Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 İyi değil mi? ISS'ler kafalarına göre mi yapsalardı.. Denetlemek güzel.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yok yaa iss filan bir halt yapamaz yassah.. telekom internetin tek toptancisi-ole biliyorum iss lere de o pazarliyor..zaten akn de onlardan cikti muhtemelen.neden herkesi zincirlemek varken extra para verip yuksek bandwith alsinlar ki insanlara..olani ne kadar kafaya bolustururse kar..
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Gerekçeye gel: AKN uygulamasına gerekçe olarak, abonelerin bir bölümünün bireysel fiber internet hizmetini kurumsal/ticari amaçlarla kullandığı, sözleşme ve duyurularda açıkça ifade edilmesine rağmen bireysel kullanım alışkanlıkları dışına çıkarak, hizmeti paylaştırdıkları, yeniden sattıkları, hizmet üzerinden ticari hizmetler vererek kar amacı ile hizmeti kullandıkları/kullandırdıkları gösterilmiştir. Dolayısıyla, söz konusu uygulama ile kurumsal/ticari amaçla, Superonline’dan bireysel hizmetleri alan kullanıcıları engellemenin ve kullanıcıları doğru paketlere yönlendirmenin hedeflendiği belirtilmiştir.
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ilk ttnet baslatti akn olayini. sebebi de artan internet hizina bandwidth yetistirememesi. masrafi kismalari gerekiyordu. sonra digerleri takip etti. yasal duzenleyicisi de BTK. zaten ttnet=%50devlet=btk oldugu icin normal. hepsi tabi cok memnun oldu uygulamadan. yalniz ilk ornekleri rezildi. adsl de once bunu direk sinirsiz paketlere koydular. dogal olarak kazan kaldirdi millet. daha dune kadar gercekten sinirsiz olan paket birden gizli-kotali bir paket oluverdi. kavga dovusun alasi dondu. cunku ttnet in baslardaki amaci parayla bile sinirsiz gercek bir paket vermemekti, milletin parayla bile almasini istemiyorlardi. mesela uydunet te sinirsiz paket 99 tl ye aynen devam ediyor, dokunulmadi. hatta bir ara AKN ve kota-asiminda-odeme paketleri beraber varoldular, sonra onlar da sadece AKN lere gecti. ama gene de sinirsizlar devam ediyor.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel ariza varmis. Stabilitesi kalmadi uydunetin. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yanniz adil kullanim kotasini cidden izah edebilmisti bir yoneticisi bundan seneler once, anadoluda ozellikle boyle aile apartmanlarinda tek internet alip somuruyormus butun sulale, bandwith temini imkansiz diyorlar bu hizlarda. ulkem insanini tanidigim icin inandim
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 İstanbul'da da çok var. 1 apartmanda birisi alıyor, tüm dairelere paylaştırıyorlar.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 parasını veren sınırsızı alır. orada sorun yok. sorun piç gibi throttling yapmalarında. onu da izah etsin ülkem insanını hakeden ülkem yöneticisi. sorsan yok der, yapmıyoruz der.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 AKK ilk geldiğinde Superonline fiber üyelerine bildirim yapmıştı, "AKK budur, yeni sözleşme ve tarifeler bunlardır, şartları değiştirdiğimiz için 1 ay içinde taahhütlü üyeyseniz bile cezai şart olmadan iptal edebilirsiniz, çıkmazsanız yeni hükümleri kabul ettiniz" diye. Tüketici hakkı olarak böyle bir şey bile uygun değil belki ama o zamanlar kasmayıp devam etmişti babam da. BTK ne kadar süper tarafsız değilse de tarifeleri denetlemesi iyi bir şey, yoksa neler neler çıkar, 100 MBit 10 GB AKK paket bile satar bu kansızlar küçük puntolarla yazıp. BTK'nın ittirmesiyle AKK aşımındaki hız 3 MBit'e çıktı mesela, 100 MBit'ten 512 KBit'e düşüyorduk öncesinde :p
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 eğer kaçırdığım bir şey yoksa ucuza tarife var da ucuza kota yok şu an. bana öyle çok denetim nedeniyle düzeltilmiş tarifeler varmış gibi gelmiyor. rekabet en iyisi yine. umarım yeni alternatifler eklenmeye devam eder. en kötü ihtimal teknik servisine falan bakıp seçeriz sdf.
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 uydunette bir kere sorun yaşadım onda da modem ayarları yapılmamış veya eksik yapılmış, arıyorsun zaten teknik servis 5 saat içinde geliyor aynı gün içinde halledip gidiyor. ttnet'ten sonra kablonet -> hdd den sonra ssd ye geçiş gibi
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 nazar değmesin korkarak yazıyorum çok memnunum şuanda. csgoda valve serverlarında 25 30 ms alıyorum
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 uydunet şu sitesini düzeltsin. ulan tarife değiştiricen 10 tane tarife var ve fiyatları da yazmıyor dsfs.
