Luriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 arkadaşından bahsediyor sanırım o arcane topluyormuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben çok müşterisi olurdu diye okuyup fire diye yüzüne bakılmaz olarak anladım başta. o yüzden editlemiştim zaten hemen farkına varıp ama yakalanmışım sdklgj oyun oynarken forum okunmazmış demek böyle aptalca anlıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 arcane + all resist toplayan arkdas var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ben yeni başladım ah işine henüz pek güzel item yok düşürdüğüm de bi barbar kemeri var 20 gold 15 magic find veriyor biraz da radius arttırıyor ederi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://i.imgur.com/R8wZY.png tam monkların ihtiyacı olan bişeye benziyor statlar düzgün, aspd, loh için slot falan kaçtan kaktırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kaede said: http://i.imgur.com/R8wZY.png tam monkların ihtiyacı olan bişeye benziyor statlar düzgün, aspd, loh için slot falan kaçtan kaktırırız Pardon socket görmemişim. Güzel bi fiyata gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 peki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kaede said: peki :( Bunun benzeri 7,5M Bence 4-5 arasında alıcı bulursun. 7,5 biraz fazla gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 socket var loh gem icin mis gibi. az da olsa dexten gelen damage var monklarin oncelikle hangi ozelligi aradigini bilmiyorum ama 2 milyondan asagi gitmemesi lazim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 max 1.5m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bir sürü item var, ugraşıpta koymaya üşeniyorum şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bence min. 3m gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 baktım şimdi daha kötü propertylisi 50 dps fazlası 6.5m falan 5m dan koyarım helaline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gloves 173 dex 49 vita 60 all res 1300 thorns monka yarar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Wispy said: gloves 173 dex 49 vita 60 all res 1300 thorns monka yarar mı ? Abi yarar ama gloveda atack speed arıyorlar. Yine de gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ne kadar eder bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 çok iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Alacak arkadaş olursa anlaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Lanet gitsin sana benimde bi fiyat sorum olacaktı ama senin itemin altına koyamadım benim axe ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Akhlaur said: Lanet gitsin sana benimde bi fiyat sorum olacaktı ama senin itemin altına koyamadım benim axe ı. ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Peki bu ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Arkadaşım senin elinde ne var da 940 dpslik silah takınca 8.5k dps kaybediyorsun? Amacın ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Yukardaki soruya cevap istiyorum bende, ne kullanıyorsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 axedice said: Arkadaşım senin elinde ne var da 940 dpslik silah takınca 8.5k dps kaybediyorsun? Amacın ne senin Hintli fakir. Kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Vendy said: Yukardaki soruya cevap istiyorum bende, ne kullanıyorsun ^_^ Abi 2h bow var. 1049 dps, %22 AS, %80 crit damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar