Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Pide koyarlar inşallah.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
silencer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 aman allahım.[signature][hline]before honor is humility.
narin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ahahahah yerlere yattım ... ne gitecekler mutlaka yaz...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 öhölööy photoshopla felan yapmadın di mi bunu? oha şok oldum resmen görünce... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Ekim 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yok photoshop değil. Inanmayanlara forwardlarım maili hehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Mix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sipariş verdikten sonra beni paso "şu yokmuş bu yokmuş " diye arıyolardı. pide yok derlerse nolcak :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 "Hocam pide yok, ama öte yandan ölecek adamda yok." Ve zil çaldı.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Eno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Süpermiş :) Ama keşke adamın adını da kapatsaymışsınız. Yemeksepetinin başı her an belaya girebilir...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 o adam sipariş eden adam yani Alexi =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bam güm girdi getiren eleman galiba al sana cinayet diye hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ahahhaha loool. Bu ne .. Ahahahha..[signature][hline]
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 auyhauhuhttphuhauhuhau acaip koptum:D[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Yakarız bu Gezegeni,Yakarız.
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ey pati ahalisi umuru nasıl bilirdiniz?..
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 euheuhe komedi ya :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Eno, 26 Ekim 2004 18:16 tarihinde demiş ki: Süpermiş :) Ama keşke adamın adını da kapatsaymışsınız. Adam dediğinin benim =).[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yazana helal :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Geldi. Alinaziğin içinde vardı zaten. Ekstra istemiştim. Ali Naziğin kutusu boş çıkınca gözlerim döndü bi. Kaburgaların ordaymış ehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 41) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Helal olsun ya! Bayıldım :) İşte tüketici dediğin hakkını böyle aramalı! (kan dökerek :p)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 afiyet olsun canım cekti üf[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 adam üşengeç ya 200 metre yürüsen tike zaten :P[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Apache Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hehe ekstra pide istemenin güzel bir yolu.ben sıcak kola istemiştim ellerinde yokmuş :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Mix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yaşıyor musun hala? notu aynen ilettilerse pidenin arasına fare zehiri koymus olabilirlerde :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ali nazik hiç yemedim (evet utanıyorum kendimden) ancak şu kaburgalara hastayım ya şrrp canım çekti...
Öne çıkan mesajlar