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://www.kablonet.com.tr/internet/uydunet-tarifeleri
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ha ben burdan bakmıyorum ki turksatkablo sitesinden yapıyorum işlemleri sdfs bu daha iyiymiş öteki çok kötü.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ShadowFax said: Aluriel said: 25mbit, 150gb kota, 49 veriyorum şu an Paketin adı ne? Çok iyiymiş bu 25 Mbps 150 GB EKOSINIRSIZ diyor
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 2 yıl taahhüt sanırım di mi. ordan kaybediyor işte. 2 yıl oturacağımı bilsem şurda...
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Laurelin said: yanniz adil kullanim kotasini cidden izah edebilmisti bir yoneticisi bundan seneler once, anadoluda ozellikle boyle aile apartmanlarinda tek internet alip somuruyormus butun sulale, bandwith temini imkansiz diyorlar bu hizlarda. ulkem insanini tanidigim icin inandim ozru kabahatinden beter. 10 megabit sinirsiz satip, o 10 megabitin sadece belli saat ve ginlerde kullanilacagini hesap edip ona gore bandwidth satin aliyorsa, sonra abone 7/24 10 megabit kullaninca sasiriyorsa, onun bir tanimi var memleketimde, aptal deniyor. Ona gore fiyat belirleselermis madem.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ya tabii ki adam aptal değil. PR için çıkıp iki kelam etmiş işte. kanan kekolar var malesef. banviti bedava vere vere müşteriyi topladılar işte. şimdi de kısıyorlar. tamam, hakkıdır. ama işte sattık millet paylaştı üühüü falan gülerler adama.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bugün beni aradılar, tarife tanıtacaklar falan dedim hadi konuşayım bu sefer kapamadım teli. bende şu an 10mbit 50gb akn + teledünya üst paket var (adı üst gerçi kodumun bi olayı yok). 58 tl ödüyorum her ay. bana internetimi 25mbit 150gb akn + teledünya üst paket + 6 sinema kanal + modem (10mbit modemleri docsis 2.0 mıymış olmuyormuş 10mbit üstüne kısaca) diye bir şey sundular. fiyatı ise 66 tl ye geldi. ha nedir 2 yıl taahhüt var. ama olayın en bomba kısmı ise eğer taşınıyorum deyip yeni ikematgahı götürürseniz sadece modem parası alıyorlar (175tl). direkt atladım tabi. 150gb akn + 25mbit fena olacak.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 güzel bir tarifeye benziyor o ve ibnetorlar 20lik kullananlara haber vermemiş tabii ki.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 abi bu tarifeleri internette tarife değişikliğine falan koymuyorlar zaten. apartmana kağıt atmışlar orda tesadüf gördüm sdfs insan bi arar aga böyle tarife var geçer misiniz diye.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 eski kampanyalardan biri galiba o ya bende de o var
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 kampanya eski de taahhüt zorunluluğu olması güzel olmuş. taahhüt var ama taşındıysan sıkıntı yok. benim en büyük problemim buydu çünkü.
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Baggio said: AKK ilk geldiğinde Superonline fiber üyelerine bildirim yapmıştı, "AKK budur, yeni sözleşme ve tarifeler bunlardır, şartları değiştirdiğimiz için 1 ay içinde taahhütlü üyeyseniz bile cezai şart olmadan iptal edebilirsiniz, çıkmazsanız yeni hükümleri kabul ettiniz" diye. Tüketici hakkı olarak böyle bir şey bile uygun değil belki ama o zamanlar kasmayıp devam etmişti babam da. BTK ne kadar süper tarafsız değilse de tarifeleri denetlemesi iyi bir şey, yoksa neler neler çıkar, 100 MBit 10 GB AKK paket bile satar bu kansızlar küçük puntolarla yazıp. BTK'nın ittirmesiyle AKK aşımındaki hız 3 MBit'e çıktı mesela, 100 MBit'ten 512 KBit'e düşüyorduk öncesinde :p Ben Ankara'da eski SOL abonesiyim, ama hala AKK yok mesela bende. Sözleşme güncelleme tekliflerini inatla reddettim. 10 MBit full sınırsız için 69 TL ödüyorum. Hız / fiyat olarak boktan ama, prensip gereği sdf. (Zaten artık aboneliği ben de kullanmıyorum, Eryaman da kirada otururken almıştık arkadaşla, ben lojmana taşındım Esat ta benim adıma devam ediyor, bir gün Esat a fiber gelirse aktartacağım. Sharky e sordum özel mesaj ile ne zaman gelir diye, hiç cevap vermeye bile tenezzül etmedi, dolayısıyla pek ümidim yok)
Öne çıkan mesajlar