Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 kırbaç effect yaptı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi adamın kılıcını çektiği sahne çok iyi ya. o refleks, o süzülüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bakıp gitmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hahaha ben de bi kaç kez izledim. ne mallar var ya. ama anladığım kadarıyla adam buna öncesinde vurmuş sanki. çocuk konuşurken öyle bişe söyledi. adam keyfinden vurmamıştır zaten kesin bişe yapmıştır bu velet. haketti ve aldı cezasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ne guzel veriyor beynine, beynine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Hmm kemer çekme olayı ilginç kesin bi filmde falan görmüştürde acaba k.v. da mı var öle bi olay ? Gerçi saito vs himura da vardı böle bi olay da cocuk o zamanlar tohumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi ilk tırsma anı super ya. bi anda titreyerek kemeri atıp topuklaması ahahahahaha. keske daha net olsa goruntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ahahaha çok iyi ya, baya çizgifilmlerde ufukta dağlara kaçıp küçük nokta haline gelene kadar koşma efektini gerçeğe taşımış velet :D böylelerine lazım yaa ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kaçarkenki yakarışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 resmen izledikten sonra mutlu oldum, az bile yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 kacarken stun/slow bisey ataydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 swf si çıktı taze taze auhauhuah http://inciswf.com/1587incik1731975.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi o değil adamı ekmeğinden falan edecek allahın embesili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 alpha strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Aahaha kemer nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ekşın öncesi arkasını dönüp iki saniye bakarak ne yapacağına karar vermesi. rageye girip süpürgenin sap kısmını ayarlayıp komboya girişi. adrenalini fulleyip sprintin yanında ikinci darbenin ayaklara gelerek cripling olayını beklesemde neticede başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 dakikalardır gülüyorum şunun yüzünden yaa :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ahah az bile yapmıs, velet kemeri cekince bi poh sanmıs kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adam baya estetik ve bir o kadar da sağlam gömmüş ilk vurduğunda skill yüksek demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adamın ya sabııır sabırsabırsabır diyişine hasta oldum yalnız hakikaten adamda allah sabrı var lan ahaha saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adamın süpürge çekişindeki bilek hareketleri falan çok usta işi. orjinalinin yarısı kadar eğlenceli olmasa da: http://www.youtube.com/watch?v=lQeBz_b6Myo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi o ilk sopa darbesinden sonra zaten bleed'i almıştır lavuk, 100 metre kadar sonra yere yığılıp kalmıştır asdfasdfa bildiğin acı dayak sesi geliyor lan o vuruştan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 samurai myo mezunuymuş çöpçü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ah be fusrodahı koymaya gelmıstım, meme olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 sopa zaten epic, debuff var. vurdukdan sonra aci cekmesi bagirarak gitmesi debuff'dan ileri geliyor. tickliyor cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar