fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 1700 küsür tane kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 arada kaldım ben. olmuş da olmamış da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Light mmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 hulk bombaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Enter your Beta Key: PLAYMH4-19 Note: THIS CODE CAN BE REDEEMED MULTIPLE TIMES - feel free to share it with your friends! cheerz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Greetings! We are having a Closed Big Beta Weekend for Marvel Heroes, the massively multiplayer online action RPG from Gazillion Entertainment, featuring iconic characters from Marvel Comics THIS WEEKEND, AND YOU ARE INVITED! heyyoo taze taze :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 26-29 Nisan arasındaki beta testi için keyler var burada da. http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/443/Marvel-Heroes-Beta-Key-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bu adamlarında "open beta" anlayışına hasta oldum. Open beta dedikleri şey "2 gün" sürecek dimi? sadece haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Her hafta var 2-3 gun. Hulk super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Karakterlerin tipinin değişmemesi kötü olmuş ya. Loot olayını baltalıyor biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Marvel evrenini sevenler icin eglenceli vakit gecirtiyor, ama sanirim 2-3 karakteri son lvl a getirdikten sonra baya tekrar etmeye basliyor oyun. Ben 3-5 gun oynarken baya eglendim, istedigim hero'larla bitiri[ abiltyleri acinca bakmadim bir daha. Pvp olayi baya kotu/anlamsiz idi son denedigimde... iyi ki f2p hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Level 13 de ben de sıkıldım. Ya zaten bu tür oyunlar tarzı gereği pek garip gelmiştir bana. Ne öyle bir tane adamın yüz tane yaratığı (yada herneyse) aynı anda kesmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yüz tane yaratık mı bir adamı aynı anda kessin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 99 a eyvallah ama 100 çok hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 99'u yuvarlayınca 100 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 4ünde çıkıyor. Betada hediye ettikleri 2000 i silmişler. Neyin kafasındaki bunlar? :D. Ayıp değil mi, o kadar test ettik =). Kesin kafadan verdikleri heroyu da silmişlerdir (iron man seçmiştim). Daha çıkmadan bile kazık attılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Oyun çıkmak üzere ve forumlarda drama dönmüş. 30 dan sonra 1 lvl alabilmek için 3-4 saat farm yapmaktan bahsediyorlar. Kazık bu kadar değilmiş. Birde betaya katılanların oyunları çalışmıyor, yeniden indirmek gerekiyormuş :P. Oyun sonu hakkında bilgisi olan varmı? eğlencelimidirki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 çıktı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 no van kers hacı. Her tarafta hulk dolaşcaksa çok saçma değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Oyun değil bebelere balon olmuş.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 herkese yetecek kadar hero yok. Haliyle millet aynı sınıfı oynayacak P:. Hangi mmo da seçtiğiniz sınıf başkası tarafından oynanmıyorki :D. not: Bu oyuna iyi demiyorum. Hatta bu türü neredeyse hiç oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Keşke kendi hero'nu yaratma imkanı verselermiş. Bence daha keyifli olurdu. Bi de zaten mmo falan değil bu oyun. Kendilerinin de dediği gibi Diablo 2 çakması. 9 yaşındaki oğlum severek oynuyor. Tek üzüntüsü İronman'i alamamak. Üç dört tane tanınmamış hero haricindekileri paralı olarak alabiliyorsunuz. Takayım böyle f2p'ye. Heroları free yap, başka şeyleri paralı yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 10 yaşı geçelim, botlar tüm mmo ları oynuyor, farm yapıyor. Bunlar oyunu kötü yapmıyor :P. Herolar sözde düşüyormuş. Ben lvl 24 bi karakter yaptım fakat sonrası sıkıcı göründüğünden araştırıp olayın içine girmedim. Başlangıçta 5 ücretsizden 1 tanesini seçiyorsun, oyunun başında diğerlerinden 1 tanesini hediye ediyor. Hikayeyi bitirdiğinde 1 tane daha veriyor. Kafadan 3 hero oluyor. F2p kafası dediğin gibi çok ilginç olmuş. İnsan 5 tane seçenek koyarmı bir oyuna ya? 343566756 tane storm 54576786 tane scarlet geziyor ortada :D. Dotadan biraz örnek alsınlar "f2p" nasıl olurmuş. Herneyse, sormak istediğim birşey var. Hikayeyi bitirdim, lvl 24. Yeşil terminalden Magneto ya kadar yaptım. Magnetoyu öldüremedim. Zaten bir önceki (cape miydi neydi ) onuda buga sokup öldürdüm. Magneto içinde aynısını deneyeyim dedim fakat alan vurduğu için yemedi :P. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Xp farmla 30 ol felan derseniz eğer, en hızlı nasıl kasarızki bunu. Hawkeye oynuyorum, aoe biraz yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Group terminali var. Orada güzel exp kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Limbo da kasıyormuş insanlar. Oranın bir kötüsü ise "Madripoor" imiş. Solo girmek eziyet olur herhalde. Tank sınıflar tek yapıyormuş ama benim için zor olur. Yanıma bi arkadaş bulayım, burayı farmlarım birz xp için. O sırada olayları öğrenirim hiç olmazsa =). edit: madripoor u solo yapıyorlarmış sanırım. Az önce bi tip beni götürdü. Bitirdiğimde limbo açıldı. Her 15 dakikada bir oraya girersin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar