Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-grand-sovereign-greaves şundan düşmüş. merak edip şansımı deneyip planı kullanayım craft abanayım mı yoksa en temizi satayım mı 3.5m falanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 direk ogren crafta basla fiyatlar dusunce gamble cok karli olabilir dun +5 2 omuzluk craft ettim birinin gider vardi epey ama otekide vendor almadi yani o derece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 çoğu insan fransız bs olayına ufak bir aydınlatma yapayım planın ismi exalted x ise en uyduruk olanı exalted fine x ise biraz daha kaliteli (5 props) exalted grand x ise en gral olanı (6 props) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 6 prop eldiven cıktı matları ve parasını verene craftlarım istedigi kadar boş oldugumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Banada 6 prop off-hand cikti wizard isteyene patchden sonra rolleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 her craftladığımızda daha mı iyi çıkıyor? kesin mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 öyle birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 deadwoll said: Grand da yaptırmayın, mal blizzard. 8. exalted grand sagarisi bastım, o da 695 dps çıktı. Şimdiye kadar çıkan en yüksek değer. Bir 2-hander için sanırım 40 50 farklı prop var, bunlardan 6 tanesi random olarak atanıyor, daha sonra statlar için roll'leniyor. Bir de üstüne neye göre roll'lendiğini hiç çözemediğim DPS için fantastik hesaplamalar yapılıyor. Ne o? Bir tane balta çıkacak... Her craft ortalama 300k tutuyor, 8 tane yapmam demek 2.4m... Sonunda 1.2k dps'li falan axe çıktığında eğer statları da işe yarar olursa AH parasını veya daha fazlasını vermiş olacağım item'a zaten. silah craft etmeyin çünkü max ilvl 62 craft için, en yüksek dps'li silahlar ise ilvl 63. olsa olsa zırh craft edilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bide cok pahali abi suanda patchi bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 exalted grand silahların fiyatı değişmeyecek patchle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Quel-Thul said: loot hepsi, sarı olarak düşüyolar kaçırmazsın jewelcraft planlar mavi düşüyor bugün bana bu düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 onu yazdıktan sonra bana da düştü :D neyse mavi de kaçırılmaz zaten cok onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-grand-stalker-cape 6 stat dh chest satsaydım keşke train edeceğime. isteyen varsa eklesin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 +5 kafalik craft edebilen varmi exalted fine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Black Bone Arrows'un recipesini satabilirim arayan varsa, pm plx. %17ye kadar ias %7-7.5 crit chance Extra damage aganist elites özellikleri standart, +4 prop da rastgele alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 o quiver'a bir bakayim dedim bu muhtesem mesaji gordum said: Not sure critical hit chance is broken game-wide or just for this item. When I equip this piece, my chance to hit does not increase in my profile stats. Remains at 100%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 21 tane tek el 6 özellikli silah yaptım en yuksek dps 690 cıktı ne güzel craft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Popeye said: o quiver'a bir bakayim dedim bu muhtesem mesaji gordum said: Not sure critical hit chance is broken game-wide or just for this item. When I equip this piece, my chance to hit does not increase in my profile stats. Remains at 100%. 100den fazla olunca, vurmasan da critliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Planı rmah'a koymaktansa gelecek goldla başka birşey alır onu çok daha rahat rmahda satarım dedim, plan müşterisi normalde zaten az bir de 50-100 euro verip de plan alan hiç olmaz diye düşündüm. 10 milyona verdim black bone recipesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar