Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ana karakterden eminsen ilkini biriktirip açmak iyidir. Başlangıç seçeneği olarakta sinerjisi iyi bir hero seçilebilir. Bu sayede o 50 olduğunda ana karakter için 400 rahat birikir.

Fakat kesinlikle oynanışlarına bakmak gerekiyor. Bazı karakterleri hiç beğenmedim ben, bana hitap etmiyorlar. Loki yi birşey zannederdim, hediye kod gelince sinerjisi için 50 ye kastım. Bu kadar bayan birşey görmedim :P. Tabi kişisel zevk!

Thing çıktı diye üzülmeyin, verdiği sinerji sayesinde %4 fazla vurursunuz. Ayrıca thing içinde rework gelecek (her ay 2 hero yapmaya çalışıyorlar). Rework gelenlerde de oyuncular beğenmedikleri yetenekleri değiştiriyor (efektlerine kadar. Hero bölümünde hepsinin kendi konusu var)

Storm için rework gelmedi, fakat şuanki halini Iron Man den daha çok sevdim. Uniqlerini oturup kasmayı düşündüm fakat legendary silahtı, odin bless di derken fazla yatırım istiyor. Yani açıkcası, başlangıçta sorduğu 9 herodan oynamak istediğim yoksa, oturur thing i seçerim. Hiç olmazsa 50 de sinerjisi sağlam olur. Eninde sonunda "eternity" ile satın alınıp, 50 yapılması gereken hero =).
Hero sinerji baya önemli. Şuan benim acc de Ms. Marvel %12 fazladan energy vuruyor + bosslara %4 + normal ve elitlere %4 + aggro bende ise %4 oradan. Kısaca heroları oynamak istemiyor bile olsanız sinerjiden kurtaracak.

Benim tavsiyem, oynanaışını beğendiğiniz heroyu alıp, geri kalan heroların yarısını açana kadar random takılmanız. Yarısı bitince, ana karakterin işine yarayacak sinerjileri açmanız. Zaten bir süre sonra xp kasması baya kolaylaşıyor (4 tane 60 yaptıkdan sonra, gelen %75 bonus baya iş yapıyor. Zaten elinizin altında sürekli %50 xp pot, %100 xp barları oluyor. %150 de onlardan geliyor. %100 de sinerjiden diyelim. 5-6 saatde 60 çıkıyor neredeyse). herneyse uzatmayayım :P

örneğin, hawkeye için yapılan rework (bu çıktıkdan sonr oyuncularda ekleme/değişiklik önerecek. İlk rework firmadan geliyor)

http://i.imgur.com/3HJtSqI.jpg

http://i.imgur.com/YAN82yf.jpg

http://i.imgur.com/lJ8CLnK.jpg

http://i.imgur.com/xf59hQK.jpg

http://i.imgur.com/guY2HEq.jpg

şu 2 kodu eklememiş varsa eklesin hesabına (yeni başlayanlar ilk mesajdaki kodları da eklesin)

HULKLOVESHOLIDAYS
HOLIDAYBOOSTS

holidayboost kodu: (bunu kullandıktan sonra, oyunda harcamayın bunu. 60 lvl olduğunuzda, 60 lvl karakterlernize item kasarken kullanmanız gerekir)
Sosyal ağlarda paylaş

nightcrawler ı merak edenler için canlı yayın: http://www.twitch.tv/nullrage

özet olarak:

Cosmic terminaller eklendi.

x-defense değişiklikleri yapıldı (bazı yaratıkların, aoe leri öğrencilere çok vuruyordu)

Hawkeye ve captain america reworkleri geldi.

Hawkeye için Kate Kostümü eklendi

http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20070119092142/marveldatabase/images/5/5a/Katherine_Bishop_%28Earth-616%29.jpg

Bovine Heim eklendi (inekler kesiliyor, geyik birşey. Item kalitesini bilmediğimden geçiyorum)

Şarjlı yetenekler istenildiği anda iptal ediliyor artık ve hasarı %100 şarj da fazladan %200 daha vuruyor.

Test bölümünü görmemizi kapatmışlar. Notları okuyamadım :P. Benim hatırladıklarım yukardakiler. Diğer şeyler gelecek bilmediğimden yazmak istemedim. Test sunucusunda bi kaç şey daha vardı (danger room + 1 item slotu eklemişlerdi)

patch notları ilerleyen saatlerde forumlarından görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

bende basladimda
klasik sanssizligim var lv 20 oldum topu topu 15 tane shard cikti
yeni karakter bok acarim bu gidisle

shard? shardlar daily den geliyor. Biriktirip biriktirip açıcna güzel oluyor =). Xp bar ve potlar çıkıyor + kostümler düşerse randoma asılıp craft ediyoruz.

Hero açma işi eternity den düşüyor. Düşme şansı düşük (special item find ile alakalı. Düşük lvl da zaten bu stat düşük oluyor). Eğer düşmezse 6 dakika sonra şansın yüksekliyor, 5-10 tane mob kesip düşürebilrisin.
Yeni acc lere 200 tane eternity hediye var. (ilk görev ve doom görevinde). Hızlıca lvl 20 olup, yardım isteyip, doomu başkasına kestirirsen gidip randomunu açabilirsin (toplamda 3-4 saat sürer ilk randomun). Tabi benim dediğim bu olay hero box rush direk. Story de tadını çıkarıyorsan ilkini açman 8-9 saat sürebilir. İlk sayfada 2 tane rehber var, gözünden kaçırdıysan onları şeedebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

normal modda 19-23 de girmen gerekiyor. Görevleri sırayla yapmana gerek yok, o alana girdiğinde görevi otomatik alırsın. Nick bırakırsan, guilde alayım (guildde değilsen). Guilddekilerden yardım istersen, senin için doomu keserler (yada social den ağlayabilrisin )

ama bu dediğim şekli hikayeyi oynuyorsan "spoiler" olabilir. Benim dediğim yöntem, hızlıca 20 olup, randomdan düzgün birşey düşürmek (tabi bu değişti artık. Reworkler geliyor, başlangıçta sorduğu 9 hero bile op olabilir. Örneğin storm u eskiden adam yerine koymazken, mainim yapmayı bile düşündüm. Rework ü gelmediği halde, sağlam bir karakter oldu. Hawkeye oyundaki en bayık, karakterken bol bol görmeye başlayacağız artık)

hikaye ile oynuyorsan şu listeyi izleyip, direk gidebilirsin sanırım (arada kaçırdığın bişey yoktur umarım P:)

https://www.youtube.com/watch?v=wzUJduaz-ds&list=PLFYltcqpEd8ZLbMfyQHJDFo3Zx4JkPlNh

bu arada hızlı giriş istiyorsan, başlangıçtaki videolara vakit ayırmanı tavsiye ederim (vaktin varsa)
Sosyal ağlarda paylaş

2 çeşit daily var.

1. Fortune Card almak için terminalleri yapıyorsun. 20 saat cd var. Yeşil ve kırmızı terminallerden ayrı ayrı düşüyor (her terminale girmek gerekiyor. Hızlı olsund iye lvl 1 terminalleri bile yapabilrsin.)
Toplamda 22 tane shard geliyor.
100 taneye cosmic item reroll tarifi alıyorsun (cosmic giyineceksen eğer. Özel bir build için, uniq yerine cosmic item giyiliyor).

Gerisini fortune cardlara harcıyorsun tanesi 10. Ben teleport olarak yapıyorum, birikince 20-30 tane bi anda açıyorum. Düşen kostümleri craft ediyorum, xp leri vs. kullanıyorum karakter kasacakken.
not: special item find çıkacak şeyleri etkiliyor.

2. 13:00 da legendary quest ödülleri resetleniyor (türkiye saati ile). Elindeki tüm herolarla 1 er kez legendary görevi yapıyorsun, sana 2 tane yapmışsın gibi odin mark veriyor. Şimdi bu ufak gibi görünebilir fakat değil.
Bende 20 tane hero açık. Reroll atarsam kolaylara 70 dakika felan sürüyor hepsini yapmam. 40 tane odin alıyorum. 7 gün yaparsam 1 tane legendary silah çekiyorum =).
Ben eldeki heroları 20lvl yaptım ve günlük olarak odinlerimi topladım. Millet legendary için uğraşırken, bende havadan 1200 tane odin mark vardı. Kısaca yarı yarıya zamandan tasarruf ile sahip oldum.
Vakti olana koymaz tabiki. Fakat bende daha önceden hero biriktiğinden bu şekilde bir yol izledim. Yeni başlayan insan için, alt heroları 20de bırakmak sıkıcı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

