Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacksmithing ve şunu craft ediyorum topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-grand-sovereign-greaves

şundan düşmüş. merak edip şansımı deneyip planı kullanayım craft abanayım mı yoksa en temizi satayım mı 3.5m falanmış
Mesaj tarihi:
çoğu insan fransız bs olayına
ufak bir aydınlatma yapayım
planın ismi
exalted x ise en uyduruk olanı
exalted fine x ise biraz daha kaliteli (5 props)
exalted grand x ise en gral olanı (6 props)
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Grand da yaptırmayın, mal blizzard. 8. exalted grand sagarisi bastım, o da 695 dps çıktı. Şimdiye kadar çıkan en yüksek değer.

Bir 2-hander için sanırım 40 50 farklı prop var, bunlardan 6 tanesi random olarak atanıyor, daha sonra statlar için roll'leniyor. Bir de üstüne neye göre roll'lendiğini hiç çözemediğim DPS için fantastik hesaplamalar yapılıyor. Ne o? Bir tane balta çıkacak... Her craft ortalama 300k tutuyor, 8 tane yapmam demek 2.4m... Sonunda 1.2k dps'li falan axe çıktığında eğer statları da işe yarar olursa AH parasını veya daha fazlasını vermiş olacağım item'a zaten.

silah craft etmeyin çünkü max ilvl 62 craft için, en yüksek dps'li silahlar ise ilvl 63. olsa olsa zırh craft edilir yani.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Black Bone Arrows'un recipesini satabilirim arayan varsa, pm plx.

%17ye kadar ias
%7-7.5 crit chance
Extra damage aganist elites özellikleri standart, +4 prop da rastgele alıyor.
Mesaj tarihi:
o quiver'a bir bakayim dedim bu muhtesem mesaji gordum

said:
Not sure critical hit chance is broken game-wide or just for this item. When I equip this piece, my chance to hit does not increase in my profile stats. Remains at 100%.
Mesaj tarihi:
Popeye said:

o quiver'a bir bakayim dedim bu muhtesem mesaji gordum

said:
Not sure critical hit chance is broken game-wide or just for this item. When I equip this piece, my chance to hit does not increase in my profile stats. Remains at 100%.

100den fazla olunca, vurmasan da critliyosun.
Mesaj tarihi:
Planı rmah'a koymaktansa gelecek goldla başka birşey alır onu çok daha rahat rmahda satarım dedim, plan müşterisi normalde zaten az bir de 50-100 euro verip de plan alan hiç olmaz diye düşündüm.

10 milyona verdim black bone recipesini.
  • Yeni Oluştur...