Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu ürün ne kadar kullanışlı olur sizce. Almaya değermi. Çok da pahalı değilmiş 60 küsür dolara çıkmış piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Wi Kinetic gibi bir teknoloji kullanıyorsa güzel birşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hmms, güzel bişey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 daha küçüğünü laptoplara koysunlar.. elimi salayarak sayfa scroll edeyim falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ay ben ilemekten yoruldum bu kadar ilkel verimsiz human computer interface leri, adamlar yapmaktan yorulmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ilkel olan insanin kendisi hacit, anca bu kadar interface olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 iron man in labaratuvarını hep kıskanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Cuce said: ay ben ilemekten yoruldum bu kadar ilkel verimsiz human computer interface leri, adamlar yapmaktan yorulmadılar. sen yap hacıt daha iyisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hoş birşey aslında sırf eylencesine bile alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yapılmısı var, adıda mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 mouse bunla aynı şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 evet 10 kat daha iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://www.wacom.eu/index2.asp?lang=en&pid=95 al bunu kullnıyorum, presicionsa presicion, rich inputsa rich input, bire bir inputsa birebir input. cizim yapmadığım an kacıyorum aletten. mouse 50 kat daha verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 spompas said: iron man in labaratuvarını hep kıskanmıştım. her program otomatik destekliyorsa çok giderliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Zannetmiyorum her software in supported oldugunu. Video nun sonunda module un iki elin tamamen hareketlerini capture edip ilettigini gosteren kisima bakarsak, kafadan touch/multi touch olanlari destekliyor olabilir diyebiliriz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 uzun süre kullanamazsın ki onu, 5 dk kolunu havada tut bir yere dayamadan noluyor acaba. anca kısa kısa hareketler, sayfa geçişleri vs gibi şeylerde oluru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 alirsam ilk isim hl2dm oynayarak kolumu felc etmek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bunun benzerini webcam ile yapıyorum ders projesi olarak, 5 haziranda sunum yapıcam, o arada becerebilirsem youtube videosu da olacak. klasik hand gesture recognition mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 pre order başlamış meraklısına: https://www.leapmotion.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Lan taa ne zaman pre-orderlamıştım bir gaz şimdi geldi oynuyorum aletle sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 lan dayanamadım bende aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 cintiq efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Xaenin said: Lan taa ne zaman pre-orderlamıştım bir gaz şimdi geldi oynuyorum aletle sdfs. acaba birbirimizi elleyebilecek miyiz şimdi okşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar