Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

kısa bir gözlemimi yazayım
oyunun grafikleri çok iyi. özellikle oyuncu modellemelerine çalışmışlar. görsellik wow ve swtor'dan iyi olmuş gibi geldi.
marvel ultimate alliance'ın tarzına çok benzer olmuş. onu seven bunu da sever.
oyunda random insanlarla mob kesmek boss eventi yapmak felan keyifli. aynı grupta olmasanız da birden bir gruplaşma oluyor, guild wars 2 geldi aklıma bu açıdan.
oyun çok laglı, feci laglı, şanslıysam 2 saniyelik gecikme oluyor, şanssız anlarda 10-20 saniyeye çıkıyor o lag. betayla alakalıdır diye tahmin ediyorum, ama oyun release olmadan önce bir stress test çekerlerse iyi olur.
zıplama eksik geldi bana. marvel ultimate alliance oyunlarıyla deadpoola etrafta blink ata ata dolaşırdım, bunda o imkan yok.
craft sistemi bir acayip geldi, ama zaten yeterince güzel itemlar lootlanıyor, crafta ihtiyaç olcağını sanmıyorum.
"we have a hulk"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kontrollerine alışamadım. Karakteri sadece MOUSE ile hareket ettirmek saçma geldi. Ranged bir karaterim var. BOSS üzerime ability atarken vulnerable oluyor. MOUSE ile kaçsam mı yoksa adama tıklayıp DPS mi yapsam çözemedim. Feci saçma bir durum.

Ortalıkta 4234242234 tane IRONMAN, ORUMCEK ADAM vs. görmekte ayrı bir soğutuyor açıkçası.

CB olduğu için kesin birşey diyemeyeceğim ama şu an için bana hitap eden bir oyun olmadığı açık..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...