aklima gelmisken 1-2 soru
powerlari 0layabiliyormuyuz daha hic vermedim
karakter buildleri falan var mi?
noob icin sunlari yap tavsiyeleriniz nelerdir

power resetleme var tabiki. Test serverını da kullanabilirsin aklında olsun. Tek tık ile son lvl olabilirsin. Marketinden faydalanıp istediğin şeyleri deneyebilirsin (tabi marketi için verdiği paraları kostümlere yatırıp parayı bitirme :D. test servera reset gelene kadar paran yenilenmez =))

test serverını komple indirmemek için: Oyunun klasörünü kopyalayıp, test client ı indirip, kurarsın. Kopyaladığın oyunun klasörüne, test clientının kurduğu dosyaları yapıştırırsın. "test launcher" dan çalıştırısın patchleri yapar. (unutma ana oyun klasörüne yapmıyoruz bunu. Test serverı için oyunu kopyalayıp ona uyguluyoruz)

Karakter buildleri için forumlarını kullanabilirsin.
build oluşturmak için www.marvelbase.com u kullanabilirsin.

noob tavsiyeleri ilk videoda verildi. özet geçmem gerekiyorsa:
özellikle istediğin hero varsa, randoma harcama. Heron için videolara vs. bak belki hoşuna gitmeyecek. Emin değilsen alma. test serverda dene :P
Heroların yarısını açana kadar random hero aç. Tabi yarısına yakın bir yerde, ana heron değişmeyecekse, lazım olan sinerjiler için 400 lükleri alabilrisin.

Sadece craft vendorunu kas. Düşen rare ve üstü kalite itemları alt+sağtık ile craft vendora bağışla. bunu 20 yapacaksın. Sadece bunu kasarsan sorun yaşamazsın.

34-35 lere geldiğinde MOLE MAN midir nedir, onu kesip +2 int düşür (%10 xp bonus). + %5 de kostüme eklersin 30 dan sonra (craft 10 lvl olursa) %15 xp olur. %5 de sende olur büyük ihtimal %20. Oynadığın heroda int yüksek değilse, mole man in madalyonu kullanırsın.

oyunda hızlı xp kasılan yöntemler var. Sabırsızsan, onlara yönelebilrisin.

Not: Legendary görevleri grup bazlı oldu Arkadaşlarınla birlikte hızlıca level kasabilirsin. (tabi şuan benimle kasamazsın. Benim acc de %125 xp bonusu var. Statslardan "hero synergy" nin üstüne gelip okuyabilirsin. Seninle birlikte elbet kasabilirim fakat niye %125 xp bonusumu kapatayım)
"seninle kasayım" derken kasacağım birşey yok aslında. Sadece kasmış olanlar, alt kasıyorken (veya sinerji için hero kasıyorken) seninle grup oluşturmak istemeyebilir :P

Her hero : 2 saatlik 3 adet %50 xp ve rare item find görevi vardır. Eğer hızlıca lvl aldığında bunları atlamışsan, 60 da geriye dönüp => HP/Spirit/+ power / xp pot / rare pot görevlerini yapmayı unutma. (ilk mesajda bağlantı var, oradan görevin son ayağını yapıp atladığın görev ödüllerini alabilirsin)

aklıma gelenler bunlar. baya uzun aslında.. videolarda bahsettim hep.

ek: Dailylere 22 den sonra girmeye başlarsın (green & red terminals) fakat 30 da başlamak daha iyi olabilir. Aslında 22 değil, fakat ilki 22 de açılır. Üst lvl larıda gidip yapabilirsin fakat xp penaltı olur. Gereksiz vaktini alır, seni boostlayacak yoksa)

ek2: B kısayolu PORTAL kafası, gidiş dönüş için kullanılabilir. Yani B ile base e gittiğinde B ile geri dönebilirsin aynı noktaya. 6dk cd si var. Relog olursan seni bulunduğun noktadan "güvenli" alana atar, cd ni sıfırlar. Yani bir yerde sıkışırsan, cd de ise.. Koşmamak için relog olabilirsin.

story de instance resetlemek için hero değişebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...