Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Marvel evrenini sevenler icin eglenceli vakit gecirtiyor, ama sanirim 2-3 karakteri son lvl a getirdikten sonra baya tekrar etmeye basliyor oyun.

Ben 3-5 gun oynarken baya eglendim, istedigim hero'larla bitiri[ abiltyleri acinca bakmadim bir daha. Pvp olayi baya kotu/anlamsiz idi son denedigimde...

iyi ki f2p hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Oyun çıkmak üzere ve forumlarda drama dönmüş. 30 dan sonra 1 lvl alabilmek için 3-4 saat farm yapmaktan bahsediyorlar.

Kazık bu kadar değilmiş. Birde betaya katılanların oyunları çalışmıyor, yeniden indirmek gerekiyormuş :P. Oyun sonu hakkında bilgisi olan varmı? eğlencelimidirki acep.
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke kendi hero'nu yaratma imkanı verselermiş. Bence daha keyifli olurdu. Bi de zaten mmo falan değil bu oyun. Kendilerinin de dediği gibi Diablo 2 çakması. 9 yaşındaki oğlum severek oynuyor. Tek üzüntüsü İronman'i alamamak. Üç dört tane tanınmamış hero haricindekileri paralı olarak alabiliyorsunuz. Takayım böyle f2p'ye. Heroları free yap, başka şeyleri paralı yap bari.
Sosyal ağlarda paylaş

10 yaşı geçelim, botlar tüm mmo ları oynuyor, farm yapıyor. Bunlar oyunu kötü yapmıyor :P.
Herolar sözde düşüyormuş. Ben lvl 24 bi karakter yaptım fakat sonrası sıkıcı göründüğünden araştırıp olayın içine girmedim.

Başlangıçta 5 ücretsizden 1 tanesini seçiyorsun, oyunun başında diğerlerinden 1 tanesini hediye ediyor. Hikayeyi bitirdiğinde 1 tane daha veriyor. Kafadan 3 hero oluyor.

F2p kafası dediğin gibi çok ilginç olmuş. İnsan 5 tane seçenek koyarmı bir oyuna ya? 343566756 tane storm 54576786 tane scarlet geziyor ortada :D. Dotadan biraz örnek alsınlar "f2p" nasıl olurmuş.

Herneyse, sormak istediğim birşey var.
Hikayeyi bitirdim, lvl 24. Yeşil terminalden Magneto ya kadar yaptım. Magnetoyu öldüremedim. Zaten bir önceki (cape miydi neydi ) onuda buga sokup öldürdüm. Magneto içinde aynısını deneyeyim dedim fakat alan vurduğu için yemedi :P.

Şimdi ne yapmam gerekiyor? Xp farmla 30 ol felan derseniz eğer, en hızlı nasıl kasarızki bunu. Hawkeye oynuyorum, aoe biraz yalan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Limbo da kasıyormuş insanlar. Oranın bir kötüsü ise "Madripoor" imiş. Solo girmek eziyet olur herhalde. Tank sınıflar tek yapıyormuş ama benim için zor olur. Yanıma bi arkadaş bulayım, burayı farmlarım birz xp için. O sırada olayları öğrenirim hiç olmazsa =).

edit: madripoor u solo yapıyorlarmış sanırım. Az önce bi tip beni götürdü. Bitirdiğimde limbo açıldı. Her 15 dakikada bir oraya girersin dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...