesi rare olacaksa onu 4 yada 5 yapması. diablo 2de de böyleydi, yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 okuduğunu anlamayıp bir de kanıt diye koymak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Diablo 2'de %850Mf sorc'um vardı ve battle.net'te bir MF chart vardı, %850 ortalamanın üstünde bir MF olarak gözüküyordu ama çok iyi değildi. Şimdi insanlar %200Mf var neden item düşmüyor diyince komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 İlk legendary yüzüğüm düştü. Pek iyi bir şey değil, para etmiyor da olabilir. Ne kadar altına koyarsam gider, ben de kazanırım biraz: http://i.imgur.com/w4mKf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 vendor alır bunu bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Aluriel Haklı MF sadece size mavi ya da sarı itemın çok çıkmasında yardımcı olur iyi çıkmasına etkisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 17level seviyesindeki yüzükleri unutmuşum ama iyi göründü gözüme. ama kısa süreli kullanılacağından yine de çok etmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 gold sorunu olmayan yeni char kasan insanlar alabilir ancak. Çok fazla etmez bence 10K falan en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Benim gold sorunum var. 10k hemen gelse de koyayım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v625/thraine/amu.jpg ederi nedir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 250eur daya gitsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Thraine_Numeheru said: http://img.photobucket.com/albums/v625/thraine/amu.jpg ederi nedir bunun evin anahtarlarını verirdim bide all res olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 evet int yerine vitality bide resist olsaymış ömürlük olurdu.30euro bid koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 AH ve RMAH'dan baktım 46 için en yüksek dps 170 civarı silah var. Karar veremedim para eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Parası olup alt kasan biri alir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Levalla aratırsan bulamazsın. o lvla 1k dps bile item vardır vendorla o itemı. Lower lvl req ile aratman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Tüh ya umutlanmıştım, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 [/url][/img] lütfen para eder diyin goldsuz kaldım tamir paramı bile karşılıyamıyorum. afadads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 follower special itemlere para veren varmı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar