Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben oynuyorum su anda. beye güzel abi oyun. cat cut dövüşüyosun işte. diablonun marvellısı daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 IM3HRTBREAKER şu kostümün kodu (siteden giriliyor kod) : http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130605192429/marvelheroes/images/4/4b/HeartBreakerArmor.jpeg bu oyunda bir salaklık yapıyorlar inanılmaz. Oyunda herşey "koleksiyon" kafasında gidiyor. Herşey acc bound. Trade de verebilecek birşey yok neredeyse. Zaten item upgrade diye birşeyde yok. Herşey son seviye düşüyor. Ne lazımsa gidip alıyorsun. Yani bu haftasonu %50 rare bonus olmasına rağmen, oyuna girmiyorum. O derece ihtiyacım kalmadı. Oturup legendary ile uğraşamam zaten. Sevmediğim diğer şey: oyunda neredeyse her hero aynı. Ben Human Torch, sen Human Torch isem, build ve itemlarımız %90 aynı. Oyundaki powerlar aktif skill olmalı. Pasif için tüm herolar için aynı olan pasif ağacı olmalı (poe kadar olmasada zorlu birşey. Birbirimizden ayıracak özellikler yapabilmeliyiz). item kafasınında değişmesi gerekiyor.. Fakat inatla yapmayacaklar gibi duruyorlar. Herifler forumlarında "sinerji" hedesini geliştirmek için öneriler istemişler. Yetmedi yani, 10 tane heroyu 50 ye kastırttılar, halen kastıracaklar. neyse biraz dolmuşum. Harika potansiyeli olan bir oyunu yalan ediyorlar. Yoksa oyuna lafım yok. Oynanış şekline kadar çok kaliteli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 OHA! dota kafası pvp geliyor. http://www.twitch.tv/marvelheroes/c/3248205 (not oha niye oha = oyunun pve sini düzeltmeden böyle şeylere girişmeleri. Neyin kafası bilmiyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 oyun baya zevkliymiş. Yalnız şu herolar açmak için gereken tokenlar çok yavaş birikiyor. Onları hızlı şekilde farmlamanın yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 special item find, etkiliyor onları. Fakat sandığın kadar değil. Onların yavaş birikme nedeni eğer düşüremezsen 6dakikada düşme şansı %30 lara kadar çıkıyor. Kısaca zamana dayalı. Oynuyorsan sevdiysen hero işine takılma. Zamanla birikiyor. Bir süre sonra istemediğin kadar hero olmuş olacak. Fakat ilk başta hepsini hızlıca açayım, aradığımı bulayım vs. unut :P. Ne istediğinden eminsen 400 e biriktir veya satın al. edit: yeni hesaplar oyun başındaki görevden ve doom dan toplamda 200 tane eternity alıyor yanılmıyorsam. Hızlı kasma yolu bu arada. 1-5 görev 5-10 mor terminal midtown 10-15 mor terminal midtown 15-20 mor terminal midtown 20 den sonra legendary görevleri ileriye dönük oyuncular için iyi. Bu bahsettiğim yol tüm görevleri es geçtiğinden geri dönüp yapılması gerekiyor (önemlilerin. Netden bakılabilir. Spirit ve power görevleri yapılmalı. Ayrıca sinister da %50 xp booster görevi vs. var. 2 saatlik. Bu bahsettiğim görevlerin hepsi normal/heroic/superheroic olmak üzere 3 kez yapılabiliyor) oyunda 60 bir şey kastıkdan sonra sonraki karakterleri daha hızlı kasacak yollar var. Özellikle deadpool ve cable varsa iş baya kolay oluyor. Fakat biraz daha yavaş olan legendary çok daha iyi bir fikirdir. Hiç olmazsa ilerde silahınızı alırsın. neyse gerisini araştırın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 tip ler için teşekkür ederim.Cage le ilerliyorum şuan gayet kolay. Storyline ilerliyorum öyle hızlı kasmak gibi bir kaygım yok. Film izler gibi oynuyorum oyunu baya zevkli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Cage tırt :P. Fakat bende olsa 60 a kasardım açıkcası. Eninde sonunda onu kasmak gerekecek. İlerde para lazım olduğunda onunla farm yapılır. Gerçi parayı düzgün kullanırsan sorun olmuyor ama... Önümüzdeki patchlerde gambit gelecek. Sevenleri varsa şeedebilir. şurada kahramanların oyundaki durumlarına ön bakış var. Bazı şeylere göre puanlamışlar. Tabi bu kişiye göre değişir. Oyun tarzım olarak deadpool en iyisi bana göre. Teleport olarak gidip, boss kesip çıkıyorum :P. https://forums.marvelheroes.com/discussion/32729/hero-ladder-rankings-top-5-shuffle şurada t4 red doom karşılaştırması var. Bir çok heroyu iyi gear ile çeken olmadığı için kıyas yapmak olmaz. Fakat yapılanlar arasındaki durumu görebilirsiniz. https://forums.marvelheroes.com/discussion/41819/tier-4-red-boss-battle-leaderboard-solo-team-2-0-doom-in-under-50-seconds ek: yeni başlayanlara tavsiye. Midtown da 21 olup, doomu kesip "random hero box" açmaları (tabi eğer doomu kesince 100 eternity veriyorsa. Toplamda 175 eternity lazım. Yeni hesaplara bu 200 taneyi nerede veriyor bilmiyorum. Başlangıç da 100 tane, doom da 100 tane veriyor diye aklımda kalmış. ) Eğer başlangıçta seçim olarak verdiği herolar gelirse, yeni bir hesap ile şansını denemeli. Hoş birşey düşürürse geri dönüp görevleri yapmalı. Bu sayede, eğer kötü birşey çıkarsa 3 saat vakit harcamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bravo densiz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Healal bana! niye bravo? bilgi olmadığından iğneleme var mı anlayamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 super info atiyorsun. o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 %25 indirime girmiş ürünleri kara cuma hesabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bir bilgide ben vereyim (yayını dinlemedim ben, bi arkadaş skype dan söyledi) 60lvl sinerji bonusları gelecekmiş. Ayrıca kasılmış her hero %5 xp bonusu verecekmiş. Tek kişilik ve 10 kişilik raid gelecekmiş. 60 lvl karakteri 60 olmayan karaktere bağlayıp, xp den otlanmasını sağlama olacakmış. Yani 60 karakterle oynarken, alt karakterlere level kasabileceksiniz. 100 katdan oluşan dungeon geliyormuş (100 seviye? yanlış hatırlıyor olabilirim). Alta indikçe zorlaşacakmış. Loot da aynı oranda artıyormuş. Önümüzdeki ay tüm herolara ayar gelecekmiş. Aoe si olmayanlara aoe vereceklermiş. Her heroyu oynanabilir zevkli yapmak amaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nick mealeth. bir elimden tutunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 guild nerde ve nasil giriyoruz ki ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben bi haftadır falan oynuyorum bunu çozevkli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 guilde girmeyi ben de bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oyun inmek bilmedi be 2-3 mb ile indiriyorm saatlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nick lerinizi öm atın bana online olduğunuz zaman, atayım inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 İlk mesajı değiştirebilme şansımız var mı? daha düzgün bir mesaj ile linkler koyarız. Başlangıç aşamasındaki şeyleri ilk mesajda bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 online im ben. nickim sanirim nexcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi nick falan bişi seçmedim ben haldır huldur girdim oyuna ustoo nickim tmm buldum sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bende nicki unuttum iyimi, aksama bakar yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Densiz said: İlk mesajı değiştirebilme şansımız var mı? daha düzgün bir mesaj ile linkler koyarız. Başlangıç aşamasındaki şeyleri ilk mesajda bulurlar. at bana öm hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 İlk mesaj guncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bu video kullanılamıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar