Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

mahfetmişler oyunu. dumbdown peçi gelmiş resmen.

daha ilk girdim okumadan direk mm'e gittim. parçalıyorum böyle thorla inanamadım noluyor falan oha nası baflamışlar falan diyorum baktım skiller resetlenmiş.

lvl1 ilk verdiği düz melee ile paramparça ediyorum sağı solu falan.

diğer herolara baktım. şaka gibi kolaylaşmış herşey. gambit MAHFOLMUŞ. ironman spiderman değişmemiş üzerine spider nerf gelecekti bufflanmış falan. gerçekten akıl alır gibi değil.

bok etmişler oyunu. casual ötesi birşey olmuş. dümdüz lvl1 skille boss parçalamak falan nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

biraz araştıralım :P. Şuanki content de parçalayabilirsin fakat yeni yerlerde işler değişecek.
Şuan zor bildiğin red terminalin üstü "cosmic terminal" gelecek.
dps rework üydü bu, hasar sistemi felan değişti daha kolay ayarlanması için vs.

Moblar içinde patch gelecek. Canları, zırhları resistleri vs. ayarlanacak :D. Biraz sert bir giriş yapmışsın. Story de mm de parçalaman normal. Oyunun en dandik yerindeki en dandik yaratıkları kesiyorsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

abi doom dediğin şey t4 red doom mudur?

adamlar patch i yaparlarken bile uyardılar. "dps rework den sonra oyun çok kolay gelmesin" felan diye. yani tee kağıt üstünde biliyorlardı böyle birşey yaşanacağını.

Şuan senin doomu kestiğin gibi bir kaç hero kesebiliyordu eskiden. Diğerlerinin seviyesii yükselttiler, eklenecek şeylerde diğer herolar mıçmasın diye.

eğer şu patch olmasa, herkes spider, loki vs. oynayacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla dumbdown'u kapatamıyor ne gelirse gelsin.

bütün herolardan özel barlar kalkmış. 3'er 3'er skilleri birleştirip birleştirip herkesi aynı adam yapmaya zorlamışlar falan.

açık açık sıçmışlar içine oyunun. kolaylaştırmışlar hero kullanımı. yani neye basarsan bas öldüre öldüre gezebilirsin yapılmış.

istedikleri kadar zor mob koysunlar boss koysunlar dumpdown'u kapatamazlar. 3'er 3'er skil birleştirmek falan nedir? bufflar gitmiş debufflar gitmiş hayvan gibi.

her heroya bi skiline vulnerability koyma gelmiş. çünkü bilmemne oynayan adam ağlıyor 'o niye koyuyo bende koycam yaaa' diye. sonra çeşitlilikten uzak salak salak herkesin aynı şeyi yaptığı klon oyuna dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

3 lü birleştirme neredeyse hiç yok, olan ikili birleştirmeler de mantık çerçevesinde Quality of Life değişiklikleri.

Misal Deadpool, bir power passive health regen veriyordu, bir diğeri aktif, ayrı ayrı puan veriyordun bunlara, şimdi bunları aynı power ın passive ve aktif efektleri yapmışlar. UUU DUMBED DOWN.

Giden buff & debuff da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

oynadığım bütün karakterlerin on use buff removalları oldu. gambitin kinetik barı gitti thorun odinforsu gitti. daredevil'ın gameplayi tamamen değişti pin buffı gitti. spiderman'den 2 tane buff gitti falan.

daha sayarım böyle. peç not diye bişey var. benim yorumum değil bu fact. yazıyor gitti yani. bence gitmiştir demiyorum. kaldırdılar oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

hangi tier 4 ??

red vs green.

denedim simdi red tier 4 boss a gitmedim yoldaki maviler falan eskisi gibi zorlar.

red in de esprisi kalmadı aslında abi. 30 gün içinde cosmic terminaller ekleniyor. Nasıl olacak bir fikrim yok fakat...

Şimdi bu arkadaşın ağlamasının nedenini anlayamadım ben fakat "time to kill / time to live" denilen bir hede var. Bunlara bir ayar çekildi.
Eskiden "spider man" gidip t4 red doomu 60 sn içinde kesiyordu. Şimdi yazık değilmi diğer herolara? Haliyle onlara da ayar çekildi. Ortalarda sadece "belli başlı" heroları görmek hoşmu? Çoğu hero "çöp tier" olarak geçiyordu. Durum gerçekten komikti.
Content patchleri gelmeye başlayacak. Mobların canlarına/defanslarına/vuruşlarına ayar patch i gelecek. Eee herolara bir denge gelmeseydi, hangimiz sevdiğimiz kahraman ile oynardık? Yer gök iron man, spider man, deadpool, jean ve diğer bir kaç hero olurdu.

Vingthor thekurd ise, kendisi spider man kastığı için sinirli. Çünkü oyundaki en op heroyu kasıp, herkesten üstün olacağını zannediyordu herhalde :P

bu arada ek! bu patch de hasar mekaniği değişti. Eskiden bazı skiller statlardan % olarak farklı şekilde yararlanıyordu. Adamlarda herolara ayar çekerken zorlanıyordu. Şuan bunun için (yanılmıyorsam) birşeyler yaptıklarından artık denge işini ayarlarken eskisi gibi zorlanmayacaklar.

ek2: Loki boss olarak eklendi yanılmıyorsam kesmeyi unutmayın :P (görevler bir yerde asgard chest veriyor yamulmuyorsam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...