Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

IM3HRTBREAKER

şu kostümün kodu (siteden giriliyor kod) : http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130605192429/marvelheroes/images/4/4b/HeartBreakerArmor.jpeg

bu oyunda bir salaklık yapıyorlar inanılmaz. Oyunda herşey "koleksiyon" kafasında gidiyor. Herşey acc bound. Trade de verebilecek birşey yok neredeyse. Zaten item upgrade diye birşeyde yok. Herşey son seviye düşüyor.
Ne lazımsa gidip alıyorsun.

Yani bu haftasonu %50 rare bonus olmasına rağmen, oyuna girmiyorum. O derece ihtiyacım kalmadı. Oturup legendary ile uğraşamam zaten.

Sevmediğim diğer şey: oyunda neredeyse her hero aynı. Ben Human Torch, sen Human Torch isem, build ve itemlarımız %90 aynı. Oyundaki powerlar aktif skill olmalı. Pasif için tüm herolar için aynı olan pasif ağacı olmalı (poe kadar olmasada zorlu birşey. Birbirimizden ayıracak özellikler yapabilmeliyiz).
item kafasınında değişmesi gerekiyor.. Fakat inatla yapmayacaklar gibi duruyorlar. Herifler forumlarında "sinerji" hedesini geliştirmek için öneriler istemişler. Yetmedi yani, 10 tane heroyu 50 ye kastırttılar, halen kastıracaklar.

neyse biraz dolmuşum. Harika potansiyeli olan bir oyunu yalan ediyorlar. Yoksa oyuna lafım yok. Oynanış şekline kadar çok kaliteli..
Sosyal ağlarda paylaş

special item find, etkiliyor onları. Fakat sandığın kadar değil. Onların yavaş birikme nedeni eğer düşüremezsen 6dakikada düşme şansı %30 lara kadar çıkıyor.

Kısaca zamana dayalı. Oynuyorsan sevdiysen hero işine takılma. Zamanla birikiyor. Bir süre sonra istemediğin kadar hero olmuş olacak. Fakat ilk başta hepsini hızlıca açayım, aradığımı bulayım vs. unut :P. Ne istediğinden eminsen 400 e biriktir veya satın al.

edit: yeni hesaplar oyun başındaki görevden ve doom dan toplamda 200 tane eternity alıyor yanılmıyorsam.
Hızlı kasma yolu bu arada.

1-5 görev
5-10 mor terminal midtown
10-15 mor terminal midtown
15-20 mor terminal midtown
20 den sonra legendary görevleri ileriye dönük oyuncular için iyi.
Bu bahsettiğim yol tüm görevleri es geçtiğinden geri dönüp yapılması gerekiyor (önemlilerin. Netden bakılabilir. Spirit ve power görevleri yapılmalı. Ayrıca sinister da %50 xp booster görevi vs. var. 2 saatlik. Bu bahsettiğim görevlerin hepsi normal/heroic/superheroic olmak üzere 3 kez yapılabiliyor)

oyunda 60 bir şey kastıkdan sonra sonraki karakterleri daha hızlı kasacak yollar var. Özellikle deadpool ve cable varsa iş baya kolay oluyor. Fakat biraz daha yavaş olan legendary çok daha iyi bir fikirdir. Hiç olmazsa ilerde silahınızı alırsın.

neyse gerisini araştırın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Cage tırt :P. Fakat bende olsa 60 a kasardım açıkcası. Eninde sonunda onu kasmak gerekecek. İlerde para lazım olduğunda onunla farm yapılır.
Gerçi parayı düzgün kullanırsan sorun olmuyor ama...

Önümüzdeki patchlerde gambit gelecek. Sevenleri varsa şeedebilir.

şurada kahramanların oyundaki durumlarına ön bakış var. Bazı şeylere göre puanlamışlar. Tabi bu kişiye göre değişir.
Oyun tarzım olarak deadpool en iyisi bana göre. Teleport olarak gidip, boss kesip çıkıyorum :P.

https://forums.marvelheroes.com/discussion/32729/hero-ladder-rankings-top-5-shuffle

şurada t4 red doom karşılaştırması var. Bir çok heroyu iyi gear ile çeken olmadığı için kıyas yapmak olmaz. Fakat yapılanlar arasındaki durumu görebilirsiniz.

https://forums.marvelheroes.com/discussion/41819/tier-4-red-boss-battle-leaderboard-solo-team-2-0-doom-in-under-50-seconds

ek: yeni başlayanlara tavsiye. Midtown da 21 olup, doomu kesip "random hero box" açmaları (tabi eğer doomu kesince 100 eternity veriyorsa. Toplamda 175 eternity lazım. Yeni hesaplara bu 200 taneyi nerede veriyor bilmiyorum. Başlangıç da 100 tane, doom da 100 tane veriyor diye aklımda kalmış. )

Eğer başlangıçta seçim olarak verdiği herolar gelirse, yeni bir hesap ile şansını denemeli. Hoş birşey düşürürse geri dönüp görevleri yapmalı. Bu sayede, eğer kötü birşey çıkarsa 3 saat vakit harcamış olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bir bilgide ben vereyim (yayını dinlemedim ben, bi arkadaş skype dan söyledi)

60lvl sinerji bonusları gelecekmiş.

Ayrıca kasılmış her hero %5 xp bonusu verecekmiş.

Tek kişilik ve 10 kişilik raid gelecekmiş.

60 lvl karakteri 60 olmayan karaktere bağlayıp, xp den otlanmasını sağlama olacakmış. Yani 60 karakterle oynarken, alt karakterlere level kasabileceksiniz.

100 katdan oluşan dungeon geliyormuş (100 seviye? yanlış hatırlıyor olabilirim). Alta indikçe zorlaşacakmış. Loot da aynı oranda artıyormuş.

Önümüzdeki ay tüm herolara ayar gelecekmiş. Aoe si olmayanlara aoe vereceklermiş. Her heroyu oynanabilir zevkli yapmak amaçları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...