sagane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Multi Channel Developers tarafından 3 Şubat 2012'de kurulan kanallardır.Kidz 04:30-21:30 arasında çizgi dizi ve gençlik dizileri yayınlarken Animez ise 21:30-04:30 arasında animeler yayınlamaktadır.Kidz TV 'de Yayınlanan Bazı Programlar Angus & Cheryl Baby Jake Code Lyoko Crime Time Debra! Figaro Pho Klumpies Lucky Fred M.I. High Magi-Nation Masal Dedektifi Sandra Me & My Monsters Melekler Okulu MetaJets Muddle Earth Naruto Ninja Okulu Playtime Buddies Raju Patito Feo Rintindumb Rubi Sihirli Aile Tendres Agneaux Trollz Uçan Köpek Vipo Uki Wingin' it Zoey 101Animez 'de Yayınlanan Bazı Programlar Bleach D.Gray-Man Darker Than Black Death Note Deltora Quest Fullmetal Alchemist Fullmetal Alchemist: Brotherhood Ghost in the Shell Last Exile Naruto Samurai 7 Kidz Animez TV Resimler Kidz Tv Animez Animez ve Kidz TV Frekans Bilgileri Türksat Uydusu frekans :11996 V 27500 5/6 D-Smart 129. Kanal Teledünya 171. kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 narutoyu kidz tvye mi koydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 E iyi işte ne güzel. Daha çok kanal lazım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Tivibu'da da isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Türkiyeye aniem gelmesi açısından iyi, genel seçimler olarak çok yanlış buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 dublaj mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 valla bulamadık çünkü digiturk'te yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hentai var mı hacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 gece yarısından sonra falan di mi :P komedi olur yaw öyle bir ihtimali düşündüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben actim gece, Kuso Miso Technique oyniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 one piece eklenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ekliyorum, yarin sabaha cikar. hangi dilde oynuyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kidz tv türkçe dublaj tabi doğal olarak. Animeyi bilmiyorum akşam, gelince bakarım. Altyazılıdır umarım. Şans eseri az önce Sci Tech TV'De reklamını gördüm ve teledünya'da olduğunu öğrendim. kendi favori listeme ekledim kanalı bakalım incelemeye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Üstte de yazdığım gibi Kidz çizgi dizi ve gençlik dizileri yayınlıyor.Animez ise çoğunlukla alt yazılı olarak Anime yayınlıyor.Naruto'yu ise 21:00'da Kidz,23:00 ve 01:00'da Animez alt yazılı olarak yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 çok güzel! hangi yayın grubuna dahil olacak bu kanallar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mortis said: çok güzel! hangi yayın grubuna dahil olacak bu kanallar? Sahibi mi yoksa yayın yaptığı platformları mı kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 upotte yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sagane said: Mortis said: çok güzel! hangi yayın grubuna dahil olacak bu kanallar? Sahibi mi yoksa yayın yaptığı platformları mı kastediyorsun? sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mortis said: sagane said: Mortis said: çok güzel! hangi yayın grubuna dahil olacak bu kanallar? Sahibi mi yoksa yayın yaptığı platformları mı kastediyorsun? sahibi 1.mesajdada belirtiğim gibi Multi Channel Developers.Sinema tvlerin sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ha ok sinematv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Naruto yeni sezon başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagane Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 The Next Step Kidz TV'de! Walk on the Wild Side Kidz TV'de! Matmazel Zazie (Mademoiselle Zazie) Kidz TV'de! Lyoko Kodu (Code Lyoko) Kidz TV'de! Matt Hatter Hikayeleri Kidz TV'de! Gon yakında Kidz TV'de! Sailor Moon (Ay Savaşçısı) yakında Animez TV'de! Death Note yakında Animez TV'de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 oha gon tekken 3'ü özledim la bir ara oynayayım gon ile osura osura adam öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bi ara evde geceleri çalışıyordum.önümde bu kanalı açıp aynı zamanda iş yapıyordum.fma yı ve darker than black bitirmiştim 2 kere askflasnf bir de naruto da yeni bölümler verselerdi çok iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bu kanala bedduam var benim. fma izlememiştim daha, bursa'ya gittim fma:brotherhood'a başladım orada 10-15 bölüm falan izledim , otobüse bindim geri dönüyorum. Kamil'de kanalları gezerken baktım naruto var, açtım uyukluyorum bi yandan da. gözümü bi açtım, fma oynuyor fma:brotherhood spoiler Bizim biraderler vicüdlarına kavuşmuş, babalarının mezarı başındalar. hayatımda yediğim en acımasız spoiler heralde :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar