Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 niye sana geliyor ya, sen oynamazsın ki, bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sen portakalda vitaminken ben örümcek adamdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 reincarnation geçiriyordum ben, o yüzden ben apocalypse'im en çok bana soracaksınız! ver bi el oynuyum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bu çocukla account umu paylaştım, ne kadar iyi bir insan olduğum bilinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yaptığın iyiliği söylediğin için çok kötü bir insansın hatta kötü bir herosun dark side sın darth vadersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kısa bir gözlemimi yazayım oyunun grafikleri çok iyi. özellikle oyuncu modellemelerine çalışmışlar. görsellik wow ve swtor'dan iyi olmuş gibi geldi. marvel ultimate alliance'ın tarzına çok benzer olmuş. onu seven bunu da sever. oyunda random insanlarla mob kesmek boss eventi yapmak felan keyifli. aynı grupta olmasanız da birden bir gruplaşma oluyor, guild wars 2 geldi aklıma bu açıdan. oyun çok laglı, feci laglı, şanslıysam 2 saniyelik gecikme oluyor, şanssız anlarda 10-20 saniyeye çıkıyor o lag. betayla alakalıdır diye tahmin ediyorum, ama oyun release olmadan önce bir stress test çekerlerse iyi olur. zıplama eksik geldi bana. marvel ultimate alliance oyunlarıyla deadpoola etrafta blink ata ata dolaşırdım, bunda o imkan yok. craft sistemi bir acayip geldi, ama zaten yeterince güzel itemlar lootlanıyor, crafta ihtiyaç olcağını sanmıyorum. "we have a hulk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Closed beta'yı deneyen var mı? NDA olduğu için çok yorum yapmicam ama daha çooooooooooook yol alması gerekiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 beta invite gelmedi bir arkadaş çok merak ediyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kontrollerine alışamadım. Karakteri sadece MOUSE ile hareket ettirmek saçma geldi. Ranged bir karaterim var. BOSS üzerime ability atarken vulnerable oluyor. MOUSE ile kaçsam mı yoksa adama tıklayıp DPS mi yapsam çözemedim. Feci saçma bir durum. Ortalıkta 4234242234 tane IRONMAN, ORUMCEK ADAM vs. görmekte ayrı bir soğutuyor açıkçası. CB olduğu için kesin birşey diyemeyeceğim ama şu an için bana hitap eden bir oyun olmadığı açık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ultimate alliance gibi bisey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 oha herkeste var bir bende yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aquila said: ultimate alliance gibi bisey mi bu? baya benziyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 jonq said: Ortalıkta 4234242234 tane IRONMAN, ORUMCEK ADAM vs. görmekte ayrı bir soğutuyor açıkçası. Zaten şu olaydan ötürü oyunu çıkarmaları ayrı bir salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 baya oynattı kendini ben tuttum vakit geçirtir boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 IGN hafta sonu olacak beta için key dağıtıyor denemek isteyen falan varsa, http://www.ign.com/prime/promo/marvel-heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 E bu adamın tipi zırha silaha göre değişmiyor mu, başından sonuna kadar skin almadıktan sonra görünüşümüz hiç değişmeyecek mi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Key'i redeem etmeye calisirken agrilar girdi basima. Nasil kotu bir tasarimdir o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 begendim hafiften fena degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 key redeem de sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kim yasamis ki ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 cok eglendim ben oyunda. amiga da chaos engine oynuyormus gibi hissettim. haftasonu full time mis beta bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Eglenceli oynanir.. Beta icin tekrarmi key lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Lazim mi bilmiyorumda mmobomb giveaway de 3000 falan vardi ben aldigim da 2 gun once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar